Wki

Hoe je zindelijk uw kat

Katten kunnen worden opgeleid om het toilet in plaats van het gebruiken kattenbak. Het vergt geduld, het kost tijd (weken tot vele maanden), en bij voorkeur, het neemt een extra toilet gewijd aan katten zaken, maar het kan worden gedaan!
Als het krijgen van uw kat naar een toilet te gebruiken niet werkt voor u, kunt u ook de trein een kat om een kattenbak te gebruiken.

Stappen

Hoe je zindelijk uw kat. Verplaats kattenbak van de kat, zodat het vlak naast het toilet is geplaatst.
Hoe je zindelijk uw kat. Verplaats kattenbak van de kat, zodat het vlak naast het toilet is geplaatst.
 1. 1
  Verplaats kattenbak van de kat, zodat het vlak naast het toilet is geplaatst. Houd het als dit voor minstens een dag, of voor zo lang als je denkt dat nodig is voor uw kat om te groeien gewend aan de nieuwe toiletbezoek regeling.
 2. 2
  Geleidelijk verhogen van de kattenbak maken door het plaatsen telefoonboeken (of iets dergelijks) eronder. Herhaal dit dagelijks totdat de doos is van gelijke hoogte naar het toilet. Wanneer je de doos te verhogen, neem een ​​beetje van het uit de doos. U kan nodig zijn om de kattenbak te bevestigen aan de telefoon boeken of wat het zit op, zodat het niet beweegt wanneer de kat springt op het.
 3. 3
  Beweeg de doos over 1 inch (2 1/2 cm) op de zitting. Herhaal dit dagelijks totdat de doos is direct over de zitting. Doorgaan geleidelijk verminderen van de hoeveelheid afval in de doos totdat er slechts een dunne laag (minder dan 1 inch/2.5cm) ervan verlaten.
 4. 4
  Vervang de kattenbak met een "training doos". Je hebt een paar verschillende opties hier, maar het belangrijkste om te onthouden is om ervoor te zorgen dat de "opleiding box" kan het gewicht van uw kat te houden als hij stapt of springt op het:
  • Til de wc-bril en tape een stuk vetvrij papier over het gat zodat het toilet ziet eruit als een. Laat de zitting over de vetvrij papier.
  • Als je kunt, voeg flushable nest.
  • Til de wc-bril en tape een kom of aluminium pan aan de randen. Zet de stoel naar beneden, zodat het houdt de kom op zijn plaats. (Zie video hieronder.) Als je kunt, voeg flushable nest.
  • Alternatief, een commercieel trainingsapparaat, specifiek hiervoor werden verkocht. Vraag bij uw lokale dierenwinkel om advies.
  • Reinig het nest in je training doos na elk gebruik en strooi er wat kattenkruid in de schone kattenbak.
 5. 5
  Overgang naar de kat met alleen de wc. Bij gebruik vetvrij papier of een aluminium pan, een gat ongeveer een inch (2,5 cm) in diameter in het midden en geleidelijk de grootte van het gat tot het bijna verdwenen.
  • Als u gebruik maakt van een opleiding zadel, neem de ringen, op de tijd. Dit wordt gedaan om geleidelijk de kat gebruikt om te plassen of poepen in het water.
  • Tegelijkertijd, het maakt niet uit welke methode je gebruikt, verminderen de hoeveelheid zwerfvuil, zodat er geen rommel wanneer het papier, kom, of het apparaat wordt verwijderd.
 6. 6
  Spoel het toilet na uw kitten plast. Niet alleen is dit geluid hygiëne voor alle leden van het huishouden, maar sommige katten zijn verlegen over het ontlasten naar urine.
  • Leren niet uw kat te spoelen. Hoewel het mogelijk is, als ze eenmaal leren, velen lijken te genieten en zal het doen de hele tijd, zelfs wanneer het niet nodig om dit te doen als er geen bedrijf is gedaan. Dit afval water.
 7. 7
  Probeer het belonen van de kat of kitten met traktaties na een succesvolle wc ervaring. Dit zal een positieve a job well done versterken.

Tips

 • Altijd, altijd, altijd wachten tot de kat is comfortabel met een setup alvorens het te veranderen. Ga langzaam. Als u de kat haasten, zal deze niet werken, en heb je meer kans op ongevallen hebben. Probeer nooit te dwingen een kat om iets dat het niet wil doen. Bijvoorbeeld, moet je nooit hoeft te halen de kat en zet het in de kattenbak of op de "training doos". Als je een kat moet laten zien of dwingen om iets te doen, heb je te snel verplaatst van de ene fase naar de andere. Ga weer terug bij af.
 • Dit zal niet werken met indoor / outdoor katten, want zij zullen waarschijnlijk gewoon leren om het in plaats van deal te houden met dit drama. Het kan niet eens werken met uw binnenkat, het hangt af van hoeveel rente uw kat in gemanipuleerd deze manier.
 • Dwing uw kat, of het zal niet leren.
 • Als uw kat weigert om het toilet te gebruiken nadat u het gat om het water te onthullen zijn uitgehaald, probeer dan het snijden van het gat aan de rand van het vetvrij papier / aluminium pan plaats. Als u gebruik maakt van een aluminium pan, rol de rand van het stuk dat u gewoon knippen aan een muur (of "dam") te veel zwerfafval te voorkomen dat in het gat te creëren.
 • Indien u bij de 'training vakje "verwijder de kat lijkt verward, probeer beregening een beetje Flushable nest in het water om zijn of haar geheugen vonk.
 • Dit werkt het beste als je thuis bent full-time voor de duur van de trainingstijd.

Waarschuwingen

 • Kittens kunnen verdrinken als onbeheerd achtergelaten in het toilet en de daling van de onopgemerkt.
 • Als u niet beschikt over een extra toilet, dit gaat om veel meer inspanning vergen, vooral als er andere mensen in het huis. Iedereen zal moeten het nest houder elke keer als ze willen naar het toilet te gebruiken en dan zet het terug de manier waarop ze vond het te verplaatsen.
 • Kittens willen begraven hun werk dus zorg ervoor dat u kleine voorwerpen te verwijderen uit de badkamer. Anders kunt u uw knuffel haai is te vinden zwemmen in de kom.
 • Katten kunnen Toxoplasma gondii samentrekken en uitscheiden in hun ontlasting in de eerste 7-10 dagen van het aangaan van de protozoa. Het is niet bekend of de behandeling van afvalwater doodt deze parasitaire protozoa, dus als je woont in de buurt van de oceaan met zeeotters en u weet dat uw waterzuiveringsinstallatie dumpt in de oceaan, is het aanbevolen dat je niet trainen uw kat het toilet te gebruiken.

Bronnen & citaten