Wki

Hoe maak je een biertje te bouwen bong

De meeste studenten lijken genoegen te nemen met de saaie bier bong je kunt kopen in elke souvenirwinkel langs de promenade. Dit artikel zal u tonen waarom je niet zou vestigen en leert u dat groter is beter. U kunt grote bier bongs te krijgen en kies je eigen slang lengte bij buildafunel. com

Stappen

Hoe maak je een biertje te bouwen bong. Kies het formaat en type van buizenstelsel u wilt gebruiken.
Hoe maak je een biertje te bouwen bong. Kies het formaat en type van buizenstelsel u wilt gebruiken.
 1. 1
  Kies het formaat en type van buizenstelsel u wilt gebruiken. Dit kan zo simpel zijn als een kleine, heldere buis of je kan een gekleurde kiezen. Verkrijg de buis met de grootste diameter die past in je mond.
 2. 2
  Hebben de assistent bij uw lokale bouwmarkt te snijden je twee stukken van de buis (je zult erachter te komen waarom snel genoeg), een ongeveer 1 meter in lengte en de andere een stevig 4 of 5 meter.
 3. 3
  Pak je bier bong de kroon, de trechter. Elke elementaire trechter zal doen, maar nogmaals, groter is beter. Controleer of de trechter tuit klein genoeg is, of de buis groot genoeg, in de slang te voegen.
 4. 4
  Verkrijg de klemmen en de klep. Je moet ervoor zorgen dat beide stukken de grootte slang die je hebt gekozen zal passen.
 5. 5
  Plaats het ene uiteinde van de klep in het kleine stuk slang en de andere in de grotere stuk. De klep kunt u het bier gieten in de bong en rechtop houden, zodat de lucht kan ontsnappen zonder te morsen vloeistof.
 6. 6
  Neem uw ​​klemmen en zet elk uiteinde van de klep stevig in de slang.
 7. 7
  Vervolgens plaatst u de trechter in het kort stuk slang, tegenover het ventiel, veilig met klem.
 8. 8
  Nu, giet er wat bier en geniet!
 9. 9
  U kunt tuffen bier aanpassen door de klep!
 10. 10
  Afgewerkt.

Tips

 • Als je besluit om naar een lokale hardware winkel (Aas, Aco, True Value, Lowes, enz.), op zoek naar een tiener werken de vloer. Ze hebben geholpen veel mensen maken bier bongs voor en zal weten wat items het beste werken en waar ze zijn. Dit bespaart tijd en je zult een betere bier bong.
 • Ook kunt u een plastic trechter van een auto-onderdelen winkel die goed werkt te krijgen.

Waarschuwingen

 • Op de meeste universiteiten, waar het bier bongs zijn het meest populair, het gebruik of het bezit van een dergelijk apparaat kan dragen een zeer hoge boete als geen ander stijf consequenties.
 • Heeft grote objecten niet plakken in deze, kan dit leiden tot verstikking.
 • Denk er altijd aan alle wet-en regelgeving met betrekking tot alcoholhoudende dranken te gehoorzamen.
 • Wees voorzichtig in hoe je dit gebruiken als het gemakkelijk stimuleert het drinken van meer dan u misschien bedoeld waren die snel gevaarlijk of zelfs fataal kunnen worden.
 • Consumptie van alcoholische dranken schaadt uw vermogen om auto te rijden of machines te bedienen, en kan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Dingen die je nodig hebt

 • buis
 • trechter
 • klemmen
 • ventiel
 • Bier