Wki

Hoe kunt u uw hond houden

Niet over een dicht genoeg relatie met uw hond? Volg deze eenvoudige stappen om uw geliefde huisdier gevoel geliefd en hoe je kunt het liefde te maken.

Stappen

Hoe kunt u uw hond houden. Geef uw hond veel beweging.
Hoe kunt u uw hond houden. Geef uw hond veel beweging.
 1. 1
  Geef uw hond veel beweging. Wanneer uw hond nodig heeft om uit te gaan, neem hem of haar uit. Je zult weten dat hij nodig heeft om want hij zal geven u smeken looks, staan ​​bij de deur, schors, enz. Er kan worden janken, schrapen en blaffen bij de behoefte aan beweging buiten ook.
 2. 2
  Aai hem. Als hij zijn hoofd in je schoot, krabben achter zijn oren. Honden wil enkel worden gehouden. Ze nek en buik krassen en een hond massage is een van de beste manieren om uw affectie voor uw hond.
 3. 3
  Knuffel je hond, ook. De meeste honden, vooral de kleine tot middelgrote clubs, neem dit als een teken van genegenheid. U kunt dit doen terwijl u uw hond huisdier.
 4. 4
  Beloon uw hond. Veel honden, Goldens en Shelties in het bijzonder, bestaan ​​om hun eigenaars te behagen, en zij zullen het doen. Je hebt om ze te belonen. Geef ze traktaties die gezond en speciaal gemaakt voor honden zijn. Je hoeft niet naar de traktaties te kopen, kunt u uitstekende degenen je thuis te maken.
 5. 5
  Praat met je hond. Honden vinden het heerlijk als je met ze praat. Je zult je eigen taal samen te ontwikkelen en te delen intieme momenten. En geen hond zal je ooit vertellen te stoppen gaande over een slechte dag op kantoor!
 6. 6
  Quality time doorbrengen met je hond. Uw hond houdt van aandacht. Braaklegging tijd elke dag te besteden gewoon met je hond. Zelfs als het is gewoon liggend in de voorkant van de tv bij elkaar, strelen de oren van uw hond en samen te rusten.
 7. 7
  Prioriteren jezelf om je hond. Stel regelmatige en consistente tijden om uw hond te voeden en hem of haar voor wandelingen. Uw hond zal u voor het houden omdat het hem doet of haar een wereld van goed voor hun welzijn. Dingen te doen voor uw hond op hetzelfde tijdstip iedere dag zal laten weten wat te verwachten op dat moment.
 8. 8
  Koester uw hond. Respecteren altijd uw hond en de liefde die uw hond heeft gebracht in het huis. Wees vriendelijk, zorgzaam en attent op de manier dat u uw hond te behandelen. Uw hond is een familielid.
 9. 9
  Geef uw hond een comfortabele plek van haar eigen. Uw hond slaapgedeelte moet haar alleen te zijn, niet worden gedeeld om met stapels wasgoed of opbergdozen. Zorg ervoor dat het uit de weg van de mensen die lopen door en andere ergernissen.
 10. 10
  Discipline uw hond. Net als een kind, als je niet je hond discipline, dat betekent dat je niet van hem houdt of haar te veel. Wanneer uw hond iets verkeerd doet, disciplineren hem / haar! U kunt dit doen door consequent en steken met de regels.

Tips

 • Gebruik dezelfde woorden bij het onderwijzen van uw hond goed en fout. Op deze manier, de hond begint te begrijpen wat je wilt van hen.
 • Vergeet niet, je hoeft niet rijk te zijn om uw hond te houden.
 • Je moet stevig zijn, maar niet pijnlijk wanneer disciplineren van uw hond, gentile druk op de neus, het leggen van uw hand op zijn rug licht leggen ze neer en zich over hen, en oogcontact werken goed samen met kenneling of ze verzendt kant. Vergeet niet niet te verstaan ​​en te vergeven ze snel.
 • Als uw hond in de problemen komt, en hij / zij plooit zijn staart onder als je hem / haar te vertellen om te stoppen, gebruik dan een zachte maar vaste stem, en daarna vertellen dat het gaat ok te zijn.
 • Hoewel bepaalde opdrachten zijn belangrijk, ook om uw hond te praten in gewoon Engels, samen met deze commando's. Uw toespraak is vol van verbuigingen en patronen die uw hond zal begrijpen, zelfs als het niet weet, dat de details van wat je zegt. Evenzo, nooit liegen tegen je hond. Honden kunnen het voelen.
 • Bekijk hier tips over het internet en bij uw plaatselijke bibliotheek op hondentraining. Een deel van het liefhebben van je hond leert het hoe zich te gedragen. Of inschrijven in een gehoorzaamheid school.
 • Raakte nooit uw hond. Hij zal het niet als een straf, maar in plaats daarvan alleen als u het toebrengen van pijn op hem, en het zal geen goed doen. Gebruik in plaats daarvan een vaste stem, en negeer hem voor een paar minuten. Straf hem nooit of haar of wat hij deed meer dan tien minuten geleden was. Hij zal zich niet herinneren wat hij fout deed.

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet. Als u uw hond op een manier die verder gaat dan alleen speels voorbewerken pakken, zouden ze wraak op een ongewenste manier.
 • Als hij begint te overstuur raken, stoppen met spelen met hem voor een minuut totdat hij tot rust komt.
 • Maak hem niet berispen voor domme dingen.

Dingen die je nodig hebt

 • Hond
 • Een liefdevolle en gezonde omgeving waarin uw hond kan bevorderen inch