Wki

Hoe kunt u uw cavia trainen

Cavia's zijn nogal koppig. Echter, de juiste cavia met de juiste trainers ver te gaan in opleiding. Het is net als de opleiding van een moeilijk te hond te trainen bij de meeste, maar bij anderen kan het bijna als de opleiding van een Border Collie. De rest zijn meer als training een gemiddelde hond. Het is niet onmogelijk om cavia's op te leiden - het kost alleen maar tijd, geduld en vooral een sterke band met haar / hem en liefdevolle zorg en het zal betalen.

Stappen

Hoe kunt u uw cavia trainen. Vast een sterke band met deze cavia.
Hoe kunt u uw cavia trainen. Vast een sterke band met deze cavia.
 1. 1
  Vast een sterke band met deze cavia. Je hebt het nodig om voor dit alles goed te werken. Dit kan een tijdje duren, maar het is het waard. Tenzij je een van die wonder "Border Collie Proefkonijnen", zal het moeilijk, zo niet onmogelijk zijn, om haar te trainen zonder een sterke band. Zie het als een stuk touw en je gaat bergbeklimmen. Zou je willen dat een zwak touw of een sterk touw? Gaan met de sterk touw. Het is alsof deze met cavia's ook. Zwakke touwen zullen sneller dan een sterke touwen slopen.
 2. 2
  Begin met de drie belangrijke basiscommando's: wachten (blijven), geen, en back-up (naar voren komen kunt u ook wilt om les te geven). Niet alleen zal deze commando's te helpen met de opleiding, kunnen zij heel goed redden het leven van uw cavia's.

Train het commando "wachten", of "stay"

 1. 1
  Kies welke opdracht die u wilt gebruiken.
 2. 2
  Stel je cavia neer op een opgeruimd lege tafel. Start het regelen van dingen op de tafel, bijvoorbeeld, sommige iglo of voedsel zakken. Heeft ze beginnen te bewegen en rond te rennen? Als ze dat doet, zachtjes haar halen, zet haar terug op de juiste plek, en zeg de opdracht. Krijgen dan weer aan het werk.
 3. 3
  Herhaal dit zelfde proces totdat ze niet beweegt terwijl u het regelen van dingen op de tafel. Het is prima voor haar te piepen of ruiken, kun je niet stoppen met dat, gewoon niet laat haar haar benen te bewegen. Toen ze correct en vloeiend weet dit, zeg het commando voordat je spullen op een tafel te regelen. Zij zullen onder de knie uiteindelijk.

Train het commando "nee"

 1. 1
  Als ze iets fout doet gewoon haar vertellen "nee". Gebruik uw gedachten niet veranderen achteraf! Dieren leren van ons gedrag. Dus niet om lachen, het maakt niet uit hoeveel je wilt. Sla de slappe lach voor andere tijden. Als je aan het lachen op hetzelfde moment je nee zegt, zal het dier de truc te leren en zal het alleen maar doen om je gelukkig te maken. Uiteindelijk zal ze op te vangen om deze.

Train de opdracht (en) "back-up"

 1. 1
  Als ze naar voren komt te vroeg tijdens de training of iets dergelijks, gewoon zeggen "back-up" en duwen haar voorzichtig naar achteren. Als je eenmaal hebt geleerd "verblijf / wait" het moet relatief eenvoudig om dit te leren.

Voortbouwen op de basisopleiding

Hopelijk nu uw piggie is al het bovenstaande commando's geleerd. Nu jij en je piggie zijn klaar om de gigantische splash nemen in het wild en prachtige wereld van de opleiding! Vergeet echter niet, dat uw spaarpot zal uw steun nodig heeft tijdens haar opleiding carrière, zelfs als ze is een van die "Border Collies van de cavia wereld".

 1. 1
  Beginnen relatief eenvoudig. Zodra ze weet de drie basis commando's, kan ze vrij veel doen het allemaal, maar het is het beste om geen beginnende opleiding piggie leren om iets te doen zo ingewikkeld als, laten we zeggen, een agility cursus. Begin met iets dat een beetje hard en een beetje makkelijk, als het beklimmen van de trap.
  • Plaats het varken op de onderste trede en kniel naast haar neer. Laat haar haar hoofd draaien naar de kant.
  • Duw voorzichtig op haar achterwerk te gaan naar de volgende stap. Als ze niet omhoog gaan, plaatst haar voorpoten op de bovenkant van de stap, zodat ze staat op haar achterpoten als een persoon zou doen. Nu proberen haar te duwen. Ze zouden opgaan.
  • Herhaal dit proces een paar keer per dag totdat ze op zal springen alle door haarzelf. Werkt het best met tapijt trappen en cavia's ouder dan zes maanden.

Tips

 • Je moet echt willen doen. Gewoon een kwast hier en daar zal niet werken. Als u wilt dat uw piggie een goed opgeleid iemand te zijn, moet je met haar dagelijks. Zodra ze een truc heeft geleerd goed, verhuizen naar een andere, maar aan het eind van de sessie moet u opfrissen op elke geleerde truc om zeker te zijn dat ze niet vergeten.
 • Voordat u leren uw cavia Elke trucs, moet je ze leren basis commando's die haar kunnen helpen op zoveel verschillende manieren langs de weg, niet alleen mogelijk haar leven te redden. De drie basis commando's zijn, wachten (ook te blijven), back-up, en nee.
 • Zorg dat de cavia krijgt de traktatie juiste nadat hij doet een truc of hij zal niet begrijpen wat hij heeft gedaan om er een te krijgen.
 • Gelukkig voor trainers, de meeste varkentjes zijn voedsel gemotiveerd. Dit betekent dat voedsel kan krijgen dat ze de meeste trucjes te doen. Echter, om gewichtstoename te voorkomen, geleidelijk afnemen van het eten je piggy krijgt als beloning. Gebruik eerst voedsel. Dan als ze beter wordt, verminderen het voedsel langzaam. Toen ze de truc vloeiend heeft geleerd, gewoon haar belonen met een huisdier, een knuffel, of zelfs een frase als "Good Girl!"
 • Geef haar een rust! Zij zullen minstens een uur van rust tussen de trainingen, die moet ongeveer 45 minuten lang nodig.
 • Abessijnse cavia's zijn zeer actief cavia's en zijn prachtig voor training. Ze zijn slim en gemakkelijk te vangen op dingen.
 • Elke cavia kan getraind worden met geduld.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat de benen cavia 'en rug zijn erg kwetsbaar. De poten kunnen gemakkelijk breken.
 • Niet schadelijk voor de cavia. Hieronder vallen ze te dwingen om iets wat ze niet willen doen, of te voederen zo veel ze krijgen vet.
 • Niet te veel kracht bij het onderwijs van uw cavia de 'play dead' truc zoals sommige cavia's niet leuk om op hun rug.