Wki

Hoe maak je een aluminium kan asbak

Hoe je bier of pop blikjes te zetten in een kleine, decoratieve asbakken of snoep gerechten. Fantastisch voor feestjes, want je kunt ze snel te maken, zonder gereedschap, behalve een schaar, en recyclen ze later.

Stappen

Hoe maak je een aluminium kan asbak. Drink een blikje bier of frisdrank.
Hoe maak je een aluminium kan asbak. Drink een blikje bier of frisdrank.
 1. 1
  Drink een blikje bier of frisdrank.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de kan leeg is, dan was het helemaal uit.
 3. 3
  Zoek een paar sterke schaar en sneed de bovenkant van het blikje (starten vanaf de drinkplaats en volg dan de onderste rand van het blik de lip).
 4. 4
  Snij de zijkanten van het blikje in 1/2 "brede verticale stroken, waardoor ze bevestigd aan de basis van het blik.
 5. 5
  Duw alle strips beneden en naar buiten, zodat de binnenkant van het blik de basis wordt het middelpunt van vele horizontale spaken.
 6. 6
  Vouw elke strip terug op zichzelf op zo'n manier dat de onvoltooide aluminium kant gluurt uit slechts licht af van de diagonale lijn van de gekleurde zijde. De rand van de gekleurde strip's vrije uiteinde moet aanraken, maar niet inbreken in, het blik van de basis. De strip zal zien als een scheve driehoek.
 7. 7
  Vouw de rest van de stroken op dezelfde wijze stopte het einde van een overeenkomstig de korte zijde van de driehoek gevormd door de strip voor.
 8. 8
  Beëindig de asbak door op het vrije uiteinde van de laatste strook onder de korte zijde van welke strip het past in (meestal een strook van een of twee plaatsen vooruit). De asbak moet nu een 1/2 "deep cirkel omgeven door peaky, uniforme grootte" bloemblaadjes. "

Tips

 • Variaties op dit ontwerp kan worden gemaakt door het variëren van de breedte van de verticale stroken.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig bij het maken van de eerste snede in de richting van de lip van het blik. Deze bovenkant is de dikste gebied van vele aluminium blikjes, en u kunt uzelf pijn doen of per ongeluk te ver snijd langs de zijkant van het blik, verpest de asbak.

Dingen die je nodig hebt

 • Bier of pop kan, schaar