Wki

Hoe kunt u uw twee jaar oude te huilen te stoppen en gaan om alleen te slapen


Veel ouders van peuters komen snel om te beseffen dat er een reden is waarom het heet "The Terrible Tweeën '. Naast de gemeenschappelijke twee jaar oud uitdagingen, sommige ouders hebben een moeilijke tijd om hun twee jaar oude te gaan om alleen te slapen 's nachts. Door de leeftijd van twee, hebben peuters gewend geraakt aan hun gebruikelijke bedtijd ritueel, en elke wijziging in die routine waarschijnlijk worden voldaan met weerstand. Er zijn echter een aantal eenvoudige stappen die ouders kunnen volgen om hun twee jaar oude om te stoppen met huilen en vechten te krijgen, en gaan om alleen te slapen elke nacht.

Stappen

Hoe kunt u uw twee jaar oude te huilen te stoppen en gaan om alleen te slapen. Vermijd de "schreeuw-het-uit"-techniek.
Hoe kunt u uw twee jaar oude te huilen te stoppen en gaan om alleen te slapen. Vermijd de "schreeuw-het-uit"-techniek.
 1. 1
  Vermijd de "schreeuw-het-uit"-techniek. Afzien van het toestaan ​​van uw peuter te schreeuwen. Zodra uw twee jaar oude kreten tot het punt waar hij is ontroostbaar, wordt het steeds moeilijker voor hem om te stoppen met huilen. Kinderen op deze leeftijd niet begrijpen hoe ze hun emoties te reguleren, en als alleen gelaten te huilen 's nachts in plaats van te worden getroost, kan dit leiden tot gevoelens van verlatenheid. Voor kinderen die temperamentvol, kan dit ook een gevolg van het produceren minder serotonine dan wat wordt geproduceerd door rustiger, minder intens kinderen. Tuurlijk, je peuter kan uiteindelijk stoppen met huilen en in slaap vallen, maar het is waarschijnlijk vorm pure uitputting, en niet omdat hij heeft geleerd zich aan te passen aan een bedtijd routine.
 2. 2
  Zorg ervoor dat uw peuter houdt zich bezig met tal van fysieke activiteit gedurende de dag. Tweejarigen zijn een bundel van energie. Als ze niet de gelegenheid om die energie tijdens de dag, is het waarschijnlijk dat de energie nog steeds zal zijn wanneer het bedtijd. Overtollige energie en een vroege slapen gaan gewoon niet samen. Ook regelmatige lichaamsbeweging helpt om serotonine niveaus te verhogen in het lichaam.
  • Neem hem mee naar buiten om te spelen in de frisse lucht als het weer dit toelaat. Als hij niet beschikt over een achtertuin te spelen, neem hem mee naar een lokale park of schoolplein. Zelfs een eenvoudige wandeling rond het blok kan helpen hem te gebruiken om zijn energie.
  • Moedig je peuter om actief te spelen met speelgoed. Zelfs de eenvoudigste activiteit energie gebruikt, dus bieden tot veel handen op activiteiten die zijn aangepast aan de leeftijd. Kleurboeken, boetseerklei, bouwstenen en vingerverf zijn alle creatieve activiteiten die tweejarigen algemeen genieten.
 3. 3
  Wees voorzichtig te veel fysieke activiteit, die je peuter kan overstimuleren niet te verstrekken. Energie-drainerende hele dag activiteiten kan de hoeveelheid cortisol, een stresshormoon, verhogen in het lichaam. Wanneer cortisol niveaus zijn verhoogd, kan het interfereren met het slapen gaan en remmen slaap. In het algemeen is het het beste om niet meer dan een grote energieverbruikende activiteit in een dag omvatten. Bijvoorbeeld, als je gaat winkelen voor 3 uur bij een druk winkelcentrum, is het waarschijnlijk het beste om een ​​uitstapje naar de dierentuin of een toneelstuk date met een ander kind voor een andere dag uit te stellen.
 4. 4
  Afzien van het toestaan ​​van uw peuter te zitten en televisie kijken te lang. Televisiekijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de leeftijd van drie. Dat is vooral omdat het kan interfereren met de manier waarop de hersenen informatie verwerken, en kan mogelijk leiden tot de ontwikkeling van ADD / ADHD. Hoewel deze theorie niet bewezen is, is het aan populariteit wint onder professionals in de gezondheidszorg, waaronder kinderartsen en kinderpsychologen. Wat is bewezen, echter, is dat veel jonge kinderen die televisie-ervaring van een stijging van de stresshormonen, die de hele dag kan blijven hangen en de slaap verstoren het slapengaan bekijken.
 5. 5
  Neem activiteitenniveau van uw peuter in een inkeping in de late middag en vroege avonduren. Rustig je kind naar beneden ongeveer een uur of zo voor het diner. Maak de overstap van wilde, spande spelen om kalmerende activiteiten zoals het lezen van een boek, liedjes zingen of het plegen van verbeeldend spel met speelgoed.
  • Als de televisie of stereo-installatie is op de hele dag, het uitgeschakeld net voor het diner en niet opnieuw weer aan tot na uw peuter naar bed is gegaan. Afleidingen weg als dit kan helpen uw peuter kalmeren.
  • Geef uw kind een warm bad na het eten te helpen kalmeren zowel zijn geest en zijn lichaam. Probeer het toevoegen van enkele lavendel zeep of gebruik een lavendel-infuus shampoo, die heeft kalmerende eigenschappen.
 6. 6
  Probeer aan de stok met dezelfde routine voor het slapen elke nacht. Dit zal helpen uw twee jaar oude snel leren wat er van hem wordt verwacht voor het slapengaan. Na slechts een week van het doen dezelfde activiteiten voor het slapen gaan, zullen de meeste kinderen wennen aan hun nieuwe routine en kom het te verwachten dat elke nacht. Beslis over een bedtijd en zorg ervoor dat je je nachtelijke routine elke nacht beginnen op hetzelfde moment.
 7. 7
  Doe wat werkt voor u, uw kind en uw planning. Als u slechts een kind, zal je waarschijnlijk een gemakkelijkere tijd waarin dingen in een bedtijd routine dat als je meerdere kinderen. Bijvoorbeeld, met slechts een kind, een wandeling rond het blok in de wandelwagen is waarschijnlijk een eenvoudig genoeg taak. Echter, als je andere kinderen die hun eigen nachtelijke routines, niet om huiswerk en buitenschoolse activiteiten te noemen, een nachtelijke wandeling kinderwagen mogen worden van de vraag.
 8. 8
  Houd het bedtijd routine simpel. Tweejarigen kan alleen zo veel begrijpen. Als hun bedtijd routine bevat meerdere stappen die zij kunnen worden overweldigd, dat kan averechts voor het slapengaan. Een bad, een klein glas warme melk, gevolgd door de tanden-poetsen en een verhaaltje voor het slapengaan is een eenvoudige bedtijd routine die gemakkelijk kan worden gevolgd elke nacht.
 9. 9
  Blijf binnen uw peuter gezicht wanneer hij is aan te passen aan zijn nieuwe bedtijd routine. Dit kan helpen uw twee jaar oude zich veilig voelen tijdens de overgang naar het slapen gaan op zijn eigen.
  • Verblijf in zijn kamer en het uitvoeren van een aantal eenvoudige, stille taken, terwijl hij ligt in zijn wieg of bed. Voudig wasserette, balanceren een chequeboek, gaan via de mail of gewoon een boek lezen.
  • Leg je peuter dat je in de kamer blijft bij hem tot hij in slaap valt, maar dat het is bedtijd en geen tijd om te spelen of te praten. Laat hem weten dat je er bent om hem gezelschap te houden terwijl hij probeert te gaan slapen.
  • Doe dit elke avond. Uiteindelijk zal het gevoel van veiligheid van uw peuter te verbeteren, en hij zal waarschijnlijk minder tijd nodig hebben om in slaap te vallen 's nachts.
 10. 10
  Laat uw peuter beslissingen nemen elke nacht, als onderdeel van zijn bedtijd routine. Beperken zijn mogelijkheden om zijn keuzes te simpel te houden.
  • Laat hem beslissen welk verhaal hij zou willen lezen voor het slapengaan. Waardoor hij een boek kiezen uit twee of drie opties zal hem het gevoel alsof hij in enige controle. Hem vragen om een ​​boek uit een plank van 20 boeken te selecteren, echter, kan overweldigend zijn.
  • Lay-out van twee sets van de pyjama op het bed en laat uw peuter om te kiezen welke pair hij wil elke nacht dragen.
  • Tijdens bad tijd, vraag hem welke nummers hij zou willen zingen.
 11. 11
  Geef uw kind andere, beperkte opties voor het naar bed gaan, zoals "wilt u gaan naar nu of in 10 minuten naar bed? '. Hij is waarschijnlijk 10 minuten kiezen, maar geven hem de mogelijkheid maakt hem meer het gevoel de controle over zijn bedtijd, die terug kunnen bezuinigen op nachtelijke machtsstrijd. Afzien van machtsstrijd met je peuter. Zodra u een regel instelt, is het belangrijk dat u zich met die regel en te volgen.
 12. 12
  Vermijd het geven van in om kreten en smeekt om bedtijd uit te stellen van uw peuter. Als u in een keer, wordt u indirect communiceren om uw peuter die regels kan worden gebroken. Een twee jaar oude kan niet bevatten bijzondere vergoedingen, zoals een ouder kind kan, dus hij zal alleen leren dat hij kan huilen en onderhandelen om te krijgen wat hij wil elke nacht.
 13. 13
  Kalm blijven te allen tijde. Het kan frustrerend omgaan met huilende peuters die weigeren te gaan slapen 's nachts. Het is belangrijk dat u zelf de controle behoudt en nooit je geduld verliezen. Niet schreeuwen of je stem verheffen, maar communiceren uw regels in een stevige maar zachte toon.
 14. 14
  Negeer driftbuien en huilbuien. Erkennen ze, op enigerlei wijze, laat uw peuter dat je zijn inspanningen om je aandacht te werken. Zelfs negatieve aandacht is aandacht, dus het is best om te voorkomen dat het erkennen driftbuien helemaal.

Tips

 • Het ontwikkelen van een effectieve bedtijd routine voor peuter kan een ontmoedigende taak zijn. Twee jarigen zijn in hun wegen en niet het algemeen goed naar veranderingen. Vergeet niet dat het tijd voor hem om te wennen aan zijn nieuwe bedtijd routine zal nemen. Wees geduldig en begrijpen dat deze dingen kosten tijd, maar je peuter zal uiteindelijk leren om de wijzigingen te accepteren en zal gaan slapen in zijn eentje zonder te huilen.
 • Peuters zijn berucht voor het aangaan van een machtsstrijd met hun ouders. Ouders moeten hun gevechten te kiezen, en het slapen gaan misschien niet de beste tijd om te proberen vast te stellen de wet zijn. Het aanbieden van uw peuter eenvoudige keuzes voor het slapengaan kunnen helpen hem te voelen bevoegd en gemak slapengaan frustraties.
 • De Cry-it-out techniek was ooit gebruikelijk bij nieuwe ouders dankzij een populair boek geschreven door een kinderarts die de lof van dit soort slaap opleiding zong. Hoewel sommige artsen nog steeds voorstander van dit soort slaap training, veel kinderartsen en professionals in de gezondheidszorg het erover eens dat het toestaan ​​van een kind te huilen-het-uit kan negatieve gevolgen hebben.