Wki

Hoe kunt u uw tiener te voorkomen schooluitval

Of uw tiener wordt gepest op school of kampt met klassen, de school voortijdig verlaten mag nooit een optie zijn. Statistisch gezien, high school drop-outs te verdienen ongeveer 194.030€ minder dan degenen die hun diploma en kostte de VS meer dan 240 miljard€ aan verloren lonen in de loop van de levensduur van de drop out's. High school drop-outs vaak moeilijk om geluk te vinden, omdat in de meeste gevallen loopbaankeuzes zijn verbannen naar een laag inkomen banen zonder vooruitgang. De beste manier om een ​​tiener op school te houden is door middel van ondersteuning, motivatie en het verhuren van uw tiener te zien uit de eerste hand wat er zou gebeuren als hij of zij besloot op te geven.

Stappen

Hoe kunt u uw tiener te voorkomen schooluitval. Identificeer waarom uw tiener wil de school niet afmaken.
Hoe kunt u uw tiener te voorkomen schooluitval. Identificeer waarom uw tiener wil de school niet afmaken.
 1. 1
  Identificeer waarom uw tiener wil de school niet afmaken. Voor een tiener te willen van school, de reden (en) moeten vrij ernstig te zijn. Als je eerst kunt krijgen tot de kern van het probleem dat je kunt beginnen met een oplossing die kan werken om te helpen houden hem of haar op school cultiveren. Veelvoorkomende problemen zijn onder andere:
  • Worstelen met schoolwerk. Is uw tiener voortdurend moeite om gelijke tred te houden met de rest van de klas en krijgt vaak een slechte of ontbrekende rangen? Heeft elk type interventie is uitgevoerd of heeft de student gedaald door de scheuren?
  • Wordt gepest. Pesten is een ernstige epidemie die het leven van een tiener kan vernietigen. Pesten is niet beperkt tot fysieke aanval aan of uit schoolterrein, maar kan ook door middel van roddel en laster in de sociale media kanalen.
  • Being vervelen. Heldere en begaafde tieners soms vooruit voorbij het niveau van hun lessen in sommige of alle gebieden. Afhankelijk van talenten en persoonlijkheid kunnen zij ook beter leren in minder gestructureerde omgevingen. Soms is de beste oplossing hiervoor is om een ​​college met een vroege entree programma te vinden en laat de tiener volledige middelbare school gezamenlijk met eerstejaars jaar. Overschakelen naar de universiteit is niet afhaken!
  • Problemen thuis. Zijn ernstige problemen die zich in het huis, zoals mishandeling, financiële problemen, verdriet of ziekte?
  • Acting out of woede. Is de tiener voortdurend in de problemen met de school ambtenaren en / of wetshandhaving? Kinderen die vaak in de problemen kunnen worden verstopt een diepere reden waarom ze omhoog acteren.
  • Tienerzwangerschap. Helaas zijn veel tiener moeders voortijdig de school om de zorg voor hun pasgeboren of een jong kind bij het vinden van effectieve manieren om hen te helpen te blijven op school en de zorg voor de baby kan worden gevonden.
 2. 2
  Overweeg draagconstructie van uw tiener. Is er een stabiele volwassene die uw tiener ondersteunt? Heeft uw tiener komt uit een familie die in het onderwijs gelooft of hebben ouders of verzorgers of andere manier verminderd de waarde van het hebben van een middelbare school diploma? Soms is er een cultureel probleem, waar er een angst dat een tiener die wordt opgevoed buiten het bereik van andere familieleden zal stoppen identificeren met hun culturele wortels. Dit type van druk kan zeer intens.
  • Van uw tiener support systeem heeft een aanzienlijke invloed op de vraag of hij of zij uiteindelijk wegvalt of niet.
  • In het Europa, uw tiener is onder de leeftijd van 18, moeten de ouders of verzorgers van het kind tekenen van school en gaat ermee akkoord om hem of haar uit te vallen.
 3. 3
  Neem contact op met een professional. Voordat u een strategisch plan kunt maken, moet je dieper graven in waarom uw tiener wil afhaken. Maak kennis met begeleiding op de school om de reden aan te wijzen en vervolgens te onderzoeken wat er is gedaan om de situatie te verhelpen. Bijvoorbeeld, als uw tiener heeft geworsteld met academici, bepalen of hij of zij heeft voor een leerstoornis of ADHD getest. Ontdek tutoring opties; vaak een leerling die worstelt in de klas reageert heel goed op een-op-een-learning. Als begeleiding biedt weinig of geen hulp, overleg te plegen met een kinderpsycholoog om uw tiener geëvalueerd.
 4. 4
  Maak kennis met docenten en / of beheerders om een strategisch plan te ontwikkelen. Zodra je de reden hebt bepaald en eerdere inspanningen (indien aanwezig) om te helpen, een ontmoeting met het team van docenten van de tiener om feedback te krijgen en maak een plan hebben onderzocht. Hoeft de schuld niet op de school of de leerkrachten. Hou het positief. Iedereen moet het gevoel dat ze aan dezelfde kant.
  • Waardoor leraren zich ervan bewust dat uw tiener is in gevaar zal hen voorzien van informatie om meer ondersteuning in de klas te bieden.
  • Vraag elke leraar om een ​​oplossing op maat over hoe hij of zij de student zal helpen in de klas geven.
  • Ontwerp een gezamenlijke missie, met inbegrip van korte en lange termijn doelstellingen om de student te betrekken en hem of haar vooruitgang te helpen.
  • Nodigen de student deel te nemen aan het strategisch plan en feedback te geven over wat nuttig voor hem of haar zou kunnen zijn in de klas.
  • Opzetten van een schema voor een ontmoeting met docenten en de student op regelmatige basis (wekelijks, maandelijks of per kwartaal, afhankelijk van de uitvoering).
 5. 5
  Te presenteren in het leven van uw tiener. Het ondersteunen en het vieren van overwinningen is belangrijk om te houden van een kind op school. Uw at-risk tiener heeft een cheerleader te bevorderen en het hem of haar op als ze het goed doen. Ook moet u in staat zijn om te helpen kies je tiener en oplossingen te vinden als een defect optreedt, om veerkracht en vasthoudendheid te onderwijzen. Een consistente, liefdevolle rolmodel die volledig tiener weten dat hij of zij niet in deze alleen zal helpen de student de moed vinden om door te gaan met zijn of haar opleiding.

Tips

 • Zoek goede bronnen van ontspanning voor uw tiener. Hoewel het belangrijk voor hem / haar om goed te presteren op school, het is ook belangrijk voor u om een ​​beetje ontspanning tijd voor uw tiener te bieden, zodat hij / zij niet overweldigd.
 • Als uw tiener is zeer ongelukkig, overwegen over te dragen naar een nieuwe school of het verstrekken van alternatieve scholing opties. Als ouder kunt u effectief tegen uw tiener afhaken door middel van alternatieve scholing, communautaire samenwerking of carrière onderwijs.
 • Verschillende veel voorkomende redenen een tiener zou kunnen afhaken bereik van school onveiligheid, niet bijhouden van schoolwerk, familie onrust of drugsproblemen.
 • Als een jongere nodig heeft om uit te vallen als gevolg van een ernstige onoplosbaar probleem, zoals pesten, tienerzwangerschap, of een ernstige medische aandoening die moeten worden aangemoedigd om een ​​GED te krijgen. Tieners kunnen nog steeds naar de universiteit en krijgen een carrière met een GED-certificaat, als reguliere middelbare school niet zal werken. Onderwijs en een persoon het welzijn moeten eerst komt in plaats van waar ze studeerde.

Waarschuwingen

 • Never give up op een kind, die kunnen worden op de rand uit te vallen. In veel gevallen steun en begrip is wat het kind nodig heeft om te blijven op school.
 • Wees erg voorzichtig met het verzenden van uw kind weg naar alternatieve scholen. Gebruiken ze vaak twijfelachtige technieken die averechts werken. Het houden van uw kind thuis en doen GED en vervolgens beroepsopleiding kan wonderen verrichten! Het vinden van een goede, ethische adviseur is van cruciaal belang, voor u en uw kind.