Wki

Hoe kunt u uw volwassen kinderen om te verhuizen

Ben je gefrustreerd omdat je kinderen volwassen zijn en oud genoeg te zijn zelfvoorzienend, maar ze zijn nog steeds bij u wonen? Is uw huis begint te voelen als een gratis hotel? Als je hebt besloten dat het tijd is voor een of meer van uw kinderen om het nest te verlaten, maar zij weigeren om hun vleugels uit te slaan, hier is wat te doen.

Stappen

Hoe kunt u uw volwassen kinderen om te verhuizen. Beoordeel de situatie zo objectief mogelijk.
Hoe kunt u uw volwassen kinderen om te verhuizen. Beoordeel de situatie zo objectief mogelijk.
 1. 1
  Beoordeel de situatie zo objectief mogelijk. Als ouder zou je gemengde gevoelens hebt over je kind aanmoedigen om te verhuizen. Aan de ene kant kun je genieten van het bedrijf, of je hem niet wilt / haar te strijden op zijn of haar eigen, of u wilt niet het gevoel dat je "schoppen" iedereen uit. Aan de andere kant, misschien heb je het gevoel dat, en als je geen actie ondernemen hij / zij misschien nooit zelfvoorzienend te worden. Het is belangrijk om te sorteren door al deze gevoelens voordat je praat met je kind.
  • . Maak een lijst van de redenen waarom je wilt dat je kind uit te gaan Wees eerlijk - te confronteren alle manieren waarop het hebben van uw kind thuis wonen maakt je ongemakkelijk voelt, en niet toestaan ​​dat schuldgevoel te zorgen dat u uw tong bijten. Enkele redenen liggen voor de hand, bijvoorbeeld als uw kind schaamteloos respecteert uw privacy of bezittingen. Enkele redenen zijn subtiel en enigszins persoonlijk en pijnlijk, zoals afluisteren van uw kind met zijn / haar minnaar (s), of het feit dat je lijkt te degene die uiteindelijk het doen van zijn / haar wasgoed.
  • Overwegen of er een echte reden van uw kind kan niet leven op zijn / haar eigen. Soms is een ouder is terughoudend om een ​​kind te duwen uit het huis als ze geloven dat het kind heeft gewoon niet de middelen om zelfstandig te wonen. In de meeste gevallen echter, is het kind goed in staat zijn zelfstandig, maar het zal enige downgrading nodig - zoals het verplaatsen van een huis tot een kale appartement met huisgenoten. Als u vaststelt dat het geval is, erkennen dat door het toestaan ​​van uw kind te blijven, je bent catering aan zijn / haar comfort, niet om echte omstandigheden.
  • Tonen een verenigd front. Het is heel gebruikelijk voor een ouder om een ​​kind uit te gaan en de andere ouder bestand tegen het idee te willen. Maar voordat je je kind kunt stoten naar onafhankelijkheid, je moet wel op dezelfde pagina. Zien.
 2. 2
  Vraag uw kind als hij / zij wil verhuizen. Dit is een simpele vraag, maar zal onthullen veel over de reden waarom het kind nog thuis woont. Meestal is het antwoord zal iets als "Ja, natuurlijk, maar..." gevolgd door een lijst van de redenen waarom het kan gewoon niet gebeuren op dit moment. Evalueren die redenen objectief, in gedachten houden dat er wellicht andere redenen - werkelijke redenen - dat uw kind niet heeft geverbaliseerd, zoals dat hij / zij geniet van dat je zijn / haar was te doen, of de mogelijkheid om uw auto te gebruiken zonder auto of verzekeringsuitkeringen, etc. Wat u wilt doen maken, is het adres van de geverbaliseerde redenen (die, in veel gevallen - maar niet alle - zijn excuses) een voor een, met de feiten:
  • "Ik ben op zoek naar een baan." Is dat waar, echt waar? Hoe vaak is hij / zij controleren classifieds en jobsites? In de tussentijd is hij / zij, zodat hij / zij contacten kunnen maken, en het kan goed zijn voor eventuele lacunes in zijn / haar CV? Wordt hij / zij op zoek naar "een" baan of "de" (perfect) baan? Is hij / zij niet bereid om een ​​minimumloon baan werken tot hij / zij beter iets vindt?
  • "Ik kan het niet veroorloven een plek." Is het dat uw kind zich niet kan veroorloven een plaats, of dat hij / zij zich niet kan veroorloven een plek zo comfortabel als uw plaats? Misschien is hij / zij zich niet kan veroorloven een plaats in uw buurt en er is een reden voor, wonen in een mooie wijk is een van de voordelen van het hebben van een succesvolle carrière. Kijk om je heen: Waar andere jonge volwassenen wonen? Heeft uw kind het gevoel dat hij / zij 's "te goed" om daar te wonen? Heb je het gevoel alsof hij / zij 's "te goed" om daar te wonen?
 3. 3
  DO snooping niet rond! Zijn AFSCHUWELIJK genoeg dat ouders / volwassenen kijken via kid's stuff! NIET INVADE HAAR / ZIJN PRIVACY OF PERSOONLIJKE BEZITTINGEN OF ZIJN KAMER!
  • "Ik wil om te sparen voor een huis, auto, grad school, enz." Dit is waarschijnlijk de meest legitieme reden om te blijven thuis, maar alleen als uw kind is verantwoording verschuldigd. Hoeveel kost hij / zij daadwerkelijk hebben gespaard? Wat is het uiteindelijke doel? Wordt hij / zij consequent geld wegzetten, of zijn / haar spaargeld patronen afhangen van hoeveel goede films of video games zijn uit die week? Als hij / zij kan bewijzen dat geld te besparen is een prioriteit voor hem / haar, het is allemaal goed. Maar nemen niet alleen woord van uw kind voor. Als dat de reden voor een verblijf thuis en het krijgen van een gratis ritje, heb je recht op loon stubs en bankafschriften te zien, net als de kantoren financiële hulp hebben recht op belastingformulieren zien voordat ze financiële hulp. Dus je moet een aantal strategieën om een ​​nieuwe volwassen-tot-volwassen relatie te ontwikkelen.