Wki

Hoe maak je een cheater te confronteren

Alle tekenen wijzen op het feit dat uw echtgenoot bedriegt. Zoveel kritieke fouten worden gemaakt tijdens de confrontatie. Hier zijn een paar tips om u te helpen voorkomen dat veel voorkomende fouten die men maakt de confrontatie met een bedriegende echtgenoot.

Stappen

Hoe maak je een cheater te confronteren. Laat nooit op dat je verdacht van je partner bent tot je een groot aantal stukken van bewijs hebben verzameld.
Hoe maak je een cheater te confronteren. Laat nooit op dat je verdacht van je partner bent tot je een groot aantal stukken van bewijs hebben verzameld.
 1. 1
  Laat nooit op dat je verdacht van je partner bent tot je een groot aantal stukken van bewijs hebben verzameld. Als je haast in en confronteren hen na het vinden van een telefoonnummer of sms, het risico van waarschuwen ze aan uw vermoedens loopt u. Niet alleen zullen zij verblijven nu op hun tenen, maar ze zullen ervoor zorgen dat u nooit, nooit toegang tot uw bron van informatie opnieuw te hebben (dat wil zeggen: mobiele telefoon, creditcard factuur, portemonnee, enz.) Het doel is om normaal te gedragen en te geven hen de indruk dat de dingen zijn "business as usual". Het is als cheaters zijn in hun comfort zone, dat ze zich vergissen en maak cruciale fouten.
 2. 2
  Laat nooit de bedrieger te vangen u rondneuzen. Het is altijd verstandig om een ​​reden van bestaan ​​waar u gevonden wat u voorafgaand aan gepakt snooping gevonden hebben. Je nodig hebt om je verhaal gepland uit en plausibele tevoren. Daarom, als je betrapt graven door zijn aktetas, kunt u aanspraak maken op zoek naar de elektrische wetsvoorstel dat was misplaatst en zou hebben gekregen vermengd met zijn papieren. Gepakt snooping zonder dat er een geldige reden om er een rode vlag om de bedrieger. Dat is waarom je moet altijd een 15€ wetsvoorstel handig zodat wanneer je gepakt snooping door haar beurs kunt u aanspraak op zoek naar kleinere biljetten aan de tuinman, papier jongen, kind coach, enz. te betalen
 3. 3
  Laat nooit de bedrieger om de rollen om te draaien op je en je aanvallen voordat ze een geldige verklaring voor hun gedrag. Eenmaal geconfronteerd met de feiten, zullen ze proberen om een ​​Jedi Mind Trick trekken aan u door te bellen je gek, stom, psycho, onzeker, kinderachtig, kleinzielig, belachelijk, op zoek naar problemen of proberen om iets te beginnen. Dit alles zal plaatsvinden voor het beantwoorden van uw vraag over wie ze hadden drankjes met na het werk afgelopen vrijdag. Laat ze niet verdraaien de kwestie. Erken dat je bent wat ze zeggen dat je bent en dan eisen dat ze geven u een antwoord op uw vraag. Met andere woorden zeggen: "Ja, ik ben dom en onzeker. Fine. Dus wie is zij en hoe lang zijn jullie al rond neuken?" Zodra u hen in staat stellen om de rollen om te draaien, je aanvallen, en dan laat de confrontatie, zal je waarschijnlijk nooit tot op de bodem van het verhaal omdat hij / zij zal hebben extra tijd gekregen om hun verhaal recht te krijgen.
 4. 4
  Laat nooit de bedrieger om je hun gedrag te verklaren. Met andere woorden, nooit getrokken in het spel waar ze verwachten dat je om uit te leggen waarom ze zouden of doen wat je ze van het doen vermoeden. Een typische bedrieger zal zoiets als dit, zeggen: "Waarom zou ik een relatie met mijn ex te hervatten als je weet hoe belangrijk dit gezin is voor mij? ' of "Waarom zou ik een affaire met iemand op het werk als ik weet dat je zus / nicht / beste vriendin / hond daar werkt?" of zelfs: "Waarom zou ik dat doen voor je als je weet hoeveel ik van je hou? ' Dit zijn trucs om het slachtoffer te verwarren en maken ze rationaliseren waarom iemand een affaire zou hebben. Voor toegewijde, onzelfzuchtige, eerlijke mensen deze rationalisaties zinvol, maar als een cheater is gevangen in de greep van een affaire, is normale, rationele denken vervangen door wat egoïstisch gedrag is noodzakelijk om hun doelen te bereiken.
 5. 5
  Nooit misleiden door confrontatie tranen. Hoewel ze oprecht kan zijn, zeker om onderscheid te maken tussen "het spijt me" tranen en "Sorry dat ik gepakt" tranen. Ook al tranen een goed uitgangspunt voor verzoening kan zijn, rekening te houden met wie de echte slachtoffer hier. Lopen niet aan de pijn, verwoeste cheater troosten. Laat ze met rust in hun ellende voor een tijdje om na te gaan wat hun echte wens en motivatie is voor de emotionele instorting. Het is niet jouw plaats om te troosten en gerust te stellen in deze tijd. Het is gewoon de tijd voor antwoorden en vermelding van de doelstellingen. Je gevoelens van woede, pijn, woede, walging of verwarring mag op geen enkele wijze worden geminimaliseerd om te gaan met de cheaters uitstorting van schuld, verdriet, schaamte, enz. Voor een keer, zou het niet over hen, maar over jou en je alleen.
 6. 6
  Geef nooit uw bron van informatie. Zodra je laten zien dat je zijn e-mail wachtwoord verkregen, zal hij veranderen. Zodra je toegeven dat je kreeg informatie van haar beste vriendin, zal ze die vriendschap te beëindigen en afgesneden uw vermogen om toekomstige informatie te verkrijgen. En zodra hij ontdekt u de mobiele telefoonrekening onderzocht, zal hij stoppen met de verklaringen van wordt verzonden naar het huis. Als u besluit om uw relatie te beëindigen, niet doen de bedrieger geen plezier door hen te laten weten hoe u uw informatie verkregen. Laat ze gaan door de rest van hun leven denken dat je een psychische genie. Als u besluit om uw relatie met elkaar te verzoenen, zou je niet wilt dat je partner om te weten hoe je ze gevangen in het geval je nodig hebt om opnieuw te controleren op hen. Daarom is er nooit, nooit enig goed, slim, of redelijke reden om uw bronnen onthullen.
 7. 7
  Maak nooit de ontdekking van een affaire of een beslissing om uw huwelijk een familiezaak met elkaar te verzoenen. Minimaliseer de inbreng van ouders, broers en zussen, vrienden en andere goedbedoelde omstanders. Je hoeft alleen te beoordelen of deze relatie is in uw eigen belang, en daarom moet je alleen nodig hebt om de beslissing van om te blijven of vertrekken. Counseling en geestelijke inbreng zijn altijd grote opties, maar uiteindelijk de beslissing moet worden gemaakt door jou. Vaak goedbedoelende mensen die van je houden zal advies geven, dat is niet in uw belang. Daarom is het het beste om uw bedrijf te houden als prive mogelijk als het gaat om familie en vrienden. Vaak online steungroepen en inbreng van degenen die uit je persoonlijke wereld zijn verwijderd kan veel voordeliger dan degenen die nauw verwant zijn aan de situatie. Op het einde, vergeet niet, je bent degene die moet leven met je beslissing, niet de rest van de wereld.
 8. 8
  Ga er nooit vanuit dat een affaire uiteindelijk zal eindigen van een relatie. Vaak problemen die de zaak geprecipiteerd worden behandeld na de ontdekking van ontrouw en een huwelijk komt nog sterker aan het andere uiteinde. Zolang beide partijen bereid zijn te doen wat nodig is om de relatie weer op te bouwen, kan het werken. Een huwelijk kan absoluut overleven een affaire en worden duurzamer dan voorheen. Heb je hulp nodig? Bekijk ook de gerelateerde Google artikel hieronder verwezen met de titel "Hoe om te herstellen van een Affair".

Tips

 • Volg je darmen. In de meeste gevallen als je denkt dat er iets niet klopt, is het meestal niet.
 • Wees bewust van de vraag of uw vermoedens legitiem zijn of dat je bent gewoon paranoïde als gevolg van bagage overgenomen in de relatie.
 • Zorg ervoor dat u uw doel voorafgaand aan de confrontatie weten. Is dit de laatste strohalm of bent u op zoek naar het probleem bloot te leggen in je relatie, zodat u kunt het aan te pakken?

Dingen die je nodig hebt