Wki

Hoe kunt u uw eerste valk trainen


Valkerij is een geweldige sport, maar er is een hoop tijd betrokken. Als je niet de tijd of de bereidheid hebben, dan kun je net zo goed niet doen helemaal. Als u een van die mensen die niet geduldig, kan valkerij niet voor u. Moet je niet nemen van de valkenjacht als u wilt dat de valk als huisdier, of iets om te pronken. Valken kan niet zomaar in de kast als je klaar bent met hen worden gebracht. Het kost tijd en inzet, maar de beloning op het einde is de moeite waard.

Stappen

Hoe kunt u uw eerste valk trainen. Probeer niet te proberen en trainen elke vogel, tenzij je zijn op een cursus en hebben toegang tot een mentor.
Hoe kunt u uw eerste valk trainen. Probeer niet te proberen en trainen elke vogel, tenzij je zijn op een cursus en hebben toegang tot een mentor.
 1. 1
  Probeer niet te proberen en trainen elke vogel, tenzij je zijn op een cursus en hebben toegang tot een mentor. Te veel vogels zijn verloren en gedood door onervarenheid. Je moet ook een vergunning om valkerij doen. In het Europa, moet u beschikken over de staat en federale vergunningen samen met een jachtvergunning. NOOIT een valk NIET vangen en vliegen totdat u uw valkerij vergunning hebben verkregen.
 2. 2
  Voor je iets doet, kijk in de valkerij wetten in uw regio. Als u woont in de Europa, contact opnemen met de staat vis en wild-afdeling en vraag een Valkerij Packet.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je elk boek kun je lezen, en kopen alle apparatuur die u nodig hebt, voordat je je vogel. Telemetrie is een absolute must - u alleen verliest uw vogel een keer.
 4. 4
  Zoek een sponsor (mentor) om u te begeleiden. Deze sponsor moet al valkerij gedaan hebben voor ten minste twee jaar, en bereid zijn om de tijd te nemen om je te leren.
 5. 5
  Als leerling valkenier in de europa, alleen heb je de opties van een rood-tailed hawk of een europese torenvalk voor een vogel (tenzij staatswetten anders vermeld). Het is raadzaam om te beginnen met een Red-tailed, want ze zijn meer vergevingsgezind als het gaat om fouten. Als u niet een leerling, maar een algemene, overwegen een Harris Hawk voor je eerste vogel, want ze zijn intelligent en in staat van vangspel. Een vrouwelijke lanner is een ideale eerste valk. Heeft een slechtvalk of gyr hybride niet krijgen als een eerste vogel, net zomin als je een Porsche als uw eerste auto zou kopen.
 6. 6
  Houd de vogel in het huis tijdens zijn eerste weken bij u. Hoe meer hij ziet van de familie, de meer 'bemande' het zal worden.
 7. 7
  Eerst leren de valk te springen of vliegen naar de handschoen op je vuist. Zodra het eet op de handschoen vervolgens te introduceren aan de verleiding.
 8. 8
  Genoegen nemen met een snelle vlucht over twee vluchten die pas na veel rommelen. Als de vogel niet onmiddellijk zal komen, zet dan de verleiding weg voor een paar minuten. De vogel moet je wachten, je moet nooit wachten voor de vogel. Het zal proberen om u te trainen. Je moet eigenlijk trainen.
 9. 9
  Tijdens het vliegen aan de verleiding, laat de vogel te vangen het snel eens. Op die manier zal het altijd moeilijk proberen en denken dat het een kans. Als het vangt het, laat het het hebben. Een verveeld vogel is een verloren vogel.
 10. 10
  Man de valk aan de kap vroeg en zelfs na het afdekken goed gaat, blijven doen hood oefeningen elke dag. Er is geen excuus voor het houden van een vogel met een kap als het niet op reis of in de buurt, afgedwongen bedrijf met vogels van andere mensen.
 11. 11
  Houd alles schoon en netjes - De hele tijd. Vuil rassen ziekte en is een schande voor de sport.
  • Voeden van een goede kwaliteit, gevarieerde voeding. Kwartel is een zeer voedzaam nietje en valken zullen ze eten als ge├»ntroduceerd om hen te jong. Muizen maken een goede nietje.
  • Houd de jesses soepel met de juiste dubbin of soortgelijk vet.
  • Laat nooit iemand wie niet een valkenier zorg voor uw vogel, zelfs voor een dag.
  • Vaak, maar niet altijd, geef de vogel een lekkernij als je in de buurt komen of verplaatsen. Het moet bate aan u, niet van je weg. Aanmoedigen om te springen tot je handschoen voor een versnapering als het goed bemand, niet als een eerste stap in de opleiding.
  • Ontvang het vroeger veel ding zoals honden en auto's op een gecontroleerde manier, zodat ze gewoon bang. Een schrik kan spook het voor een lange tijd, maar een vogel zal rustiger zijn als het wordt gebruikt om het dagelijkse afleiding.
  • Indien, om welke reden dan ook, u niet zeker bent over vliegen de vogel, dan niet. Als er iets mis lijkt, dan is vertrouwen op je buikgevoel, ongeacht wie let. Niets is zo pijnlijk als het verliezen van de vogel!

Tips

 • Weeg de vogel elke dag.
 • Geef de vogel kleine stukjes vlees wanneer het in de buurt om je liefde te uiten.
 • Geef je valk veel liefde en genegenheid.

Waarschuwingen

 • Altijd met uw vogel dus het zal wennen aan u.
 • Niet pronken. De vogel is belangrijker dan je ego.
 • In valkerij, niet bezuinigen. Elke fout die je maakt met een vogel, zal er een kosten. Doe je best om geen fouten te maken.
 • Zodra u uw vogel, niet schreeuwen in woede wanneer je gefrustreerd. Dit zal de vogel schrikken, en het zal bang voor je zijn voor bepaalde tijd.