Wki

Hoe maak je een boo boo bunny maken

A Boo Boo Bunny is een leuke manier om te helpen een klein kind kneuzing snel genezen. Het gaat om het vouwen van een washandje een bepaalde manier dus het duurt op het uiterlijk van een konijn, die reeds zal vrolijken het kind voordat ze het gebruiken. Indien u graag een heel slimme manier om een ​​kind beter te voelen na een 'Boo Boo' weten, lees dan verder.

Stappen

Hoe maak je een boo boo bunny maken. Roll it up diagonaal.
Hoe maak je een boo boo bunny maken. Roll it up diagonaal.
 1. 1
  Leg een washandje. U kunt elke kleur gebruiken. Wit zal het er realistischer echter geen lichte kleuren zoals baby blauw, licht groen of geel zal werken. Zorg ervoor dat het gebied schoon is voordat leg je het uit.
 2. 2
  Roll it up diagonaal. Zorg ervoor dat je het strak oprollen, of anders zult u een overgewicht en losse Boo Boo hebben Bunny dat het ijsblokje zal dalen.
 3. 3
  Vouw het washandje. Voordat dit punt, moet je washandje worden opgerold in een rechte lijn. Vouw de lijn in de helft strak.
 4. 4
  Plaats een rubberband rond de 'oren' na het vouwen het weer terug. Dit zal de oren opstaan ​​te nemen op het uiterlijk van houden bunny oren.
 5. 5
  Lijm op googly ogen. Als u niet beschikt over googly ogen, of willen niet hoeft te lijmen alles op uw washandje, je kan gewoon plakband op papier ogen. Verwijder enkel een stuk papier en teken een zwarte stip in het midden om te dienen als een oog. Als u niet van plan bent ooit ongedaan maken van de Boo Boo Bunny, moet u gebruik maken googly ogen. Indien het washandje niet alleen zal worden gebruikt als een Boe Boe Bunny, gebruikt papier.
 6. 6
  Plakt op een watje eind. Dit zal dienen als de 'staart' van het konijn. Kunt u ofwel tape of lijm. Als je alleen met behulp van deze Boo Boo Konijntje keer, gebruik dan tape. Deze stap is optioneel omdat het kind zal waarschijnlijk al in staat zijn om het te herkennen als een konijn zonder.
 7. 7
  Wig in een ijsblokje. Je hoeft dit niet te doen, zodra u klaar bent met het maken tenzij iemand nodig heeft om het meteen te gebruiken. Als het niet nodig op het moment te gebruiken, beter af zetten het weg in een lade of kast je bent pas enige kind die er is in wanhopige behoefte van een.
 8. 8
  Plaats op de 'Boo Boo'. Het washandje staat niet toe dat het ijs op de huid aan te raken, dus het verdooft het op een meer comfortabele manier. Dit is wat maakt het meer geschikt voor kinderen dan een pak ijs.

Tips

 • Deze maken grote baby shower geschenken.
 • Als u wilt een kop toe te voegen, das nog een rubberen band ongeveer een centimeter boven de eerste, en voeg de ogen daar!
 • U kunt naaien op Grote toetsen (te groot voor een kind te slikken) als ogen.
 • Als u wilt, kunt u nog een washandje toevoegen en bind het aan de ander en maakt het realistischer.
 • Er is een Rhyme om deze te begeleiden: "De Boo Boo Konijntje gaat hop, hop, hop, en nu de boo boo zal, stop, stop, stop"
 • U kunt een strikje in plaats van een rubberen band gebruiken voor een betere uitstraling.

Waarschuwingen

 • Vermijd de ogen als dit een klein kind.

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine washandje
 • Watje (optioneel)
 • Googly ogen, grote knoppen of papier ogen
 • Rubberen band of lint
 • Ice cube (voor gebruik)