Wki

Hoe kan ik een co ed baby shower te gooien

Tijden veranderen, en meer vaders-to-be en hun mannelijke vrienden, familie en collega's worden opgenomen in de pre-baby feesten. Echter, veel van het mannelijk geslacht zijn huiverig om zo'n voorheen girls-only evenement bij te wonen. Hier is hoe je jongens opdagen, comfortabel, en zelfs HAVE FUN!

Stappen

Hoe kan ik een co ed baby shower te gooien. Indien, om wat voor reden, is er geen, "papa" beschikbaar om te helpen met de planning en advies, mtb moet een speciale mannelijke vriend of familielid te wijzen.
Hoe kan ik een co ed baby shower te gooien. Indien, om wat voor reden, is er geen, "papa" beschikbaar om te helpen met de planning en advies, mtb moet een speciale mannelijke vriend of familielid te wijzen.
 1. 1
  Pre-planning. Als je de mama-to-be (mtb), of de aangewezen partij-planner, zorg ervoor dat papa-to-be (DTB) kan en zal bijwonen. Als dtb's niet geïnteresseerd (en opgewonden), zal het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, om te verleiden de andere jongens te laten zien.
 2. 2
  Indien, om wat voor reden, is er geen, "papa" beschikbaar om te helpen met de planning en advies, mtb moet een speciale mannelijke vriend of familielid te wijzen. Kies bij voorkeur iemand die zullen worden enthousiast over het feest, zal actief deelnemen aan de planning, en wie je kent echt zal aanmoedigen mannelijke gasten te laten zien en hebben een geweldige tijd.
 3. 3
  Praat met dtb over wat hij zou willen / graag voor de douche. Wat zijn zijn smaak? Ook, wat hij zou zeker niet willen. Als hij niet zal het leuk vinden, de andere mannen zal waarschijnlijk ook niet.
 4. 4
  Als het een verrassing douche, krijgt zeker dtb betrokken bij de planning zo veel mogelijk.
 5. 5
  Sturen "paren baby shower" uitnodigingen! Als de aankoop van uitnodigingen zoek speciaal voor koppels of co-ed baby shower uitnodigingen die afbeeldingen en tekst die duidelijk aangeven dat koppels worden uitgenodigd voorzien. Als DIY, moet u duidelijk aan te geven dat het een parendouche en dat de DTB zal bijwonen. Het adres van de enveloppen voor zowel de mannelijke als vrouwelijke gasten om duidelijk te maken wie er uitgenodigd.
 6. 6
  Zorg ervoor dtb kent alle belangrijke informatie uit de top van zijn hoofd (hij wordt gevraagd): Datum, tijdstip en specifieke locatie van de douche, waar het geschenk register (s) is / zijn; enz.
 7. 7
  Plan uw decoreren regeling met de jongens in het achterhoofd. Ga niet te gek met Lacy, geschift, bloemrijke decoraties, uitnodigingen, en gave tassen, zelfs als de baby is een meisje! Houd alles eenvoudiger dan je normaal zou doen.
 8. 8
  Onder andere mens-vriendelijke voedsel in uw menu. Blijf Mom-to-be's beperkt dieet in het achterhoofd, maar verwacht niet dat de jongens blij te zijn met vers fruit en punch. Nogmaals, advies DTB's is een grote hulp hier!
 9. 9
  Vermijden, "baby shower games." Niets maakt een aantal jongens te vangen 'baby shower griep' sneller dan de dreiging dat hij zal worden ingehaald in genante games. In plaats daarvan, hebben een luier verloting (elke gast brengt een zak van luiertassen en krijgt een loterij ticket), en zorg ervoor dat de prijzen zijn man-vriendelijk, of andere mannelijke-passende activiteiten. Je kan hebben om te verduidelijken met de mannen van tevoren dat er niet zal worden spelletjes, te helpen hun comfort-niveau te verhogen. Dtb kan zeer nuttig zijn bij deze.
 10. 10
  Als je spelletjes moet hebben, niet maken de mensen het gevoel dat ze moeten deelnemen. In plaats daarvan bieden een plek voor haastige terugtocht waar de jongens kunnen hangen, en voorkomen dat gevoel ongemakkelijk.

Tips

 • Co-ed baby-douches zijn een geweldige kans om de mal te breken en nieuwe dingen te proberen: gekker of meer moderne uitnodigingen; innovatieve partij-gunsten, een meer ontspannen sfeer, en ongebruikelijke of humoristische baby geschenken, allemaal samen kunnen werken om dit een baby te maken -douche mensen eigenlijk praten over en te onthouden!
 • Proberen te langdradige discussies of gedetailleerde beschrijvingen van de bevalling, of extreme luier-veranderingen, vermijden, tenzij de jongens lijken erin. Heb topic-wisselaars gepland van tevoren.
 • Vergeet niet, jongens eten meer, dus zorg ervoor dat je genoeg extra man-vriendelijke voedsel en drankjes, zodat de jongens kunnen de middag duren.
 • Niet negeren dtb's input, als je wilt ervoor zorgen dat iedereen een goede tijd.
 • Sluiten niet uit man-vriendelijke producten onvoorbereid, gewoon omdat het een "Baby Shower." Tuurlijk, kan mama geen bier, maar een ronde van koude, ijzige degenen geeft dtb een baan als barman, en is een grote ijsbreker voor de jongens.

Waarschuwingen

 • Ondanks al uw inspanningen, kun je nog steeds eindigen met minder mannelijke gasten dan verwacht. Als de mannen te zijn in de minderheid, zorgen voor de groep van jongens om hun eigen ruimte op het feest als ze het nodig hebben.
 • Dit is nog steeds een welkome partij voor een speciale aankomst: herinneren dtb niet aan zijn vriendjes uitnodigen wie hij weet drankje of een feestje te veel. Als de jongens uit de hand loopt, zal mtb's partij worden geruïneerd, ook.
 • Laat je niet verleiden door de vrouwelijke gasten aan, "stiekem een ​​over," op de mannen, en hebben gekke spelletjes of fru-fru decoraties, ondanks wat je misschien dtb hebt beloofd. Adviseren deze gasten dat het DTB's partij ook, en hij hielp plan het. Stevig zijn.