Wki

Hoe kunt u uw huis te beschermen wanneer u weg bent

Heeft een woning inbraak slachtoffer. Neem de tijd en moeite om het moeilijk voor iedereen te krijgen inch Better safe than sorry maken.

Stappen

Hoe kunt u uw huis te beschermen wanneer u weg bent. Zorg ervoor dat het lijkt je bent thuis terwijl u weg bent.
Hoe kunt u uw huis te beschermen wanneer u weg bent. Zorg ervoor dat het lijkt je bent thuis terwijl u weg bent.
 1. 1
  Zorg ervoor dat het lijkt je bent thuis terwijl u weg bent. Licht en matig geluid kunnen inbrekers af te schrikken.
 2. 2
  Gebruik lichte overgeschakeld timers om realistisch te simuleren bezetting.
 3. 3
  Verlaat tinten en jaloezieën als u gewoonlijk doet.
 4. 4
  Licht op de veranda en tuin met een tijd-controller.
 5. 5
  Sluit een oude, analoge type televisie of radio (modern, elektronisch, kom op in de standby-modus - niet in het spelen van de modus), of inbreker afschrikmiddel cd-opnamen met een schema-staat speler met timers.
 6. 6
  Hebben gazons gemaaid, stoepen geveegd, heggen geknipt op schema.
 7. 7
  Lock alle buitendeuren goed - zoals het gebruik van dik cilindersloten op externe ingangen. Als u zich zorgen maakt over iemand oppakken of forceren het slot - die over het algemeen gemakkelijk te doen - gebruik meer veilige sloten met inbegrip van degenen beschouwd pick-bestendig.
 8. 8
  Realiseer je dat de gewone ramen gemakkelijk worden ingegooid, maar nog steeds gebruik veiligheidsclips op de ramen naar beneden-gemiddelde oplichters eerlijk en kleuters in-/out-side houden.
  • Probeer het houden schermen vastgemaakt van binnenuit, maar het is "child's-play" om ze te openen snijden voordat u op vensterglas in met een pad van een soort.
 9. 9
  Vormen een buurt misdaad horloge met de hulp van uw lokale politie. Teamwork, samenwerking, gezond verstand kan helpen maken of breken een buurt. Rapporteren iets verdachts.
 10. 10
  Stel een vertrouwde buur om uw woning te kijken wanneer u weg bent. Doe hetzelfde voor hen.
 11. 11
  Controleer alle nabijgelegen straatverlichting te zorgen dat ze functioneel zijn. Zo niet, contact opnemen met uw elektriciteitsbedrijf om een ​​reparatie aan te vragen. Inbrekers zijn niet zo dol op goed verlichte ruimten.
 12. 12
  Regelen dat een buurman ophalen van uw e-mail, circulaires en kranten als je op vakantie bent. Als dat niet mogelijk is, annuleert alle leveringen, waaronder kranten. Regelen met uw postkantoor om uw post te houden of te laten met een buurman.
 13. 13
  Adverteren nooit uw vertrek. Dit kan makkelijker gezegd dan gedaan, vooral voor degenen die vaak persoonlijke informatie op sociale netwerksites (zoals delen Facebook en Twitter).
 14. 14
  Vervang buitenkant holle deuren met vaste stoffen.
 15. 15
  Installeer sloten die wig en bout in schuifdeuren en dubbele draairamen.
 16. 16
  Investeer in een goed alarmsysteem. Op zijn minst, koop een van die installateur tekenen. eBay is goed voor dat.
 17. 17
  Neem contact op met uw politie, kunt u in staat om een directe verbinding vanaf uw huis naar de politie, maar vals alarm kan kost je een boete.
 18. 18
  Doe dat, als en slechts als je de politie zijn strikt eerlijk en veilig. Mensen gaan op vakantie, die de politie hebben gemeld hebben hun adressen gehackt, gestolen of verkocht (?) En verspreid over lijsten voor ondernemende dieven en rovers. Veel websites zijn niet langer bevelen kennisgeving politie, maar slechts een goede buur, wanneer u weg bent.

Tips

 • U kunt een buitendeur heel goedkoop te kopen. Lichte stalen beklede deuren kunnen de kosten zo weinig als 135€ -150€ maar heavy duty of speciale deur ontwerpen, of met functies zoals slagvast glas (of kogelvrij plexiglas), kan de prijs verhogen tot 1120€ of meer.
 • Krijgen huiseigenaren verzekering, of huurder verzekering.

Waarschuwingen

 • Als u een appartement huurder, niet van uit dat de huisbaas of hospita zal u vergoeden voor eventuele verliezen als gevolg van een inbraak of brand. Ze zal hoogstwaarschijnlijk niet, omdat hun verzekering dekt niet uw kostbaarheden (waarom zou je anders huurder verzekering nodig).