Wki

Hoe maak je een belofte ring te geven

Een belofte ring is een symbool van toewijding en wordt vaak gezien als een pre-verlovingsring. Het kan echter worden gegeven om verschillende redenen - als een symbool van kuisheid, loyaliteit, monogamie, vriendschap, of zelfs een belofte aan jezelf om schoon en nuchter te blijven. Als u wilt een belofte ring voor uw significante andere te kopen om uw inzet betekenen, is het belangrijk om duidelijk te maken wat, precies, je zijn veelbelovend.

Stappen

Hoe maak je een belofte ring te geven. Kies een belofte ring die zal vertellen uw significante andere dat u wilt inzetten.
Hoe maak je een belofte ring te geven. Kies een belofte ring die zal vertellen uw significante andere dat u wilt inzetten.

Kies een ring

 1. 1
  Kies een belofte ring die zal vertellen uw significante andere dat u wilt inzetten. Promise ringen variëren in stijlen en prijzen. De meest populaire ringen omvatten een kleine diamant of hartvormige steen. Sommige mensen kiezen ook een geboortesteen.
  • U en uw significante andere zou willen om samen te halen uit de belofte ring bij een lokale juwelier. Als u wilt dat de ring een verrassing zijn, dan moet je nonchalant uit te vinden de juiste ringmaat.
 2. 2
  Werk samen met de juwelier om je eigen creatie te maken. De meeste juweliers zijn bereid om een ​​ring voor u aanpassen door het ontwerpen van een specifieke stijl en het toevoegen van speciale elementen, zoals graveren.

Het geven van een belofte ring

 1. 1
  Maak er een spel van door het creëren van een speurtocht. Laat een aanwijzing leiden tot de volgende, en zo verder.
 2. 2
  Zet de doos sieraden in uw significante andere voertuig of zet het in onder zijn kussen voor een verrassing.
 3. 3
  Geef een belofte ring als een cadeau voor haar verjaardag, verjaardag van je eerste date, Valentijnsdag, Kerstmis of andere speciale gelegenheid.
 4. 4
  Geef de belofte ring bij uw favoriete restaurant of misschien wel de plek waar je je eerste date gehad.
 5. 5
  Plan een speciale dag van activiteiten die u zou genieten, zoals het gaan voor een fietstocht of een wandeling. Wikkel vervolgens de dag af met een picknick, waar u de ring kan presenteren.

De presentatie van de ring

 1. 1
  Wees ongedwongen bij het ​​geven van een belofte ring. Dit is niet een huwelijk voorstel. U hoeft niet naar beneden te krijgen op een knie of schrijven "Love Me" in de lucht.
 2. 2
  Vertel uw significante andere waarom je de belofte ring en een belofte om trouw en toegewijd aan de relatie. Gebruik woorden als 'ik hou van je, "of" Ik zal hier altijd voor je zijn. " Ook zeggen dat je wilt een dag te trouwen, als dat het geval is.
 3. 3
  Plaats de belofte ring aan elke vinger. De meeste mensen dragen het op de linkerhand op de middelvinger of de ringvinger van de rechterhand. Je wil het niet te verwarren met een verlovingsring dus blijf weg van de ringvinger aan de linkerhand.

Tips

 • belofte ringen zijn perfect als u bent te jong om te trouwen.
 • Belofteringen kan lijken als een verouderd idee, vooral als je zijn dating voor een aantal jaren of leven met uw significante andere. Als je nog niet klaar bent om te worden betrokken, overweeg dan de aanschaf van een speciaal sieraad in plaats van een ring, zoals oorbellen of een ketting, die dezelfde speciale betekenis als een belofte ring kan hebben.