Wki

Hoe maak je een cavalier king charles spaniel selecteren

Als u op zoek bent naar een van de meest charmante metgezellen in de hondenwereld gemeenschap, rekening houden met de Cavalier King Charles Spaniel. Cavaliers zijn het grootste ras in de categorie Hondenspeelgoed en maken prachtige huisdieren voor mensen met veel verschillende levensstijlen. Lees verder om te beslissen of een Cavalier King Charles Spaniel het ideale vriend voor je zou zijn.

Stappen

Hoe maak je een cavalier king charles spaniel selecteren. Wees ervan bewust dat als een stuk speelgoed hondenras, de gemiddelde Cavalier King Charles spaniels staat slechts 12 tot 13 ​​inch aan de schouder en weegt tussen de 13 tot 20 pond.
Hoe maak je een cavalier king charles spaniel selecteren. Wees ervan bewust dat als een stuk speelgoed hondenras, de gemiddelde Cavalier King Charles spaniels staat slechts 12 tot 13 ​​inch aan de schouder en weegt tussen de 13 tot 20 pond.
 1. 1
  Wees ervan bewust dat als een stuk speelgoed hondenras, de gemiddelde Cavalier King Charles spaniels staat slechts 12 tot 13 ​​inch aan de schouder en weegt tussen de 13 tot 20 pond. Door hun kleine omvang, zijn ze makkelijk honden te hanteren voor de meeste eigenaren en hebben vrolijke, energieke, easy-going persoonlijkheid, dat ze een goede keuze voor de meeste gezinnen, alleenstaanden en senioren te maken. Echter, zoals met elke kleine dieren, wees voorzichtig als je koopt een Cavalier King Charles Spaniel puppy voor een gezin met jonge kinderen die onbedoeld omgaan met de pup te ruw. In sommige gevallen, het kopen van een oudere volwassene Cavalier kan de betere keuze.
 2. 2
  Denk aan zorg en verzorging nodig heeft van uw nieuwe huisdier. Cavalier King Charles Spaniels hebben een luxe zijdeachtige vacht en komen in vier verschillende kleurencombinaties bekend als Blenheim (kastanje rood en wit), Black and Tan, Tricolor (kastanje rood, wit en zwart) en Ruby (massief kastanje rood). Hun jassen profiteren van regelmatig borstelen om de oliën in hun jassen verspreiden en houd ze klitvrij. Echter, Cavaliers oudsher nooit hun jassen bijgesneden en zij over het algemeen vereisen slechts baden om de paar weken of zo.
 3. 3
  Bepaal uw vermogen en inzet voor tijd doorbrengen met je hond. Cavalier Spaniels zijn indoor honden die van oudsher werden gefokt als schoothondjes. Ze worden erg gehecht aan hun 'volk metgezellen "en niet tolereren om alleen gelaten voor langere tijd goed. Als uw huisdier alleen vaak zal zijn, met name als een puppy, overwegen het kiezen van een ras dat minder verlatingsangst dan een Cavalier heeft.
 4. 4
  Wees gewaarschuwd dat de Cavalier King Charles spaniels geen goede waakhonden maken. Personen op zoek naar een hond om bescherming te bieden moet een ander ras te kiezen.
 5. 5
  Bereid om uw huisdier te voorzien van regelmatige lichaamsbeweging. Cavaliers zijn kleine honden die misschien niet zo veel ruimte om te rennen als een groot ras zoals een Golden Retriever zal vereisen. Echter, ze zijn energiek spaniels die houden van de out-of-deuren spelen en ontdekken. Individuen overweegt dit ras moet bereid zijn om regelmatige oefening te bieden aan hun Cavalier gezond te houden. Voor sportieve eigenaren kunnen Cavaliers geleidelijk worden opgeleid en ontwikkeld om te grote outdoor metgezellen, en kunnen u begeleiden op lange wandelingen / trektochten met de juiste zorg.
 6. 6
  Plan een redelijke inspanning te vinden en interviewen een cavalier king charles spaniel fokker om ervoor te zorgen dat u een gezonde pup met een geschikte dispositie zal nemen om naar voren gebracht. Overwegen nooit kopen van een Cavalier King Charles Spaniel uit een dierenwinkel of een internet broker. Maak de juiste vragen over erfelijke gebreken die zich hebben bewezen in dit ras, inclusief de mitralisklep, syringomyleia, patella luxatie, retinale dysplasie, onder anderen. Een gerenommeerde fokker zal zijn om u de geschiedenis van de ouders en grootouders van de puppy's, met inbegrip van schriftelijke gezondheid testresultaten te geven, en uitleggen wat medische onderzoeken die hij heeft verkregen om aan te tonen dat zijn honden zijn healthy.The Cavalier King Charles Spaniel moet wekelijks worden geborsteld klitten te voorkomen. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de haren achter de oren. De Cavalier heeft de neiging om hartafwijkingen vroeg in het leven te ontwikkelen. Het is uiterst belangrijk om regelmatig veterinaire onderzoeken hebben. Zij zijn ook gevoelig voor allergieën, doofheid, cataract en diabetes.
 7. 7
  Wees voorbereid op de financiële verplichting van het bezitten van een hond en in het bijzonder een cavalier king charles spaniel. Hoewel de prijzen uiteraard variëren over de hele wereld, verwachten te besteden 375€ tot 2620€ voor een raszuivere Cavalier pup. Je moet ook zorgen voor de kosten van de afbouw van uw hond met voorwerpen zoals een krat / kennel / bed, halsband en riem, speelgoed, voedsel voor huisdieren en veterinaire zorg. Hoewel de meeste eigenaren vinden de onvoorwaardelijke liefde die ze krijgen van hun Cavaliers veel zwaarder weegt dan de monetaire kosten, is het verstandig om te weten wat te verwachten voordat u een beslissing om zelf een Cavalier Spaniel.

Tips

 • Borstel de hond de vacht 3-4 keer per week of elke dag. Cavaliers hebben zijdeachtige vachten die dat soort verzorging atttention nodig
 • Cavaliers lijden vaak verlatingsangst van hun eigenaars, in het bijzonder wanneer ze puppies. Zorg ervoor dat je een geduldig persoon als u overweegt een van deze dieren. Ze niet goed reageren op de negatieve straf, het daadwerkelijk verhoogt hun angst.

Waarschuwingen

 • Het ras lijdt aan een aantal ernstige genetische afwijkingen, zoals mitralisklep hartkwaal, syringomyelia, heupdysplasie, patella luxatie en oogaandoeningen zoals retinale dysplasie en keratoconjunctivitis sicca (droge ogen).