Wki

Hoe maak je een bruiloft te stoppen


We hebben allemaal gezien dat de films waar een persoon stopt een bruiloft aan de gang om terug te krijgen degene die ze echt van. In werkelijkheid echter, het stoppen van een bruiloft van vooruit te gaan is een zeer delicate situatie die gemakkelijk kan averechts effect op u en verwen een belangrijke dag.

Als je denkt dat je gerechtvaardigd bent in het doen, echter, hier zijn enkele suggesties voor het gaan over het stoppen van een bruiloft met klasse en waardigheid.

Stappen

Hoe maak je een bruiloft te stoppen. Denk na over waarom je wilt breken de bruiloft.
Hoe maak je een bruiloft te stoppen. Denk na over waarom je wilt breken de bruiloft.

Voordat je handelt

 1. 1
  Denk na over waarom je wilt breken de bruiloft. Vraag jezelf af of het de moeite waard.
  • Denk niet alleen aan jezelf in deze vergelijking. Wees eerlijk over je overtuiging dat je geliefde is niet blij met de persoon die hij of zij op het punt staat te trouwen. Het is mogelijk, immers, dat zij deze keuze hebben gemaakt na een groot deel van de soul-searching, op basis van hun eigen wensen, behoeften en voorkeuren. Soms is een persoon zal een pragmatische, realistische en betrouwbare liefde keuze over een diepe liefde die zij voelen verkiezen is niet van plan om specifieke behoeften in hun leven te vervullen.
  • Praat dit uit met enkele anderen voordat je handelt. De menselijke geest werkt op vreemde manieren. Soms is wat we denken in onze eigen geest is een briljant idee op het moment misschien net blijken te zijn gek. We hebben alle valse herinneringen - de herinnering aan een gebeurtenis, of de details van een gebeurtenis, die niet voorkwamen.

Voor de bruiloft

 1. 1
  Voordat iets gezien zo dramatisch als het stoppen van een bruiloft aan de gang, probeer dan contact op met uw geliefde voorafgaand aan de trouwdag, zodat je beide kunt een prive-moment samen hebben. Het stoppen van een bruiloft is een daad die ernstige gevolgen hebben voor veel mensen zal hebben: u, de bruid en bruidegom, hun gezinnen en de andere gasten.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je echt het gevoel alsof het stoppen van de bruiloft is uw enige optie. Heb je hoogstwaarschijnlijk een geschiedenis met de persoon over om de knoop, en je moet er zeker van dat uw kansen op het winnen van hem of haar terug te zijn gunstig en gewenst zijn.
 3. 3
  Direct jezelf in een kalm en bedaard manier. Indien mogelijk, een serieus gesprek met de bruid en bruidegom op voorhand.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de bruid of bruidegom meerdere dagen of zelfs weken naderen voor de bruiloft. U wilt ervoor zorgen dat u de bruid en bruidegom de tijd om na te denken over wat je hebt gezegd en nog tijd om te bellen uit het huwelijk te hebben. Bovendien, bruiloften zijn duur, en het eerder een gedoemd huwelijk wordt afgeblazen, hoe beter.
 5. 5
  Organiseer je gedachten duidelijk. Denk na over alle redenen waarom hun huwelijk een vergissing zou zijn. Oefenen wat je van plan bent om te zeggen voor de spiegel, zodat je zo coherent en rustig mogelijk zal zijn.
 6. 6
  Vertel de persoon die je betrokken waren bij dat je van ze houdt. Vertel hen waarom je denkt dat het een vergissing zou zijn voor hen om te trouwen met hun beoogde. Zorg ervoor dat uw verwachtingen zijn duidelijk, en omdat dingen natuurlijk niet uit te werken voor de twee van u de laatste keer dat jullie samen waren, wat u gaat doen om de problemen die u eerder had vast.
 7. 7
  Be sierlijk. Luister naar wat ze te zeggen hebben in antwoord op die. Herkent een verloren zaak als je er een ziet. Als u ziet dat uw geliefde is echt gelukkig, ga je eigen weg en wensen haar goed.

Op de bruiloft

 1. 1
  Als je niet in staat waren om haar te contacteren alvorens de hand, en u zeker weet dat u wilt doorgaan, vinden de locatie van het. Tenzij u bent uitgenodigd, moet u om uit te vinden waar de huwelijksceremonie wordt gehouden, en de exacte tijd. Vraag familieleden of wederzijdse vrienden als het lijkt niet te achterdochtig, of misschien check de bruiloft aankondigingen in de plaatselijke krant.
 2. 2
  Bereid uw toespraak. Als je gaat om een ​​einde te maken aan iets dat maanden heeft genomen om voor te bereiden en waarschijnlijk nog langer in te stemmen met, wat je te zeggen hebt moet worden ongelooflijk overtuigend. Het schrijven van een speech, repeteren, en leren uit het hoofd zijn absolute noodzaak om de zenuwen te overwinnen en om het projecteren van het hart.
  • Bouw een effectieve case.
  • Hou het kort maar krachtig.
  • Vermelding van de redenen waarom de persoon die je liefde is te trouwen met de verkeerde persoon. En waarom zou het je in plaats daarvan zijn.
  • Druk uw onsterfelijke toewijding aan de bruid of bruidegom.
 3. 3
  Zoek een geschikte plek om te wachten. Laat je niet te zitten door de bodes. Dit verhoogt de kans dat je kan worden geplakt in een slecht deel van het publiek, dat maakt het moeilijk voor u om uw bezwaar te maken. Als je moet, wachten tot iedereen is gezeten en de bruiloft aan de gang voordat u de foyer van het gebouw binnen te gaan.
  • Als de bruiloft is buiten, houden een goede afstand tot de bruid het gangpad heeft gelopen.
 4. 4
  In stand wanneer de ceremonie begint. De beste plek is bij de achterdeur van de kerk of ruimte waar de ceremonie plaatsvindt. Als de bruiloft is buiten bent naar de achterkant van het gangpad of een zithoek.
 5. 5
  Object. Toen de dominee, huwelijk celebrant, of de rechter vraagt ​​of iemand zou bezwaar maken tegen het huwelijk, stap naar voren tussen de eerste paar rijen stoelen in de achterkant van de kamer. Moedig maar soepel je hand opsteken en zeggen: "Ik heb bezwaar."
  • Op dit punt moet je meteen een reden waarom je geliefde de andere persoon niet mag trouwen. Dit is waar je goed ingestudeerde speech zal ervoor zorgen dat je klinkt overtuigend en zal helpen voorkomen dat u over te komen als zwak, gek, of onzeker. WAARSCHUWING: Als u onware beschuldigingen tegen een andere persoon die je bent waarschijnlijk worden opgeroepen.
  • Sommige huwelijken niet langer onder deze uitdrukking. Tenzij je zeker dat dit huwelijk doet is het misschien gewoon beter om uw liefde voor tijd praten.
 6. 6
  Wachten. De bruid of bruidegom zal slechts een paar seconden om een ​​beslissing en iedereen deze persoon weet zal worden opknoping op zijn of haar antwoord te maken. Als hij of zij voorwerpen, rustig verlaten de kamer en weg te lopen zonder het maken van een scène. Wees niet verbaasd als de dingen niet gaan zoals je had gehoopt, dit is een zeer linker-veld, zeer emotioneel geladen act. In plaats daarvan, genadig, knikken beleefd, en zich verontschuldigen.
  • Verlaat de bruiloft zonder een gedoe. U hebt waarschijnlijk al veroorzaakt genoeg emotionele trauma's voor de huidige gasten (dat is waarom het uitermate belangrijk om altijd lang en hard nadenken voordat gaan door met deze).
  • Neem een ​​taxi wachten, of je auto, klaar om een ​​snelle uitgang te maken.
  • Als u met uw geliefde te spreken, wachten tot na de huwelijksreis en stuur een e-mail of SMS te vragen om elkaar te ontmoeten.
 7. 7
  Neem de leiding als de dingen op jouw manier. Als hij of zij besluit niet door te gaan met het huwelijk, is het uw plicht om onmiddellijk te begeleiden uw geliefde weg van de druk van hun familie en vrienden. Er is geen twijfel dat vrienden en familie boos of woedend zal zijn en zal antwoorden eisen indien de bruid of bruidegom niet onmiddellijk de scène te ontvluchten.
  • Hebben een get-away car voorbereid, zodat de bruid of bruidegom hoeft niet de verlegenheid van zijn of haar vrienden en familie geconfronteerd.
 8. 8
  Geniet van het leven met uw gestolen bruid of bruidegom. Wees voorzichtig, echter, als iemand die waarschijnlijk zal lopen van een bruiloft kan zijn bang voor inzet, en in relaties. Dit kan problemen voor je relatie vormen.

Tips

 • Schrijf wat je van plan bent om te zeggen als een bezwaar tegen het huwelijk. Op deze manier als je bevriezen als iedereen vraagt ​​zich af waarom u de ceremonie te onderbreken, kunt u verwijzen naar uw schriftelijke verklaring van de liefde en het minimaliseren van het risico van het tekenen van een blanco.
 • Wees bereid om de kosten van de bruiloft te dekken als je het verlangen van je hart. Het is alleen maar eerlijk loon en je kan wettelijk verantwoordelijk voor deze kosten als het je lukt.

Waarschuwingen

 • Bezwaar tegen een huwelijk is riskant en uw kansen van het af te trekken zijn slank op zijn best.
 • Als je echt respect en zorg over deze persoon, praat met hem / haar van tevoren in prive. Sprekend voor het eerst op de bruiloft in de voorkant van een menigte van mensen kan een zeer pijnlijke, onbeleefde manier om de situatie te behandelen zijn.
 • In veel bruiloften in deze dag en de leeftijd van de celebrant niet gaat vragen of iemand bezwaar.
 • Je moet proberen je best uit te werken eventuele problemen met uw "geliefde" vóór de dag van de bruiloft. Als je niet kunt praten met de persoon en lucht uw bezorgdheid, moet je dat als een teken dat het opbreken van de bruiloft is niet de juiste manier van handelen.
 • Zoeken psychologische raadsman. Wat u suggereert is zeldzaam, niet normaal, en zal leiden tot levensveranderende herinneringen voor iedereen in de kamer. U kunt ook juridisch advies - als je geen negatieve opmerkingen over een ander persoon die je bent waarschijnlijk worden aangeklaagd voor laster.
 • Uw 'geliefde' kan je haat
 • Tenzij u wilt onmiddellijke gevolgen onder ogen of je te maken hebt met een zeer begrip familie, is het misschien een goed idee om daarna te verhuizen naar een ander deel van het land te zijn. Je moet over een baan en plek om te wonen in gedachten voordat u vertrekt.
 • In een poging om te stelen van een snel-to-be echtgenoot weg, zal je de woede van hun familie en vrienden gezicht. Als u probeert te breken een bruiloft, kan je goed voor doorlopende haat uit je "geliefde" en iedereen betrokken.

Dingen die je nodig hebt

 • Voorbereide toespraak
 • Details van het huwelijk
 • Het vertrouwen om te zeggen wat je denkt