Wki

Hoe je zo vreedzaam mogelijk te scheiden

Geen scheiding is zoet en zelden is het zo minnelijke als gehoopt. Velen verliezen worden ervaren bij het beëindigen van een relatie, zoals het verlies van een huis, veiligheid, financiën, comfort, intimiteit, enz., om er maar een paar te noemen.

Echter, er zijn een aantal strategieën die scheiden paren kunnen leren om hun vertrek te maken van de relatie als vreedzame en stress-vrij mogelijk. Door het vinden van succesvolle strategieën om te gaan met het verlies en pijn, kunnen beide partners een effectieve weg om het proces te vergemakkelijken en te eindigen met een vreedzame oplossing te vinden.

Stappen

Hoe je zo vreedzaam mogelijk te scheiden. Omgaan met de emotionele aspect van de breuk boven alles.
Hoe je zo vreedzaam mogelijk te scheiden. Omgaan met de emotionele aspect van de breuk boven alles.
 1. 1
  Omgaan met de emotionele aspect van de breuk boven alles. Echtscheiding is een tijd van grote emotionele pijn en enorme verandering. U kunt uw uiterste best hebben gedaan om het huwelijk te redden, maar om het te laten resulteren in een definitief einde. Als je het moeilijk om te werken door de veranderingen en het gevoel van emotionele schade, is het essentieel om te winnen van een neutrale partij, omdat dit zal helpen omgaan met het verlies van vertrouwen, respect en genegenheid binnen de relatie. Leren coping-strategieën zullen u helpen om de pijn en het verlies te overleven. Emotionele problemen die kunnen optreden zijn:
  • Het kan heel traumatisch geworden om te accepteren dat je zijn afgewezen of vervangen. Het laat je het gevoel alsof je zijn afgewezen en heeft invloed op je, vooral wanneer je de partner die is achtergelaten.
  • Gevoelens van woede en moeten worden verspreid, zodat u uw leven weer terug te winnen als een enkele persoon.
  • Een gevoel van leegte als we kijken naar de toekomst kunt u overweldigen. Zorgen over ooit je leven delen met iemand weer zijn van nature alomtegenwoordig, maar kan uw vermogen om te herstellen vervagen.
  • Gevoel gewond, soms heel diep en niet te willen openstellen voor iemand anders over een van je emoties. Uw gevoel van vertrouwen kan worden verbrijzeld.
 2. 2
  Hebben tot doel de positieve kant te zien aan het omgaan met advocaten en de rechtbanken. Hoewel dit deel van de echtscheidingsprocedure stressvol kan zijn, eenmaal over dit geeft wel een aantal tastbare voordelen voor de scheiding proces. Partners zijn nu wettelijk gescheiden van hun taak verantwoordelijk te zijn voor elkaar. Bovendien kan de zekerheid met betrekking tot activa die voortvloeit uit de juridische procedure van de slordigheid die emotionele gehechtheid creëren vestigen. Als onderdeel van het omgaan met de juridische aspecten van de echtscheiding, zal de volgende overwegingen helpen een meer vreedzame proces voor u:
  • Ken uw wettelijke rechten. Het is belangrijk om uw rechten en hoe ze te dwingen in relatie tot boedelscheiding, onderhoud en bewaring kennen. Kennis kan helpen om u rustiger en meer op hun gemak over wat er gebeurt om u te houden.
  • Zoek een advocaat u klikt met. Neem geen genoegen met de eerste als die advocaat niet goed voelt. Soms is de stam van de echtscheiding kan meer dan geëvenaard door uw irritatie met de capriolen van je advocaat worden, dus zorg ervoor dat u tevreden met deze persoon alvorens in te stemmen om ze te behouden bent. De meer agressieve en "take-all" de houding van uw advocaat, zal het proces van de minder minnelijke schikking zijn, dus houd daar rekening mee bij het kiezen van een.
  • Overweeg een wederzijds advocaat-free echtscheiding. Erkennen dat de rente een slechte echtscheiding advocaat ligt in soepel, rustig zuigen je in een oorlog. Echtscheidingen zijn grotendeels standaardtekst, een google van "scheiding voor" rendement "echtscheiding voor dummies" als de eerste hit.
   • Helaas als je kinderen hebt echtscheiding kan te ingewikkeld voor de "doe het zelf"-benadering. Goede echtscheiding advocaten zijn niet geïnteresseerd in zuigen je in de oorlog. Ze maken meer geld op de lange termijn door middel van een snelle, hoogwaardige service die je blij met hen en bereid zijn om hen te verwijzen naar uw vrienden, familie en zelfs totale vreemden verlaat. Terwijl het lezen over hoe echtscheiding werkt is het een goed idee bedenken dat boek als "scheiding voor dummies" zijn geschreven voor een nationale markt. Ze zijn niet de staatsveiligheid specifiek. Als u en uw echtgenoot zijn in staat om een ​​akkoord over elk aspect van uw echtscheiding kunt u het opstellen van uw eigen papierwerk met behulp van een formulier vinden op het internet te bereiken, maar je moet op zijn minst betalen voor een uur tijd een advocaat te laten herzien. Dit kan u tijd besparen door het hebben van hen wijzen kleine fouten die kunnen voorkomen dat de rechter van het ondertekenen van uw besluit. Als je kinderen hebt is de situatie nog ingewikkelder omdat er tal van aanvullende eisen die de overheid kan opleggen u dat een advocaat kan ervoor zorgen dat zijn er en gedaan pand. Het betalen van een advocaat voor een uur van hun tijd om uw document heeft meer zin dan de uitgaven 2 uur bij de rechtbank alleen maar om de rechter moet vertellen u er een fout in uw besluit en dat ze niet is toegestaan ​​om u te vertellen wat het is want dat zou het geven van juridisch advies en zij kan dat niet doen.
 3. 3
  Vermijd bitterheid wanneer activa moeten worden verdeeld. Dit leidt tot grote onvrede als elke partner voelt zich beroofd en dit genereert ruzie over wie recht heeft op wat. De meeste paren worstelen om het eens over wie moet krijgen wat. Stellen idealiter moet zich richten op het creëren van een nieuw leven, nieuwe omgeving zonder blijvende herinneringen van de geannuleerde huwelijk. Dit begrip zal hen helpen niet om te vechten over de items die herinneringen terug en de pijn van de ooit gehouden huwelijk zal brengen.
  • Alle feiten en cijfers in de hand om uw advocaat te helpen bij het opbouwen van een gezonde financiële zaak en aan je partner te overtuigen zonder argumenten en veronderstellingen worden betrokken. Gebruiken, gedocumenteerd bewijs, en andere betrouwbare bronnen van informatie om een ​​back-up van uw wensen. Dit kan onder meer het schrijven van een volledige financiële geschiedenis van uw huwelijk dat de middelen die je hebt, de geschatte waarde van gedeeld eigendom, individuele activa en verplichtingen weerspiegelt. Hoewel deze berekening mag klinken, het is niet meer dan zijn feitelijke en feiten zijn uw beste benadering in het houden van emoties neer.
  • Geef je partner de mogelijkheid om wat mee te nemen uit het huis. U kunt zeer verbaasd zijn hoe weinig discussie nodig is om te verdelen een wanneer u vrij het oprapen. Voor veel paren, wordt het duidelijk dat er altijd waren "zijn en de mijne" of "hare en de mijne" verdeeldheid in het huis en het is pas wanneer het argument dat deze duidelijk divisies worden gebruikt als wapens om elkaar gewikkeld. Weg te nemen die kans door simpelweg het aanbieden van je partner de kans om te nemen wat ze willen. Hun eigen gevoel van verantwoordelijkheid en schuld zal een deel van de sortering voor u doen!
  • Gooi een muntje voor de items die je hebt elke betaalde helft voor. Het zal zelfs in het einde. Zijn uw bezittingen, zodat de angst waard anders?
 4. 4
  Beslis over hoe het gezinsleven moet worden georganiseerd als er kinderen bij betrokken zijn. "Wie heeft", "Hoe kan het bezoekrecht van de toegang ouder worden geregeld", "Hoe kan het ouderschap verantwoordelijkheden worden gedeeld tussen beide partijen", zijn alle belangrijke problemen die moeten worden opgelost. Het is niet gezond voor de kinderen als de ouders ze gebruiken als wapens tegen elkaar. Kinderen worden niet beschermd tegen de en bitterheid die woedt tussen boze ouders. Zet eerst de kinderen en voorkomen dat er situaties waarbij kinderen worden emotioneel gevangen door hun loyaliteit aan beide ouders.
  • Kijk uit voor de overdracht van emotionele mishandeling van een mishandelende ouder op de kinderen. Noch dit zelf te doen, noch kan de andere echtgenoot om het te doen. Verschijnselen zijn onder meer 'Je zou kiezen om te leven met me als je van me hield. " Dat is klassiek manipulatie en als je klaar bent om kinderen, het is onvriendelijk en plaatst de kinderen in een te binden kunnen ze niet winnen wat ze zeggen of kies.
  • Gebruik een adviseur of bemiddelaar om te helpen met het bepalen van voogdij regelingen als je niet voelt dat je in staat om dit zelf te doen bent. Als de voogdij regelingen door een rechter te worden overeengekomen, of je eindigt in de rechtbank hoe dan ook, zal een rechter die kan zien de ouders al probeert hard onder de indruk van het teamwork en aandacht voor de behoeften in de eerste plaats de kinderen.
  • Wees bereid om proef een paar systemen voor de afwikkeling van de een die werkt voor jullie beiden. Je kunt onmogelijk weten wat het beste werkt totdat je hebt gezien de verschillende regelingen een kans. Rekening houden met impressies van de kinderen ook.
  • Voor het grootste vreedzame overgang, moet u beiden bereid zijn om de belangrijkste over het welzijn van kinderen te delen en te blijven met elkaar in relatie tot het leven van de kinderen.
 5. 5
  Omgaan met de juiste aanpassing in de gemeenschap. Meestal scheiden paren moeten een gemeenschap van vrienden en collega's verlaten om een ​​andere aan te sluiten. Gedeelde vrienden uit de voormalige huwelijk moeten vaak wiens "kant" ze zijn op te kiezen. Omgaan met verliezen op een volwassen manier, wetende dat sommige van deze, net als het huwelijk waren nooit bedoeld om te worden. Dit kan een enorm verlies voor veel mensen die de relaties gevormd en een gevoel van verbondenheid die ze ooit deelden hadden getaxeerd worden. Echter, het zijn realistisch over de relaties kan helpen effenen het pad voor je.
  • Vermijd verwacht uw vrienden om partij te kiezen. Als je niet ziek van uw ex-echtgenoot te spreken, ze hebben minder grond om dat doen. Als je hen gerust te stellen dat de scheiding was minnelijke en dat de twee van u zijn nog steeds vrienden, soms kan dit de spanning met vrienden (mits wat je zegt waar is) te verlichten. Ook niet brengen uw echtgenoot op alle, dit verbreekt de verbinding voor zowel u als uw vrienden en laat iedereen om verder te gaan.
  • Voor meer ideeën over hoe je vrienden zien de situatie, lees hoe je een goede vriend voor beide partijen in een echtscheiding.
 6. 6
  Leer om je gevoel van u als individu te herwinnen. Dit deel wordt gekenmerkt door het zien van jezelf als individu weer in plaats van een onderdeel van een intieme echtpaar. De hevige reacties van ontkenning, woede, onderhandelen en moeten vervangen met gevoelens van acceptatie.
  • Geef jezelf de tijd. In eerste instantie zal je waarschijnlijk het gevoel gefragmenteerd, kwetsbaar, gebroken, weinig zelfvertrouwen, en diverse andere emoties, afhankelijk van je geslacht, of u nu de echtscheiding gestart of niet, en wat er is gebeurd in de loop van de echtscheiding. Voor sommigen kan er een absoluut gevoel van zijn! Wat ook de gevoelens, het reine te komen met je nieuwe leven vergt tijd en de vorming van nieuwe routines en gewoontes.
  • Om je eigen innerlijke vrede te bewaren, vermijd zelfverwijt. Relaties vereisen twee personen en de instemming en betrokkenheid van beide. Als u probeert om de schuld zelf voor wat er gebeurd is, dan voel je je schuldig, boos, en hulpeloos. Schuld is een nutteloze emotie en wanneer het gerelateerd is aan het einde van een huwelijk, het zorgt ervoor dat je gewoon schadelijk. Accepteer dat het huwelijk voorbij is en dat er nieuwe dingen om te doen in het leven, zoals het vinden van een nieuw gevoel van doel.
  • Neem yoga, meditatie, of een krijgskunst om u de kans om uw innerlijke aandacht te ontwikkelen en als bron van het verlichten van stress geven.
 7. 7
  Neem afstand van alle aspecten van de verbroken relatie. Ga verder met je eigen individualiteit te herontdekken. Dit wordt aangeduid als de centrale scheiding, de fase waarin de persoon begint weer geheel te voelen. In dit stadium, moet je duidelijk regels hebt gedefinieerd in je hoofd over eventuele verdere interactie met je partner, om te blijven handhaven van de vrede. Sommige van deze regels kunnen onder (ze zijn aan u):
  • Het behandelen van toekomstige interacties in een professionele, zakelijke manier. Je moet nog praten in het belang van de kinderen? Doen alsof je in een zakelijke bijeenkomst op het werk, met het welzijn van de kinderen die het bedrijf bij de hand.
  • Beëindig het gesprek met uw ex-echtgenoot die verandert in een scheldpartij of waar je constant onderbroken. Leg uit dat je weer praten als iedereen heeft gekalmeerd. Maak duidelijk in toekomstige vergaderingen die moet uw echtgenoot of exploderen, je zult die vergadering te beëindigen.
  • Gebruik nooit kinderen te geven informatie door aan uw ex-echtgenoot. Gebruik e-mail of de post voor dit. Vermijd teksten, ze zijn te persoonlijk, intiem, en ook verbonden.
  • Depersonaliseren al uw communicatie. Houd uw punten eenvoudig (het kan helpen om discussiepunten eerst neer te schrijven) en houden alles neutraal.
  • Snijd de banden. Praat niet met uw ex-echtgenoot voor advies, hulp, deskundigheid, of iets van dien aard, tenzij je geen keus hebt in een werkcontext. Vind nieuwe plaatsen voor advies, zoals uw accountant, arts, advocaat, betaalde thuis handige-helpers, of iemand anders in beroep of lijn van het werk van uw echtgenoot.
  • Als je meer geld nodig hebt voor de kinderen, werk het uit als een zakelijk voorstel met uw ex-echtgenoot en niet smeken, huilen, te manipuleren, of laat jezelf zien als een slachtoffer.

Tips

 • Vergeet niet om dingen uit te praten, want praten is beter dan geweld.
 • Soms is het advies van vrienden en professionals kunnen nuttig zijn en een andere keer, kan het nog erger te maken. Wees bereid om verder te gaan met uw eigen oordeel over wat waarschijnlijk zal resulteren in de meest rustige en minnelijke uitkomsten.
 • Zoek een advocaat die is zorgzaam, ondersteunend, en coöperatief. Aan de andere kant, beseft dat uw advocaat niet op deze manier lijkt om uw echtgenoot en advocaat uw echtgenoot kan niet op deze manier lijken je. De advocaten zijn er voor hun klanten, niet de andere kant, dat is hoe vijandige systemen werken. Als het verandert in een echte last, kan het nodig zijn om uw snel-to-be-ex-echtgenoot te nemen opzij en tactieken van de advocaten samen te bespreken en vervolgens te rapporteren aan de respectievelijke advocaat en vraag hen om de toon van hun aanvallende houding. Dit kan dan verlichting van de spanning voor jullie beiden.

Waarschuwingen

 • Als de communicatie in een impasse geraken tijdens een scheiding, kan dingen gaan van een verlangen redelijke en minnelijke aan het zijn ronduit smerig en eigenwijs te zijn. Het is gemakkelijk te raken in deze negatieve spiraal als gevolg van je eigen negatieve emoties. Doe je best om een ​​stap opzij van de vervelende tactiek wel. Een manier om te helpen zou kunnen zijn om een ​​mediator in dienst, vooral in verband met het verdelen van de financiën en vastgoed. Deze neutrale persoon kan veel van de emotie, uitputting, en woede te verwijderen en kan tussen de twee van u bewegen zonder partij te kiezen.
 • Als je suïcidaal voelen tijdens een echtscheiding, krijgt er meteen helpen. Dit is een moeilijke tijd, maar het is nooit een moord waard jezelf voorbij.

Dingen die je nodig hebt

 • Een goede advocaat
 • Je eigen ruimte om jezelf weer bij elkaar te krijgen
 • Lijsten van gedachten, ideeën en discussiepunten