Wki

Hoe kunt u uw eer te bewijzen wanneer iemand sterft


Geconfronteerd met de dood van een goede vriend of familielid, is altijd moeilijk. Er zijn dingen die we het gevoel dat we willen zeggen of doen, maar niet zeker of ze de manier waarop we moeten reageren. Het is altijd leuk om comfort te bieden aan hen die treuren. We kunnen nooit verkeerd gaan met dat.

Stappen

Hoe kunt u uw eer te bewijzen wanneer iemand sterft. Wees niet bang om het bezoek te maken.
Hoe kunt u uw eer te bewijzen wanneer iemand sterft. Wees niet bang om het bezoek te maken.
 1. 1
  Wees niet bang om het bezoek te maken. Als je oprecht bent in je verlangen naar een vriend herinneren of het comfort van de familie zijn, zal uw aanwezigheid op prijs gesteld.
 2. 2
  Niet vóór de aangekondigde bezoekuren en blijven niet buiten hen.
 3. 3
  De juiste kleding. Zwart is niet nodig, en zeker niet vereist. Maar, het is niet de tijd om het helderste wat je bezit ofwel dragen. Iets subtieler, bruin, blauw, subtiel wit, etc.
 4. 4
  Zeggen wat iedereen zegt: "Het spijt me zo." Het is makkelijk te onthouden en leuk om te zeggen. Het toevoegen van "voor uw verlies" kan helpen, maar kunnen de mensen nog meer verdrietig te maken.
 5. 5
  Een knuffel is goed.
 6. 6
  Als je dat deed weet dat de persoon, zeg iets aardig ook, zoals "hij was een goed mens." of iets aardigs zeggen ze deden voor u een keer, net gaf je een kat en hij is de beste kat die je ooit hebt gehad. Iets leuks.
 7. 7
  Doe wat onderzoek. Als het een gewoonte die je niet gewend bent om, bijvoorbeeld, je bent katholiek en worden uitgenodigd om shiva (een gemeenschappelijke joods gebruik) zitten, erachter te komen wat je kunt op het internet en / of bibliotheek. Zien wat het zou inhouden en wat zou je verwacht te doen als gast.
 8. 8
  Helpen waar je kunt. Vergeet niet dat de tijden moeilijk zijn op het gezin, en, in het geval van een tiener drugsmisbruik of dronken rijden overlijden, kan het een waar spektakelstuk te zijn dat de familie niet is voorbereid. Soms wordt de familie ook boos te koken of schoon te maken. Soms is het brengen van een overdekte schotel of helpen om het huis achteraf kan helpen.
 9. 9
  Wees beleefd, natuurlijk. Wees hartelijk en wees niet boos als mensen huilen of lachen, het is natuurlijk.

Tips

 • Het is leuk om te zeggen, "Ik ben hier voor u wanneer u klaar om te praten bent." als je het meent. Als je de neiging om te ongeduldig bij het horen hetzelfde verhaal voor de derde keer, kan dit niet de beste manier voor u om ondersteuning te bieden.
 • Vergeet niet voor u dit kan sluiting, maar voor die dicht bij de persoon die is overleden, het is slechts het begin. Als u foto's of een verhaal te delen, bel een paar weken later en vragen om te stoppen door.
 • Wees je bewust van de gevoelens en emoties van anderen. Huilen, lachen, en andere uitbarstingen van emotie zijn normaal. Troosten, maar vriendelijk, niet overdreven troosten.
 • Begrijp dat het gevoel van verdriet een zeer lange tijd kan duren, en is verschillend voor elke persoon. Sommige mensen willen praten over hun geliefden, anderen zullen in een staat van shock te zijn voor een lange tijd.
 • Neem sommige weefsels.
 • Als je niet een zeer naast familielid of vriend, je bent er om de familie te troosten. Een inspanning leveren om de andere gasten te praten. Als je niet weet waar te beginnen, vragen hoe ze weten dat de overledene.

Waarschuwingen

 • Draag geen lichte kleding. Houd de kleding low key. Vergeet niet dat je niet het middelpunt van de aandacht hier. Het is de dood van de persoon die je bent rouw.
 • Voor het invoeren van de kerk, begrafenis thuis, of de familie thuis, zet uw mobiele telefoon uit of laat het in de auto.
 • Vraagt ​​familieleden dingen als, 'Wat ga je doen met de huis / auto / kleding? " kan echt pijn. Mensen in rouw zullen vaak op te hangen aan de persoonlijke bezittingen van hun overleden dierbare lang nadat mensen aan de buitenkant zou mogen verwachten. Hoewel het is belangrijk voor iedereen om verder te gaan na een verlies, duurt het verschillende mensen verschillende hoeveelheden tijd om terug te keren naar het leven van alledag.
 • Heb je sympathieën niet te bieden in de vorm van een lied. Het kan geschikt lijkt, zelfs rustgevend, maar respecteer het feit dat de familie is nog steeds treuren. Het geven van een boodschap van medeleven in de vorm van rap kan ook worden aangemerkt als niet door velen. Het is het beste aan de stok met slechts spreken in de meeste gevallen.
 • Zinnen als: "Tenminste je hebt om tijd met hen doorbrengen voordat ze stierven", of "Tenminste ze worden vrijgelaten uit hun pijn", kan het moeilijk voor mensen om te horen, vooral als hun geliefde stierf na het lijden van een geweldige deal. De laatste dagen van iemand met een terminale ziekte zijn vaak erg moeilijk voor familieleden om te gaan door, en zijn niet dagen die per se zijn gevuld met goede herinneringen.
 • Zeg nooit een rouwende familie die je gewoon weet hoe ze zich voelen, zelfs als je ook hebt een dierbare verloren.
 • Overweeg een brief aan de familie schrijven daarna, het delen van uw herinneringen aan hun geliefde. Dit zal vooral gewaardeerd worden als de overledene was je collega. Je kende hem of haar op een manier die de familie niet. Wees niet bang om humoristische anekdotes bevatten. "Ik vergeet nooit het moment dat Bob ongeluk gesteund zijn truck in de auto van de baas!"
 • Wees niet bang om je emoties te tonen. Anderen zullen er zo met u mee.