Wki

Hoe maak je een bubbelbad schoon

Na een stressvolle dag, kom je thuis en besluiten om het gebruik van die verwaarloosde jacuzzi maken. Je zet wat muziek op, vul het bad met dampende water, licht geparfumeerde kaarsen, giet een glas wijn, glijden in het bad, en het vuur van die jets om zachtjes masseren en ontspan u alleen-op gecoate slijmerige zwarte smurrie en vettig grijs worden bubbels! Het slechte nieuws: die jets zijn een paradijs voor bacteriën en schimmels. Het goede nieuws: het is snel en gemakkelijk te reinigen, en nog gemakkelijker te onderhouden. Wij laten u zien hoe het te doen met de gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen. U zult weken in die rustgevend bad in slechts een paar minuten. Lees verder!

Stappen

Hoe maak je een bubbelbad schoon. Schakel de lucht inductie afsluiter.
Hoe maak je een bubbelbad schoon. Schakel de lucht inductie afsluiter.

Waterstralen

 1. 1
  Het bad vullen. Als je niet in paniek en laat dat bad het moment dat je de smurrie zag, niet doen! Als je gedaan hebt, geen probleem-het bad vullen met heet water tot ongeveer 4 inch (10 cm) boven de hoogste jets.
 2. 2
  Schakel de lucht inductie afsluiter. Dit zal ervoor zorgen dat alleen water gaat door de leidingen in plaats van wordt vermengd met lucht. Sommigen vinden dat de openstelling van de lucht inductie poort is effectiever, want het verhoogt de turbulentie. Als uw bad is het schoonmaken instructies, volg de daar genoemde richtlijnen.
 3. 3
  Voeg reinigingsmiddel aan het water. Gebruik ongeveer 1/4 kop (50 ml) van een laag-schuimende oppervlakteactieve zoals poedervormig afwasmiddel aan het water. Cascade Complete is een goede keuze-het is gebaseerd op enzymatische werking in plaats van zuur optreden. Zure reinigingsmiddel zal uiteindelijk strip de kit op de koperen, en het zal bezoedelen. In geval van nood, hoewel, geen afwasmiddel zal werken.
 4. 4
  Voeg 1/2 kop (100 ml) van bleekmiddel. Bleach is een uitstekend ontsmettingsmiddel. Sommige fabrikanten niet bleken aanraden, want het kan uiteindelijk uitdrogen van de interne pakkingen. In geval van nood, zal het goed werken. Kijk dan bij de fabrikant van uw bad om te zien wat ze aanbevelen voor lopende onderhoud.
 5. 5
  Voer de jets gedurende 10-15 minuten. Zet de jets aan de hoogste druk, en zet hem aan. Wees van sterke maag-zul je waarschijnlijk zien een aantal nare dingen jetting uit. Dit is goed: het is beter dan slepende in uw leidingen.
 6. 6
  Tap het bad. Reinig het residu, en vul het met koud water-boven weer de jets.
 7. 7
  Voer de jets nog 10 minuten. U wilt alles uit te spoelen, grondig.
 8. 8
  Tap het bad. Grondig schoon te maken-het zou moeten zijn nu klaar om te gebruiken.
 9. 9
  Maak je klaar. Vul het bad back-up met stomende water. (U kunt raken de jets voor een test, als je-geen verrassingen meer!) Dim de lichten, relight de kaarsen, zet de muziek, giet nog een glas wijn, naakt, de macht van de jets en slip in gelukzaligheid. Je hebt het verdiend!

Luchtjets

 1. 1
  Vul het bad. Heet water toevoegen tot ten minste 6 inch (15 cm) boven lucht injector gaten.
 2. 2
  Voeg reinigingsmiddel aan het water. Voeg 2 theelepels (10 ml) van afwasmiddel. Cascade Complete is een goede keuze voor deze.
 3. 3
  Voeg 1/2 kop (100 ml) van bleekmiddel. Sommige fabrikanten niet bleken aanraden, want het kan uiteindelijk uitdrogen van de interne afdichtingen. In geval van nood, zal het goed werken. Voor onderhoud, contact op met de fabrikant van uw bad om te zien wat ze aanbevelen.
 4. 4
  Zet hem aan. Draai de luchtblazer op ongeveer 2 minuten om alles door elkaar.
 5. 5
  Laten inwerken. Sloot de ventilator naar beneden, dan laat het bad te genieten in de mix voor ongeveer 2 uur
 6. 6
  Geef het nog een punt. Schakel de lucht bad en een looptijd van ongeveer 5 minuten.
 7. 7
  Draai lucht bad unit uit en afvoer bad. Grondig reinigen om zich te ontdoen van eventuele resten. Als je nog steeds in de stemming voor een bad, nu is de tijd!

Tips

 • Optioneel kunt u een speciale bad schonere plaats van afwasmiddel en bleekwater te gebruiken. Tub dealers, fabrikanten, en veel online sanitair leveranciers verkopen deze reinigers. Ze zijn veel duurder, maar hebben mooier uit flessen en garanderen ze de resultaten.
 • Herhaal de reiniging eenmaal of tweemaal per maand.
 • Als uw bad is te grof om te gaan met jezelf, er zijn professionele schoonmaakbedrijven die uw bad zal schoon, maar ze zijn de duurste optie. Met regelmatig onderhoud, zult u nooit nodig hebt om ze te bellen.
 • Als bleekmiddel niet wordt geadviseerd, gebruik 1 kopje witte azijn in plaats daarvan.

Waarschuwingen

 • Ventileer de ruimte tijdens het gebruik van de schoonmakers. Bleach dampen kunnen gevaarlijk zijn in slecht geventileerde ruimten zijn.
 • Start nooit de jets, tenzij ze worden gedekt door ten minste een paar centimeter water. Wanneer de jets worden blootgesteld, wordt de motor beschadigd. Als de jets worden gedekt, maar het water is te ondiep, kunnen ze water omhoog spuiten, baden van uw muren plaats.
 • Controleer de instructies van de fabrikant en schoner labels te zorgen dat de schoonmakers kan geen kwaad uw bad.
 • Laat kinderen niet zonder toezicht in de buurt van een bad.
 • Badoliën en lotion laat residu in de leidingen ook. U moet nooit gebruik ze in een warm bad.
 • Gebruik nooit schuimende reinigingsmiddelen of bubbelbad in uw bad. Het effect zal zijn overweldigend-en overlopen. Ze zal ook muck de werken.

Dingen die je nodig hebt

 • 1/4 kop van een laag-schuimend desinfectiemiddel, zoals poedervormig vaatwasmiddel
 • 1/2 kopje bleekwater