Wki

Hoe kunt u uw gerbils te temmen


Terwijl je misschien leuk niet het idee van knuffelen of voelen gerbils zijn alleen heerlijk genoeg om naar te kijken, met geduld en de juiste zorg, het bezit van een gerbil kan worden lonende ervaring voor het hele gezin. In het wild, gerbils leven in holen en zijn van nature schuw. Ze zijn echter veel gemakkelijker te bedwingen dan hamsters omdat gerbils die niet zo gevoelig voor bijten of tekenen bloed.

Stappen

Hoe kunt u uw gerbils te temmen. Plaatsen hun kooi in een ruimte van het huis met medium verkeer.
Hoe kunt u uw gerbils te temmen. Plaatsen hun kooi in een ruimte van het huis met medium verkeer.
 1. 1
  Koop een paar jonge gerbils. Als u er een kopen op zijn eigen het zal meer werk zijn omdat er minder entertainment. Hoe jonger ze zijn, hoe meer succes je bent waarschijnlijk hebben. Echter, moeten ze niet onder de 5 weken oud.
 2. 2
  Plaatsen hun kooi in een ruimte van het huis met medium verkeer. Ze zijn nieuwsgierig en willen kijken en maak deel uit van de actie. Ze moeten ook wennen aan het feit dat mensen maken veel lawaai en beweging. Op hetzelfde moment, is het waarschijnlijk niet het beste om ze ergens te plaatsen te druk, omdat het hen edgy zou kunnen maken.
 3. 3
  Laat ze zich te vestigen in hun nieuwe huis voor een paar dagen voordat je begint te proberen om te gaan, of zullen ze ook te temmen.
 4. 4
  Leg je hand in de kooi in een vuist. Laat ze ruiken je en ze kunnen je proeft. Als ze je bijten, niet ruk je hand uit de kooi, gewoon blazen op hun gezicht en zeggen "nee" mooi
 5. 5
  Bied uw gerbils behandelt zoals en. Ze gaan van wegrukken de traktatie van u zodat u om ze te vangen en uiteindelijk eten uit je hand. Een andere optie is om dikke handschoenen te dragen tijdens het verwerken van uw gerbils dus als ze je bijten zal het niet voelen.
 6. 6
  Besteden veel tijd met je handen in de kooi herschikken, het toevoegen van nieuwe dingen, en het veranderen van voedsel en water. Hierdoor kan de gerbils om getemd te krijgen en om te wennen aan uw aanwezigheid.
 7. 7
  Spreken om ze zacht en voorzichtig, zodat ze wennen aan uw stem.
 8. 8
  Probeer niet om uw gerbils te behandelen terwijl ze. Maak een kleine ruis of verplaatsen beddengoed, zodat ze niet wakker schrik.
 9. 9
  Als u begint met de afhandeling daarvan, wees dan niet gealarmeerd door hun tepels. Hen in staat stellen om u te proeven. De manier waarop gerbils begroeten en elkaar herkennen is door het proeven van elkaars speeksel.
 10. 10
  Wanneer ze beginnen te zitten op je handpalm, langzaam beker je andere hand over de kleine dieren en zachtjes en breng ze langzaam omhoog. Soms, zodra ze zien dat je andere hand die hen gevangen te zetten, zullen ze bout af. Blijven werken met hen op deze totdat ze comfortabel.
  • Hen niet achterna rond met uw hand, zal dit ervoor zorgen dat ze worden benadrukt en bang.

Tips

 • In de vroege stadia van het temmen, houden hun kooi interieur eenvoudig met een of twee schuilplaatsen, of anders zult u nooit in staat zijn om ze te vangen. Ze zullen gewoon sneller en Wilier.
 • Gerbils zijn non-vocale dieren. Praten met hen vaak zal hen in staat stellen om te wennen aan onze manier van communiceren. Uiteindelijk kunnen ze zelfs opduiken als ze worden opgeroepen.
 • Zachtjes aaien en met ze spelen om hun vertrouwen te winnen.
 • Alle dieren hebben individuele persoonlijkheden en eigenaardigheden. Sommigen kunnen temmen sneller dan anderen. Gebruik dit in uw voordeel, de schuwe zal uiteindelijk de voorsprong van de bolder gerbils 'volgen.
 • Probeer zonnebloempitten scheiden van voedsel en geef ze een paar per dag. Ze zullen binnenkort te eten en te zitten in je hand. U kunt dan pak ze op.
 • Gerbils moet niet alleen worden gehouden, en zijn makkelijker te temmen in paren of groepen. In de vroege stadia van de behandeling, zijn ze veel rustiger als je ze knuffelen elkaar en wanneer getemd zal vrijwel altijd de voorkeur het.
 • U een ook uw gerbils veel aandacht.
 • Laat ze rondspringen over op de bank, terwijl u en tv kijken, of lopen rond in het bed, terwijl u de krant leest. Ze zullen worden gebruikt om uw maat te worden, ruikt, spraak en bewegingen.

Waarschuwingen

 • Grijp niet onderduiken gerbils door de staarten. Een ontsnapping mechanisme in het wild, de huid op hun staart glijdt gemakkelijk verlaten van een bloederige puinhoop.
 • Ongetemde gerbils nemen schrik gemakkelijk. Ze zijn geweldig jumpers en kunnen springen op de vloer in angst, breken hun rug, ontsnappen altijd, of zijn.
 • Gerbils kunnen ontsnappen, en kan lang weg voordat je zelfs hun afwezigheid opmerken.
 • Geef nooit gerbils sla, als het kan een dodelijke ziekte kan veroorzaken.