Wki

Hoe maak je een bewakingscamera te installeren voor een huis

Het idee van het boren van gaten door de muren van uw huis om video-en stroomkabels lopen voor een bewakingscamera kan moeilijk en ontmoedigend lijken, maar met een klein beetje informatie vind je het misschien te zijn vrij eenvoudig en een leuk project.

Stappen

Hoe maak je een bewakingscamera te installeren voor een huis. Kijk waar het dak aan de wanden van het huis.
Hoe maak je een bewakingscamera te installeren voor een huis. Kijk waar het dak aan de wanden van het huis.

Het vinden van de juiste locatie voor uw camera

 1. 1
  Kijk waar het dak aan de wanden van het huis. Dit is een goede locatie omdat het beschermt de camera tegen de elementen (wind, regen, sneeuw en zon).
  • Ook bij het plaatsen van de camera's in de buurt van het dak het geeft je een goed gebied van uitzicht en minimaliseert het risico van vandalisme.
  • Een ander voordeel is wanneer uw lopende kabels (Power & video) het maakt het werk gemakkelijker, omdat veel huizen hebben een kleine opening of gat waar de kabels kunnen worden liep tussen het dak en de muur.

Bekabeling

 1. 1
  Het beste idee is om de industrie standaard, RG59 siamese kabel gebruiken. Het is het type kabel gebruikt om de meeste CCTV-installaties draaien. Deze kabel bestaat uit een video-kabel en een voedingskabel (positief en negatief), dus de naam Siamees.
 2. 2
  Nu moet je een punt van ingang vanaf de buitenkant van het huis aan de binnenkant vinden. De meeste huizen hebben een zolder, die is een geweldige plek om al uw RG59 lijnen tegenkomen.
 3. 3
  Van zolder, wijst een locatie voor uw DVR en monitor worden gestationeerd.
 4. 4
  Breng alle RG59 lijnen die kamer van de zolder.
  • Als u de RG59 kabel gekocht met de BNC-aansluitingen reeds aan de lijn dan op dit punt zou u het aansluit op de DVR. Als u een bulk rol van RG59 gekocht zonder connecties je nodig zou hebben om de BNC-aansluitingen kopen en krimp elk uiteinde op, sluit deze dan op de DVR.
 5. 5
  Als voor de kracht heb je twee keuzes.
  • U kunt elke hoogspanningslijn afzonderlijk draaien in een stopcontact (met staartjes) en een AC-adapter.
  • U kunt een voeding doos en stop alle hoogspanningsleidingen te krijgen in de voeding en van daaruit heb je maar een hoogspanningslijn die gaat in het stopcontact.
 6. 6
  Nu dat u uw video-en elektrische leidingen aangesloten hebben alles wat je hoeft te doen is de macht van de DVR en bevestig een monitor op de DVR (uiteraard moet de monitor ook de macht).
 7. 7
  Nogmaals, dit kan een gemakkelijke en leuke projecten als je eenmaal zelf hebt gewapend met de juiste informatie.

Waarschuwingen

 • Iedereen die na of een poging om een ​​van deze bovenstaande tips te volgen, High-Tech Security Systems is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of letsel veroorzaakt aan of door een persoon of personen, gebouwen of constructies. Elk voorval van iedereen het volgen van deze bovenstaande tips is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.