Wki

Hoe maak je een baby shower te gooien

Geef een baby shower die een onvergetelijke gebeurtenis zal zijn. Houd het simpel, maar leuk. Een baby shower hoeft niet een dure evenement.

Stappen

Hoe maak je een baby shower te gooien. Uitnodigingen sturen.
Hoe maak je een baby shower te gooien. Uitnodigingen sturen.
 1. 1
  Maak de gastenlijst. Bepalen hoeveel uitnodigingen je nodig hebt en mail of geef ze uit 3-4 weken vóór de douche datum. Als u niet gerelateerd zijn aan de moeder of ouders-to-be, het is aanvaardbaar naar baby-register informatie over de uitnodiging douche. Bedrijf waar u staat ingeschreven is niet geschikt om op te nemen op een geboortekaartje. U kunt ook het register informatie klaar om te geven in print of via de telefoon, zou iemand vragen waar de mom-to-be heeft geregistreerd.
 2. 2
  Uitnodigingen sturen. Er zijn veel goede ideeën voor uitnodigingen, van fill-in-the-blank, winkel gekocht kaarten, de computer gegenereerde en persoonlijke uitnodiging. Als je het budget, het verzenden van een mini zuigfles met de partij info is uniek en schattig! Of krijg duidelijke witte dozen en versier als baby blokken, met de informatie binnen. De sky is the limit! Ook kunt u proberen het verzenden van uw uitnodigingen ongeveer 2 of 3 weken op voorhand, en ze niet van plan vlak voor de grote vakantie, als mensen niet in staat zijn om te komen.
 3. 3
  Selecteer een thema voor de douche. Bijvoorbeeld: de Baby Pooh, Precious Moments, Noah's Ark, Rubber Ducky, Teddy Bears etc. Vind een partij op te slaan in uw omgeving of zoek discounters of internet voor borden, tafelkleden, servetten, spandoeken, ballonnen, gunsten enz. naar uw passen thema of kleuren. Decoratieve platen en servetten zien er zo schattig op de verfrissing tafel. Matching het thema van de baby kinderdagverblijf is een speciale gedachte dat de moeder-to-be zal genieten.
 4. 4
  Maak je eigen decoraties. Slingers en helium ballonnen in de kamer en op de gift / verfrissing tafels zijn zeer feestelijke en goedkoop om zelf te doen. Gevulde helium tanks zijn beschikbaar in de sectie partij bij Wal-Mart of Target, of de meeste bloemisten of feest winkels zal vullen uw ballonnen voor een per ballon lading. Een mengsel van pastel ballonnen en Mylar ballonnen zal mooi uit te werken. Baby speelgoed zoals badeendjes, opgezette dieren, of blokken maken grote decoratieve accenten te plaatsen rond de kamer. Dollar winkels zijn uitstekende plaatsen op te halen goedkope items. Verwelkomen de gasten en de moeder-to-be om de douche op een speciale manier met een baby shower banner en ballonnen bij de douche ingang. Als u een Publisher-programma op uw computer kunt u mogelijk om een ​​banner zelf te maken. U kunt ook kijken naar het huren van een gazon ooievaar.... aankondiging van de verwachte komst van de baby (heel schattig!) Een ander idee is om een ​​ingelijste foto van de ouders-to-be op de cadeau-tafel te plaatsen voor een persoonlijk tintje. Zorg ervoor dat u te voorzien van de moeder-to-be met haar eigen speciale stoel naast de geschenken en markeer deze door koppelverkoop een unieke ballon om het (of een sjerp aankondiging van haar Soon To Be staat... ze kon dit zelfs dragen tijdens het openen van geschenken!).
 5. 5
  Maak een onvergetelijke middelpunt, voor uw verfrissing of gift tafel. Een zeer leuke middenstuk dat is heel eenvoudig zelf te doen is om te beginnen met een goedkope mand in natuurlijke, wit, of een andere kleur die overeenkomt met de douche kleuren. Plaats een knuffel, pop of ander voorwerp dat coördineert met de douche thema in de mand en plaats dan een zuigfles of rammelaar in de voorkant van het dier of pop. Bevestig een decoratieve strik aan de de mand handvat en bind 4-5 assistent pastel helium ballonnen aan de bovenkant van de mand handvat. Plaats de versierde middelpunt in het midden van de verfrissing of punch tafel en bestrooi rond een aantal baby shower confetti. Als een bijzondere gave, geef de decoratieve middelpunt om de moeder te zijn als een momento van haar baby douche of in het kinderdagverblijf van de baby te laten zien. " Luier taarten "maken ook heel schattig en functioneel centerpieces en verdubbelen als een baby cadeau, kunt u zelf een maken of vind een luier taart bedrijf dat een dat uw douche thema past zal creëren. Een eenvoudige verse bloemstuk met de douche kleuren maakt een elegante en passende middelpunt ook.
 6. 6
  Beslis over het menu. Bereid een verscheidenheid aan hapjes en desserts voor uw menu. Het kan gewoon koek en punch of u kunt een meer uitgebreide spread bereiden. Als uw douche valt tijdens de lunch of het diner wilt u misschien een meer substantiële menu dan alleen dessert bieden. Hapjes zijn gemakkelijk te bereiden en de keuze van hapjes is eindeloos. Varkens-in-een deken, miniatuur ham koekjes, mini quiches, diverse finger sandwiches van vlees en kaas of kip / ei salade croissants zijn altijd grote opties. Bereid zowel een fruit of verse groente lade en serveer met een heerlijke duik. Aardbeien en druiven maken goede vruchten selecties omdat ze vereisen geen snijden. Cake is een baby shower nietje. Speciale bestelling van een taart voor een groep kan duur zijn, dus bakken van uw eigen taart of cupcakes uit een doos mix en ingeblikte slagroom vervolgens decoreren met eenvoudige gekleurde snoep hagelslag of decoratieve cupcakeoogsten is een minder dure optie. Toon uw versierde cupcakes door ze op een footed taart plaat bezaaid met snoep hagelslag en voeg een schattig beeldje of rubber ducky in het centrum. Een cheesecake sampler is een goed alternatief voor uw standaard taart, zeker voor een klein aantal gasten. Deze zijn te vinden in de meeste supermarkt bakkerijen. U kunt ronde uit uw douche menu met kleine snack items zoals chips n dip, snack mix, diverse blokjes kaas en crackers, noten, pepermuntjes of wat je maar kunt bedenken die uw gasten zouden willen. Als je een specialiteit gerecht of dessert, maken het voor de douche.
 7. 7
  Plan een verscheidenheid aan games. Games zijn een goede manier om de gasten mee te doen en het ijs te breken. Een mix van actieve en schriftelijke games is goed. Baby bingo is leuk en kan gevonden worden op de meeste party winkels of u kunt creatief en maak uw eigen kaarten met een computer. Deze wordt gespeeld als gewone bingo, behalve de nummers worden vervangen met baby gerelateerde woorden. U kunt uw eigen geschreven games zoals "Decodeer de baby woorden" te creëren, "Match van de baby aan de Celebrity moeder", of zie hoeveel woorden je kunt maken van de moeder en de namen van de vader. Vergeet niet om pennen en potloden te leveren aan uw gasten voor schriftelijke games. Sommige actiever spellen zijn "Baby Hot Potato" waar je langs een babypop rond een cirkel terwijl je een slaapliedje spelen. Wie houdt de baby als de muziek stopt is uit. Blijf doorgaan tot er een persoon overblijft. Of "Diaper een pop terwijl Blind gevouwen." Alles wat je nodig hebt is een pop, een luier en veiligheidsspelden en een donker blind-fold. "Baby Fles Drank-off" is een hilarisch spel. "Doe ongeveer een ounce van punch, water of een ander drankje in babyflessen en hebben feest deelnemers racen om hun flesje drinken. Eerste persoon aan overwinningen af. Nog een heel leuk spel dat zal nooit te vergeten is "Baby Sculptures '. Geef iedere deelnemer een baby gerelateerde item, zoals fles, fopspeen, baby's eerste tand, enz. en hebben ze te maken het uit Playdoh. Degene die gissingen de meest correcte sculpturen wint. Prijzen kunnen zijn goedkope items zoals kaarsen, geurende lotions, dozen snoep, leuke stationaire, cadeaubonnen of loterij tickets.
 8. 8
  Get gunsten. Heb een paar gunsten naar huis te sturen met de douche aanwezigen. Kisses Hershey's of pastel snoepjes verpakt in gekleurde tule en gebonden met lint samen met een gepersonaliseerde tag maken klassieke en lage kosten gunsten. Ontwerpen en afdrukken van uw eigen labels met behulp van uw computer. Een echt leuk en origineel gunst die tevens fungeren als een spel zijn krasloten die zijn bedrukt met de moeder-to-be's naam en douche datum. Elke persoon krijgt een ticket af te krabben met een ticket als een winnaar. Gasten die zich niet steeds hoeft te winnen hebben een gepersonaliseerde aandenken uit de douche. Deze tickets zijn beschikbaar op verschillende internetsites, waaronder ebay.
 9. 9
  Bereid fruit punch. Maak je eigen stempel met sorbet en ginger ale, of koop een voorbereide bevroren punch starter van het ijs gedeelte van uw supermarkt en eenvoudig over ginger ale. Drijven een paar kleine rubberen eendjes in de punch bowl voor een echt leuke accent! Serveer de punch in bekers voor een meer elegante touch. U zult waarschijnlijk willen een aantal gekoelde flessen water, koffie of light dranken beschikbaar voor gasten die de voorkeur hebben.

Tips

 • Wees voorbereid. Lijsten zijn een redder in nood! Maak een lijst van dingen die gedaan moeten worden en markeer ze af als ze zijn afgerond. Indien de douche zal worden op een andere plaats dan uw thuislocatie, maak een lijst van elk ding die u moet nemen en markeer elk item af als het in de auto is geplaatst. Lijst elk ding je nodig hebt-van levensmiddelen aan opscheplepels, van prijzen tot potloden voor de games! Deze manier zal u niet iets vergeten in de douche dag rush.
 • Vergeet niet om een ​​cadeau tafel aanwijzen. Bedek het met een simpele tafelkleed en plaats een kleine ballon boeket aan de achterkant van de tafel. Om het speciaal te maken, plaatst u een ingelijste foto van de ouders-to-be op de tafel.
 • Voor eenvoudige clean-up, wegwerp bekers, borden, servetten en eetgerei. Kies decoratieve kleuren en ontwerpen die goed zal werken met het thema dat u hebt gekozen voor uw douche.
 • Als u weinig tijd heeft, kunt u overwegen het overslaan van de games, voer de mom-to-be eerste, hebben haar open gaven, terwijl anderen eten. Als moeder opent elke personen gave, zijn ze gekomen om vooraan tafel om hun voordeel te selecteren. Dit kan snel mensen helpen om te weten wie wie is en het zal de tijd verkorten, als dat is een probleem.
 • Overweeg een schattige luier taart als baby shower middelpunt. Ze zijn een grote en unieke idee voor een baby shower en als je niet wilt dat men zelf online te gaan maken en vind een bedrijf dat wil (er een paar echt goede degenen die er zijn!).
 • Misschien wilt u een corsage te presenteren aan de moeder te zijn en grootmoeder (s) te zijn. Een andere leuke en ander idee is om haar een 'Mother To Be' sjerp of knop om te dragen geven. Deze zijn te vinden op de meeste party winkels. Dient u te veel nemen van foto's van haar die het draagt ​​en het openen van haar gaven.
 • Een ander goed idee om te helpen de ouders te zijn is om gasten op de uitnodigingen vragen om een ​​pak luiers in een tekening te worden getreden. U kunt de prijs te houden onder de 15€. Zorg ervoor om mensen te vragen om meer maten dan alleen pasgeboren brengen, anders zul je eindigen met niets dan dat.
 • Thuis douches zijn altijd een genot. Echter, als kosten is geen probleem (of als er meer mensen zullen zijn op het feest dan uw huis comfortabel zit), huur een clubhuis in een appartementencomplex of een buurthuis, of zelfs een hotel of restaurant evenementenzaal. (U mag meer geluk verwijst naar uw functioneren als "party" dan als een "douche" hoor. Functie hal coördinatoren weten dat douches neiging lang te lopen tijdens de opening gift fase, en kunnen niet het risico uw functie loopt in de functioneren na uwe.)
 • Hebben iemand nemen de geschenken / naam gever als ze worden geopend. In de opening gift verwarring is het gemakkelijk voor kaarten te krijgen gescheiden van hun gaven en zeer moeilijk om te onthouden wie wat kreeg.
 • Breek het ijs door te gaan in de kamer rond en vragen elke gast om hun naam en status te geven hoe ze weten dat de moeder-to-be.
 • Achtergrondmuziek bij de douche is altijd leuk. Pick-up een slaapliedje cd of een eigentijdse slaapliedje cd en speel die zachtjes in de douche... het zet een mooie toon en kan worden overgedragen aan de nieuwe ouders aan het eind van de baby shower.