Wki

Hoe kunt u uw bruiloft te plannen

Een betekenisvolle bruiloft vereist planning en creatieve inbreng van beide partners en alle familieleden en vrienden die je hebt besloten om in de planning. Wedding planning kan een prachtig deel van het leven zijn, maar het kan ook heel uitdagend en stressvol. Inderdaad, kunt u ervan verzekerd zijn dat sommige plannen niet te gaan zoals je zou willen dat ze, dus plan voor deze mogelijkheid! De sleutel is om georganiseerd te blijven, vast te houden aan een budget en geef jezelf genoeg tijd om alles te realiseren.

Stappen

Hoe kunt u uw bruiloft te plannen. Stel de tijdslijn voor de planning.
Hoe kunt u uw bruiloft te plannen. Stel de tijdslijn voor de planning.

Budget, tijdlijn en bijhouden

 1. 1
  Stel een budget. Het is belangrijk vast te houden aan een budget en uw wensen realistisch te houden. Hoewel dit is een zeer speciale dag in je leven, het is geen excuus te zijn razend extravagant met geld dat je niet hebt. Herinner jezelf als je voelt dat vreten dat je nog vele mooie dagen vooruit en u niet wilt dat deze ontsierd door het terugbetalen van een ongeplande overbesteding.
  • Doel om nooit de opgegeven als het totaal van uw budget bedrag overschrijden. Als u te veel uitgeven aan een item, een ander item heeft een cut te nemen om de begroting te voldoen. Wees bereid om flexibel te zijn en te prioriteren van de grote besteedt die echt belangrijk zijn. U kunt altijd doen of doe op de dingen die minder belangrijk of zelfs de frivole maar gewenste aspecten zijn.
  • Als uw ouders of toekomstige ouders-in-law zijn geheel of gedeeltelijk financieren van de bruiloft, heb je een extra hulp. Blijven echter bewust om niet over-last hen ook. Vraag hen voor hun budget plafond en houd je daaraan.
 2. 2
  Stel de tijdslijn voor de planning. Van alle dingen over je planning, dit is het belangrijkste aspect. Ontwikkelen van een verstandige, redelijke tijdlijn afhankelijk van hoeveel tijd je jezelf hebt gegeven. Begin met een kalender voor je en probeer na een voorgestelde tijdslijn van een bruiloft gids. Je zult zulke tijdslijnen in, bruiloft gidsen, tijdschriften online en zelfs aan de basis van dit artikel vindt. In het algemeen, je bent waarschijnlijk te vinden dat de meeste gidsen nemen u ongeveer 12 maanden om je bruiloft te plannen, als je minder tijd hebt, gewoon de tijdlijn aan te passen (de laatste drie maanden het belangrijkst toch). (Tijdlijn suggesties zullen worden verstrekt in dit artikel.)
  • Raak niet in paniek als je geen 12 maanden. Over het algemeen wat planning gidsen wijzen er in de eerste paar maanden zijn dingen die vrij snel kan worden gedaan, zoals het aankondigen van uw betrokkenheid, het verzenden van de aankondiging aan de lokale kranten, inkoop planning boeken en software, de planning van de begroting, het selecteren van de bruids partij en de afwikkeling op een huwelijksdatum.
  • Een van de belangrijkste redenen voor een lange lead-in tijd is de bruiloft en de receptie locaties - de meest populaire zijn vaak volgeboekt een jaar of meer op voorhand en veel mensen hebben genomen om de bruiloft rond beschikbaarheid venue plannen. Als dit ergert je of je gewoon een jaar niet hebt, rond te kijken voor goede alternatieven, uit de openbare tuin plaatsen, om minder bekende kerken en de plaats of vergaderzalen. Vermijd de valkuil van het denken moet je naar de locatie te gebruiken om de andere bruid wordt met behulp van dit jaar!
 3. 3
  Kies een werkbare methode voor uw bijhouden van gegevens. Je moet tabs van alles wat je al hebt besloten en wat er vooruit gepland te houden. Ook zal facturen, offertes, ontvangstbewijzen, seating plannen, foto's van de gewenste decoraties / kleding, patronen, instructies, etc. nodig hebt op een plaats te worden bewaard, zodat ten minste een grote plastic zak om deze op een plaats te houden. Als je meer georganiseerd, gebruik dan een paar zakken te scheiden per categorie.
  • Bruiloft software of planning apps kan goed werken voor digitale planning. Als je hebt tech-savvy vrienden helpen het plan van de bruiloft, zou je zelfs overwegen om een ​​bruiloft wiki alleen open voor degenen onder u helpen met de planning. Dit kan enorm helpen met gedeelde planning en strategievorming. Aan de andere kant, software en wiki's moeten worden gehandhaafd door middel van het invoeren van gegevens en scannen in documenten, terwijl een notebook overal kan worden genomen en u kunt snel noteren dingen en je kunt gewoon de groeiende berg van papier toe te voegen aan een bindmiddel. Voor veel mensen, zowel digitaal als op papier planningstools gecombineerd zijn de beste van beide werelden.

Grootte van de bruiloft, locaties en het instellen van de datum

 1. 1
  Beslissen over de grootte van uw bruiloft. Vergeet niet om dit over te praten met je verloofde. Een droomhuwelijk voor een kan niet voor de andere. Je zult moeten weten hoeveel mensen gaat wonen ten behoeve van locaties, catering en uitnodigingen.
  • Als onderdeel van deze beslissing, kies uw bruids partij. Hoeveel bruidsmeisjes en bruidegoms wil je? Van een tot een dozijn, de keuze hangt af van wat je altijd hebt gedroomd en wat ruimte die u beschikbaar zult moeten voor iedereen om in te staan ​​bij de ceremonie.
  • Deze beslissing gebeurt meestal rond de tien-maanden-to-go mark.
 2. 2
  Kies de locatie. Hoe eerder dit gebeurt, hoe beter, zodat je weet dat je de plek waar je echt wilt. Check out de ruimten aangeboden, de catering deals, het huwelijk kosten, de mogelijkheid om een ​​kerk of synagoge te versieren, huwelijk ruimte, enz. Zoek uit of de opgegeven prijzen omvatten alles, of dat je verwacht te betalen voor extra's.
  • Wees ervan bewust dat zelfs de kerk en synagoge trefpunten kosten in rekening mag brengen.
  • Onderzoek naar locaties voor de bruiloft en de receptie begint meestal rond de 11 maanden-to-go merk, met boekingen die binnen de maand als je eenmaal hebt gemaakt je geest.
 3. 3
  Stel de datum. De factoren bij het kiezen van een datum onder meer de beschikbaarheid van uw locatie, vrienden en familie. Denk na over wie je moet hebben op je bruiloft, en proberen om de datum in te stellen met hun beschikbaarheid in het achterhoofd. De meeste mensen zullen hun best doen om een ​​bruiloft tegemoet te komen, dus tenzij je weet dat deze persoon heeft een grote operatie of een concurrerend bruiloft in hun agenda, moet je redelijk gelijk met regisseren hun kalender.
  • Sturen kaarten "de datum opslaan" om uw gasten. Zodra de locatie en gastenlijst zijn bevestigd, laat iedereen weten wat op stapel staat. E-mails versturen als je weet dat mensen ze te lezen, anders is, sturen kaarten aan hun postadressen.
  • Instellen van de datum meestal optreedt op hetzelfde moment dat je de plaats van het huwelijk en de plaats van de ontvangst bevestigd. Afronding van de gastenlijst moet worden gedaan wanneer er ongeveer zeven maanden te gaan. Doen verwachten dat een aantal annuleringen en misschien wat last-minute toevoegingen wegens ziekte, zwangerschap, overzeese reizen, enz. Het vaak niet geholpen kunnen worden, dus ga met de stroom.

Bruiloft thema en de uitnodigingen

 1. 1
  Kies een thema. Het hoeft niet om iets heel specifiek te zijn, maar een succesvol evenement heeft de neiging om een ​​consistent gevoel door te hebben. Kies een thema dat is eenvoudig te plannen en te versieren. Alles moet in overeenstemming zijn met het thema.
  • U kunt meestal iemand inhuren die uw huwelijk zal versieren, maar het kan duur zijn om dat te doen.
  • Bezoek de locatie en foto's van hoe het gebied eruit ziet nemen. Misschien wilt u de afmetingen van de kamer of ruimte te meten, zodat u van plan bent waar je wilt alles gaan en om te weten of je genoeg ruimte hebt.
  • Als onderdeel van het thema, het onderzoek van de bloemen die je wilt op de bruiloft. Zoek uit of ze beschikbaar zijn gedurende de tijd van uw huwelijk of als ze buiten het seizoen (de kosten van het vliegen ze in zeer hoog kan zijn). Finaliseren bloemen rond vier maanden voor de huwelijksdatum.
  • Overeenkomen met decoraties op het kleurenthema voor de beste algehele uitstraling.
 2. 2
  Het verzenden van de uitnodigingen. Onderzoek naar het ontwerp van uw bruiloft uitnodigingen als u nog ongeveer 10 maanden te gaan, en te werken aan de aankoop of het bestellen van hun drukwerk als er ongeveer zes maanden te gaan. Laat voldoende tijd als u uw eigen bent het maken en hebben altijd veel onderdelen, zoals het maken van schriftelijk of waardoor ze onvermijdelijk is een fout zo nu en dan.
  • Wees creatief, je kunt je eigen te maken en voeg een persoonlijk tintje of ga naar een professional.
  • Uitnodigingen stuurt ongeveer twee maanden voorafgaand aan de bruiloft, dit moet voldoende tijd zijn als je al hebt gepolst uw gasten en stuurde ze "sparen de datum" kaarten. (Als Joods, zorg ervoor om kippots gedaan te krijgen.)
  • Maak bruiloft programma. Zoals met de uitnodigingen, kunt u dat u uw programma's professioneel laten afdrukken of maak je eigen. Het is niet aan te raden dat u uw programma's veel meer dan een week af te drukken op voorhand in het geval er sprake is van onverwachte veranderingen, zoals veranderingen in de bodes of kaars aanstekers. Indien mogelijk, uw officiant nagelezen de ceremonie potion van het programma.

De bruiloft officiant

 1. 1
  Kies uw officiant. Voor een geloof gebaseerde huwelijk, zult u op zoek naar een pastoor, priester, dominee of rabbi. Als ze niet een vergoeding regelrechte om de ceremonie uit te voeren, zijn hoffelijk genoeg om een ​​royale fooi te betalen voor hun tijd. Voor een seculiere basis bruiloft, kies dan een huwelijk officiant, rechter of persoon met de bevoegdheid om mensen te trouwen die is zowel beschikbaar op de datum en vatbaar is voor een bepaalde speciale verzoeken u bij wijze van geloften en de plechtigheid.
  • Woon pre-huwelijk counseling indien relevant. Dit kan een grote tijd inzet te nemen, maar het is vaak de moeite waard op de lange termijn. Wees eerlijk over uw wensen en verwachtingen voor het huwelijk. Zowel geloof gebaseerde en seculiere gebaseerde begeleiding beschikbaar.
  • Als op een 12 maanden tijdlijn, wordt dit meestal begonnen toen er ongeveer acht maanden te gaan.

Bruiloft kleding en accessoires

 1. 1
  Onderzoek, ontwerp en bestel uw trouwjurk. Rond het merkteken van negen maanden te gaan, beginnen met het onderzoeken van uw trouwjurk ideeën. Bent u met een op maat gemaakt, veranderen van een erfstuk jurk of aankoop van off-the-rack? Welke manier, zult u eventueel nodig hebt meerdere armaturen en aanpassingen om het te perfectioneren. Daarnaast kunt u uw eigen of sturen duidelijk van traditionele trouwjurken en koop een jurk die u eenvoudig van en weet dat je na het huwelijk opnieuw te dragen. Je hoeft niet aan de stok met de traditie of een fortuin uitgeven aan iets wat je nooit meer te gebruiken.
  • Selecteer een bruiloft sluier als je met een. En vergeet niet de schoenen - van slippers tot diamanten ingelegde satijnen slippers, wat is uw voorkeur en doen ze nodig hebben bijzondere inspanning of vindt u ze koopt kant en klare?
  • Beslis over bruidsmeisje jurken op hetzelfde moment. Betaal je voor hen of zullen ze betalen? Je hebt minder te zeggen over hun keuzes als ze betalen, maar ze meer kans om gelukkig te zijn met het kiezen van hun eigen stijl binnen uw kleurkeuze.
  • In sommige religies is het traditie dat de moeder van zowel de bruidegom en bruid komt aan de kleding, evenals het bruidsmeisje vinden. Dit varieert sterk afhankelijk van waar je woont en wat je geloof is.
  • Get smokings en bruidsjonkers kleding gesorteerd en bestelde ongeveer vier maanden voorafgaand aan de bruiloft. Stuur tux meting vormen tot een maand voor fittingen groomsmen.
 2. 2
  Selecteer de trouwringen. Dit is een leuke taak om samen te doen, en symboliseert uw toewijding aan elkaar. De meeste koppels bijpassende ringen te laten zien dat ze elkaars ziel te voltooien. Als u ondervindt ringen speciaal samengesteld, laat genoeg tijd en bereid zijn om meer te leren dan je ooit gaf om te weten over goud en de oorsprong ervan (zoals in, al of niet het is onrechtvaardig zijn afkomstig enzovoort ). Maak de juiste beslissingen door het doen van uw onderzoek.
  • Trouwring selectie moet plaatsvinden rond vijf maanden voor de bruiloft, met het verzamelen van de ringen die zich ongeveer een maand voorafgaand aan de datum.

Foto's, video's en muziek

 1. 1
  Zoek een fotograaf en / of videograaf. Overweeg het gebruik van een professional voor deze speciale gelegenheid, en zorg ervoor dat deze persoon betrouwbaar is, zodat u niet hoeft te maken over hem of haar te vergeten uw bruiloft of vulling van de foto's of filmen. Er zijn gewoon te veel verhalen van te vertrouwen op vrienden of familie te fotograferen of filmen van een bruiloft, gevolgd door jaren van spijt over de fuzzy, out-of-focus shots of geen beeldmateriaal helemaal omdat de fotograaf werd weggevoerd iets anders te doen...
  • Vraag om aanbevelingen van vrienden die onlangs trouwde met wie ze zou aanraden.
  • Vraag om portefeuilles te zien in de bedrijfsruimte. Dit geeft je een goed beeld van hun capaciteiten en stijl te geven.
 2. 2
  Huur uw entertainment. Beslissen of je gaat naar een kwartet, orkest, band of een DJ hebben. Het is niet aan te raden om dit deel zelf te doen met een iPod, er is meer aan bruiloft entertainment dan alleen muziek! Professionele musici zullen houden van de doorstroming van het evenement, maken aankondigingen, en het plannen van al uw speciale evenementen met jou. Elk heeft zijn voordelen en beperkingen afhankelijk van wat je zoekt.
  • Muziek studenten op de hogeschool / universitair niveau zijn zeker het overwegen waard als ze zullen zijn op het hoogtepunt van hun capaciteiten en een stuk goedkoper dan professionele musici, en velen van hen hunkeren kansen voor een openbare uitvoering.
  • Dit aspect mag niet als laatste worden geboekt, omdat alle goede bands en bruiloft dj's eerste volgeboekt! Het entertainment is van cruciaal belang en is wat maakt een bruiloft een om te onthouden! Het wordt aanbevolen dat u uitzoeken dit aspect van uw huwelijk ten minste 10 maanden voor de dag.

Voedsel en geschenken

 1. 1
  Beslissen wat voor soort eten en drinken zal bieden bij de receptie diner. Probeer een gulden middenweg tussen wat zou uw gasten en wat je kunt veroorloven behagen vinden. Weeg de voors en tegens van het inhuren van een professionele cateraar, want het is niet goedkoop, maar het is een ding minder je zult moeten persoonlijk te behandelen. Sommige paren kiezen om het menu te baseren op de cultuur van de familie, of ga voor iets dat de meeste mensen willen, zoals Italiaans of Aziatische fusion.
  • Sommige mensen de voorkeur hebben van een snoep buffet, als onderdeel van een bruiloft, dit laat mensen met een zoete tand om heerlijke zoetigheden verbruiken wanneer ze voelen.
  • Op hetzelfde moment als de beslissing over catering, reserveringen maken voor eventuele extra huurkosten / huren benodigde apparatuur, zoals tenten, stoelen, tafels, servies en bestek, linnengoed, bogen, enz.
  • Focus op dit wanneer er ten minste 6 maanden te gaan.
 2. 2
  Kies een taart. Voordat hij zich op een taart is het best om een ​​proeverij eerst. Ook kijken naar een taart die uw thema zal passen, en dan zowel de bruid en bruidegom. Steekproef cakes ongeveer acht maanden voor de bruiloft en selecteer het ontwerp op dit moment.
  • Check in op de bakker weer een paar maanden voorafgaand aan de bruiloft worden gerustgesteld dat uw bestelling is nog steeds op de boeken en klaar om te gaan zoals gepland.
  • Het beste is om de taart direct naar de receptie locatie afgeleverd hebben. Zich baserend op een familielid om dit te doen legt te veel druk op hen en moet worden gedropt door iemand anders dan de verantwoordelijke bakkerij, heb je geen beroep doen op een snelle oplossing!
 3. 3
  Schrijf u in voor cadeaus als er ongeveer 9 maanden te gaan tot uw bruiloft. Dit geeft de gasten ruim de tijd om uw lijst te controleren en krijgen de geschenken.
  • Wees realistisch over geschenk prijsstelling. Erken de breedte van de welvaart door het opnemen van zeer betaalbaar tot duurdere items, als onderdeel van de gave lijst. En laten ook voor niet-geschenk lijst keuzes, sommige mensen echt niet op prijs wordt gedwongen om een ​​te gebruiken.

Vervoersmogelijkheden

 1. 1
  Kiezen die geschikt vervoer. Als je meerdere locaties, plannen hoe je gaat van de ceremonie locatie naar de receptie locatie. Sommige paren kunnen kiezen voor een limousine of een ritje in een klassieke auto te huren. Anderen zoals paardenkoetsen. Als het populair bij andere mensen, vroeg boeken. Als het je eigen auto's, boeken ze in voor reiniging en detail een week voor de bruiloft.
  • Als er alcohol zal worden bij de receptie, heb je een veilige manier voor u en uw bruids partij om thuis te komen? Misschien wilt u een vriend of familielid vragen om een ​​aangewezen bestuurder voor de nacht.
  • In sommige families is het traditie om het voertuig van het echtpaar te versieren, dus als je een mooie auto hebt, kunt u om het thuis te houden in de garage!

Bruidssuite en huwelijksreis, plus out-of-town gasten

 1. 1
  Te besluiten over een speciale huwelijksnacht ruimte hebben of om snel te vertrekken op huwelijksreis. Vele paren boek een "honeymoon" suite de nacht van hun huwelijk aan het gevoel van een huwelijksreis beginnen vóór het verlaten van het dorp of de stad van de bruiloft, terwijl anderen gewoon krijgen rechtdoor na de bruiloft. De keuze is geheel aan je eigen.
 2. 2
  Zorgen voor out-of-town gasten accommodatie. U kan nodig zijn om een ​​blok van kamers reserveren voor de gasten die aanwezig zullen zijn uw huwelijk van interstatelijke of buitenland. Boeken als groep zal meestal zorgen ze krijgen allemaal het beste tarief, maar dit moet goed worden gedaan op voorhand van de bruiloft, ten minste vier maanden van tevoren.
  • Maak duidelijk of je nu de rekening voor gasten of niet. Je kunt duidelijk maken dat je kamers tegen een speciaal tarief hebben geboekt, maar verwachten dat ze de kosten te dekken mocht dat nodig zijn. Wees voorzichtig met te veel verwacht van ver-bereisde gasten, die ze al hebben om hun reis te financieren, dus als je hun huisvestingskosten kan verminderen, dat is des te beter.
 3. 3
  Onderzoek de huwelijksreis wanneer er ongeveer 8 maanden te gaan. Dit zal u laten profiteren van speciale aanbiedingen en goede prijzen. Boek zo spoedig mogelijk, maar altijd flexibiliteit in te bouwen in de boekingen in het geval van de noodzaak voor de annulering, het is beter om een ​​beetje meer betalen en krijgen de meeste van je geld terug als er iets voorkomt dat de reis (zoals ziekte, het uitstellen van de bruiloft, etc.) dan terug te krijgen niets.

Repetitie

 1. 1
  Plan het en repetitiediner. Dit moet worden gepland over vijf maanden voor de huwelijksdatum, waaronder het boeken van de site voor de repetitie diner. Daarnaast laat al vroeg dat ze verwacht dat een deel van de repetities zijn de aanwezigen weten. Deze evenementen worden gehouden in de week voorafgaand aan de bruiloft.
  • Misschien wilt u een schema voor de bruids partij voor de dag van de bruiloft te creëren, zodat zij weten hoe laat ze moeten plaatsen voor dingen zoals haar afspraken, foto's, ceremonie, enz.
  • Repetitie diners zijn een Noord-Europese traditie die is begonnen om te voorkomen in andere Anglo-sprekende landen. Als u niet wilt dat een te houden, het is niet essentieel.

De laatste drie maanden countdown

 1. 1
  Ontwikkel een laatste drie maanden aftellen, zodat er niets wordt aan het toeval overgelaten. Het plan voor deze laatste drie maanden dient te worden afgestemd op uw eigen behoeften, maar hier zijn enkele basisprincipes te worden beschouwd bij het zetten van uw plannen samen:
  • 3 maanden te gaan:
   • Finaliseren van de geloften, kiezen ze en schrijf als daardoor
   • Kopen of bruiloft accessoires, zoals de ring aan toonder kussen, roosteren glazen, gunsten, eenheid kaars, gastenboek, bloemenmanden, enz.
   • Boek haren, nagels en make-up afspraken
   • Bereid de ceremonie programma, maar worden voorbereid voor last-minute wijzigingen
   • Plan de zitplaatsen voor de opvang; nogmaals, een plan voor last minute wijzigingen.
  • 2 maanden te gaan:
   • Mail de uitnodigingen
   • Plan een trouwjurk passen, zou het je eerste of een van de vele te zijn
   • Gelden voor het huwelijk licentie (de tijd kan variëren afhankelijk van uw locatie, de plaatselijke wetten)
   • Woon douches, eventuele
   • Kopen of cadeaus voor leden van de bruids partij
  • 1 maand te gaan:
   • Afhandeling van alle plannen voor de huwelijksceremonie
   • Controleer dat alle boekingen voor hotels, vervoer, locaties, gast arrangementen, etc. zijn zoals ze moeten zijn
   • Pak de trouwringen als je dat nog niet hebt gedaan
   • Ga verder met jurk hulpstukken (veel bruiden te verliezen of misschien zelfs gewichtstoename van stress, moet dus definitief beslag worden zo dicht mogelijk bij de tijd mogelijk, om een ​​perfecte pasvorm te garanderen)
  • 3 weken te gaan:
   • Schrijf de boel plaatsingskaarten
   • Ga door met een beslag
   • Controleer of u over relevante giften voor mensen
   • Chase iedereen die nog niet heeft gestuurd een RSVP om uw uitnodigingen - u misschien de voorkeur te hebben bruidsmeisjes dit te doen
  • 2 weken te gaan:
   • Ontvang de huwelijksreis verpakking gedaan, zodat het u niet is zorgwekkend
   • Heb laatste wijzigingen die aan te kleden, het moet klaar zijn inmiddels
   • Controleer alle rekeningen en zorg ervoor dat al uw leveranciers correct zijn betaald
   • Follow-up van alle losse eindjes, vooral iets dat is zorgwekkend u
   • Heb een trimmen
  • 1 week te gaan:
   • Streven om te blijven zo ontspannen mogelijk, je moet het meeste hebben gedaan door nu!
   • Verzamel uw trouwjurk indien nog niet verricht, alsmede elke laatste accessoires en schoenen
   • Houd alles op een plek, overdekt en uit de buurt van huisdieren, kinderen en nieuwsgierige mensen
   • Geniet nacht van uw kip (vrijgezellenfeest) of buck's nachts (vrijgezellenfeest)
   • Woon de en repetitiediner
   • Gaan over uw geloften maar niet obsederen
   • Relax!

Tips

 • Overweeg het lezen over huwelijksleven en prive-leven minstens twee keer zo veel als je leest over huwelijk planning, zelfs als je voor te bereiden naar de trouwdag. Het zal een betere reeks prioriteiten in perspectief te houden. Een bruiloft duurt een dag, maar een huwelijk duurt een mensenleven.
 • Blijf georganiseerd, krijgt een losbladige bindmiddel en steek tabbladen voor elk detail van uw bruiloft. Houd notities en werkbladen voor elk detail en je zult goed op uw weg naar het maken van uw bruiloft onvergetelijk en het verminderen van uw stress.
 • Op de trouwdag, zijn bereid om dingen niet te gaan precies zoals gepland. Dit is een leuke dag - beschouwen de ongelukken als onderdeel van het plezier!
 • Als je een vriend of familielid die wettelijk huwelijk kan uitvoeren, laat hij of zij fungeren.
 • Als u wilt dat uw hond bij het huwelijk, kleed hem of haar op! Sommige mensen kleden hun honden in de bloemen als "bloem honden."
 • Zorg ervoor om te ontspannen. Stress kan leiden tot puistjes en / of zits en je zou niet willen dat de bruiloft kijken verpesten, zou je?

Waarschuwingen

 • Probeer het niet te laten vrienden en familie overweldigen u met al hun standpunten en adviezen. Vergeet niet, dit is "jouw" dag!
 • Als je probeert om je bruiloft te plannen door uzelf, kunt u het gevoel overweldigd. Je kunt je toekomstige man vragen om te helpen.