Wki

Hoe maak je een bestaande woning nivelleren


Funderingen vestigen in de tijd. Zelfs gloednieuwe huizen te ervaren wat beweging van de stichting. De vraag is, hoe maak je een vloer die zinkt naar het midden van een woning niveau? En hoeveel van deze kan huiseigenaren doen? Hier is hoe deze monumentale taak benaderen.

Stappen

Hoe maak je een bestaande woning nivelleren. Raadpleeg dan eerst een gekwalificeerd bouwkundig ingenieur.
Hoe maak je een bestaande woning nivelleren. Raadpleeg dan eerst een gekwalificeerd bouwkundig ingenieur.
 1. 1
  Raadpleeg dan eerst een gekwalificeerd bouwkundig ingenieur. De structuur is misschien niet zoals u verwacht en u kunt meer problemen dan je oplossen veroorzaken.
 2. 2
  Bepalen hoe ver het midden van het huis moet worden opgeheven. Met een strakke koord, water of laser-niveau, maak een rechte lijn van de ene kant van de stichting naar de andere. U kunt deze taak gemakkelijker vinden als je de snaar van de verzakking vloerbalken door blokken van dezelfde dikte vastmaken aan weerszijden van de kelder te houden. Spijker ze aan de onderkant van de balken als bij de stichting als je kunt. Meet de afstand van die lijn aan de onderkant van de vloerbalken. Herhaal dit proces op verschillende locaties onder het huis.
 3. 3
  Als je weet waar het laagste deel van het centrum is gelegen, markeert die locatie.
 4. 4
  Bouw een tijdelijke functie met betonblokken of grote blokken hout. Zorg ervoor dat de post ligt op een stevige, vlakke ondergrond onder het huis. Wissel de plaatsing van elke laag van de blokken 90 graden stabiliteit.
 5. 5
  Koop of huur een hydraulische krik. Als de ruimte boven de tijdelijke post is voldoende om de aansluiting te plaatsen en boven komen van de structurele lid, start jacking het huis omhoog. Aangezien het huis beweegt, voeg kleinere blokken naar het midden van de structuur te ondersteunen op de nieuwe hoogte.
 6. 6
  Indien het laagste punt is verhoogd tot de hoogte van het laagste punten, verwijder voorzichtig de krik, waardoor het huis te rusten op de tijdelijke post.
 7. 7
  Controleren op problemen die kunnen zijn ontstaan ​​door beweging van het huis. (Zie waarschuwingen hieronder.)
 8. 8
  Bouwen van een andere tijdelijke post en herhaal het proces.
 9. 9
  Als de vloer vlak en stabiel op de tijdelijke posten, is het tijd om voor te bereiden voor permanente ondersteuning. Bestaande dragers kunnen gebruiken met kleine modificaties. Controleer de onderkant van de steunen voor rot of andere tekenen van problemen. Indien de onderzijde van de stijlen niet meer zinken, kunnen ze worden gehandhaafd. Door het snijden van de middensteunen korter kan een nieuwe staaf bovenop de verkorte posten naar het midden van het huis steunen worden geplaatst.

Tips

 • Boor gaten in je stalen platen, zodat u ze kunt schroeven in de balken, om te voorkomen dat 10-20 lbs van stalen val op je hoofd als je de krik los na uw vaste posten zijn in de plaats.
 • Geven het huis de tijd om te "regelen" na een reeks van kleine bewegingen alvorens tot de eindpositie.
 • Meerdere aansluitingen zal het proces gemakkelijker te maken.
 • Kleinere bewegingen zijn beter dan grotere bewegingen.
 • Hout verplettert op £ 625 psi, maar een aansluiting kan ton tillen. Het is cruciaal om zware staalplaten tussen de aansluiting en de balken gebruiken om te voorkomen breken houtvezels in de balken (hun integriteit vernietigen) of nog erger, ponsen een gat in de vloer. De stalen platen moet minimaal 0,25 inch dik zijn, en groot genoeg om de volledige belasting van die hefboom verdelen over de balk.
 • Veel liever vijzels om hydraulische, want je kunt een fysiek gevoel voor hoeveel weerstand je krijgt te krijgen.
 • Voorafgaand aan het instellen van je centrum jack locatie eerst of de omgeving kunnen de belasting te verwerken met uit schikking zal zijn. Als er "soft spots" onder het jack kan verschuiven en leiden tot een aantal ernstige problemen. Verdichting van je jack punten zal zorgen voor een consistente nederzetting tijdens de werking.

Waarschuwingen

 • Bewegende delen van een structuur kan leiden tot andere problemen, waaronder maar niet beperkt tot, leidingen lekken, gebarsten Sheetrock of gips, dak lekt.
 • Vele malen een aantal van de deuren niet sluiten nadat het huis is genivelleerd. Gebruik een elektrische schaafmachine op de deuren waar ze wrijven.
 • Wees je bewust van gasleidingen die aanwezig is in de constructie kan zijn. Inspecteer na elke beweging.
 • Wees je bewust van waterleidingen in het huis. Inspecteer na elke beweging.
 • Gebruik van hydraulische vijzels kan gevaarlijk zijn. Gebruik de juiste veiligheidsuitrusting. * Wees voorzichtig tegen het gevaar van zware voorwerpen vallen van de aansluiting of de berichten.
 • Egaliseren van een stichting is een serieuze onderneming. De meer beweging nodig hoger het risico op schade. Wees bereid om te bellen een professional vooral als kleine bewegingen veroorzaken onverwachte, ongewenste resultaten.

Dingen die je nodig hebt

 • Hydraulische of zware vijzel (s)
 • Stalen platen, min. 0,25 centimeter dik, voor de verdeling van de belasting
 • Blokken voor ondersteuning
 • Meetlint
 • Laser-niveau, touwtje lijn, waterpeil of spiegel
 • Beam materiaal en / of vervanging stichting funderingen