Wki

Hoe je vogels aan te trekken

Het aantrekken van vogels naar uw achtertuin biedt u een verbinding met uw lokale. Je zou nooit beseffen hoeveel verschillende, prachtige en unieke vogels leven in uw buurt totdat je ze uit te nodigen in je achtertuin!

Stappen

Hoe je vogels aan te trekken. Geef ze nestmateriaal.
Hoe je vogels aan te trekken. Geef ze nestmateriaal.
 1. 1
  Doe wat onderzoek. Zoek uit welke soorten vogels leven in uw regio of migreren daar en zullen waarschijnlijk worden aangetrokken om uw heiligdom. Terwijl je toch bezig bent, het verkrijgen van een veldgids waarmee de vogels die binnenkort zal frequent uw yard.If je echt geen vogels bezoek aan uw tuin hebt dan moet je proberen met behulp van kleine potten van suiker te identificeren. Suiker kan vlinders aan te trekken en ze vogels aan te trekken!
 2. 2
  Zorgen voor voedsel. Een van de makkelijkste manieren is om te kopen en zaad, maar u kunt ook bomen planten en struiken om vogels aan te trekken. Stick met inheemse planten en vermijd sierplanten. Onderzoek doen. Gebruik planten die vruchten of nectar dragen.
 3. 3
  Bieden Verschillende soorten nestelen op verschillende plaatsen; studie van de vogels om te bepalen wat je kan bieden. Als u van plan bent op het bouwen van nestkastjes, neem mee dat dozen met verschillende gaten, vormen en oriëntaties verschillende diersoorten zal aantrekken. Zorg ervoor dat uw nestkast heeft voldoende ventilatie, en wordt geleverd met een "baffle" en versterking ring bij de opening die zal voorkomen dat roofdieren uit te voeren. U kunt ook nestmateriaal zoals touwtje, haren of andere vezels. Zet het niet naast een feeder, als de drukte er vogels kunnen ontmoedigen van het gebruik van het asiel te nestelen.
 4. 4
  Geef ze nestmateriaal. Stuff netzakken met stukjes garen of touw, stro, huisdier bont, haren uit je kam, kleine stukjes stof, en alles wat een vogel kan gebruiken om een ​​nest te maken. Hang de zak in de buurt van de nestkasten in het voorjaar.
 5. 5
  Bieden gruis. Vogels niet tanden om hun voedsel te kauwen hebben, zodat ze slikken stukjes zand die helpen vermalen het voedsel in hun spiermaag. U kunt helpen door het aanbieden van geplette eierschalen, dit heeft een tweeledig doel door het geven van de vogels calcium nodig voor leg. Zorg ervoor dat de eierschalen bakken om Salmonella en andere ziekteverwekkers doden voor hen.
 6. 6
  Maak een waterbron. Vogels worden aangetrokken door het geluid van druppelend of bewegend water. U kunt een vogelbad kopen of maak een ondiepe vijver met een fontein. Als je weinig tijd of middelen bent, kunt u een met water gevulde container te hangen met een gat aan de onderkant boven een schotel. Probeer niet om de waterbron in de buurt van bomen of struiken, waar katten kunnen verbergen alvorens op te springen plaatsen. Ook, zorg ervoor dat het water niet meer dan 1 inch (2,5 cm) diep.
 7. 7
  Plant inheemse planten. Gebruik een plaatselijke veldgids of bel uw plaatselijke Audubon Society hoofdstuk (als je woont in de VS) om uit te zoeken wat er groeit van nature in uw regio, en voeg deze planten in uw tuin. Niet alleen zijn ze waarschijnlijk vogel-en vlindersoorten te trekken, maar inheemse planten zijn meer geschikt is voor het lokale klimaat en de neiging om minder onderhoud dan de invoer zijn.

Tips

 • Als u niet beschikt over de motivatie, tijd of middelen om een ​​vogelreservaat in uw tuin te maken, kunt u altijd bijdragen aan een "gemeenschappelijke" vogelreservaat. Doneer geld en / of uren vrijwilligerswerk te natuurbeschermingsorganisaties zoals The Nature Conservancy dat stukken land koopt en slaat ze van ontwikkeling.
 • Wees niet ontmoedigd als de vogels niet onmiddellijk gekomen om uw heiligdom. Vogels zijn vaak op hun hoede voor veranderingen in hun omgeving en zal de tijd nemen om te wennen aan de nieuwe feeder of bad.
 • Probeer ook om een ​​verscheidenheid van en niervet voeden, als je begint aan de vogels in de winter, niet stoppen als het waarschijnlijk zal leiden tot grote ontberingen, of zelfs de dood, voor elke vogel een beroep op die feeder.
 • Niet verwijderen dode bomen, tenzij ze een gevaar - staande dode bomen zijn belangrijke broed-en foerageergebied plekken voor veel soorten vooral spechten die de insecten opeten die teisteren dode bomen.
 • Niet de bladeren te harken. Vogels zal voedergewassen voor insecten verstopt onder dode bladeren in de lente.
 • Probeer vogelhuisjes gemaakt door bedrijven die verkopen voornamelijk vogel-gerelateerde items te kopen. Zij zullen beter-kwaliteit huizen die meer bescherming bieden.
 • Houd uw feeders, huizen en waterbronnen schoon.

Waarschuwingen

 • Heb nestkasten niet te dicht bij elkaar. Elke vogel heeft zijn eigen grondgebied op te stellen, en conflict zal volgen.
 • Voorkomen dat het kopen of het maken van vogelhuisjes die een baars op hen hebben. Deze functie helpt gewoon roofdieren krijgen in het huis. In plaats van het aantrekken van vogels, kun je uiteindelijk hen te verliezen!
 • Probeer te voorkomen dat het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen - ouders die op zoek naar voedsel zal vergiftigde insecten terug te brengen naar het nest en hele generaties van baby vogels kunnen worden gedood omdat iemand bespoten gif op hun suikermaïs. Word een organisch tuinier!
 • Vermijd het aanraken van de vogels eieren / nest als je ze tegenkomt.
 • Geef nooit een vogel droger pluisjes die kleurstof of chemische stoffen (gebruikt in het proces van het maken van kleding niet brandbaar) voor nestmateriaal bevat. Het is zeer gevaarlijk. Anders is het acceptabel.
 • In de winter als je vogels aan te trekken kan het ervoor zorgen dat ze worden afgeschrikt in hun vlucht natuurlijk.
 • In de winter, nooit antivries toe te voegen aan het water Antivries is zeer giftig. [Pas Dodelijke Indoor luchtverontreinigende stoffen die kunnen schade toebrengen aan uw metgezel Bird | giftige] en zal geen vogel te doden, dier, of huisdier dat drinkt het, en kan ernstige schade veroorzaken of dood bij mensen ook. Antivries smaakt ook lief, die kan dienen als stimulans voor alle dieren die zelfs gebeuren te ruiken of proeven. U kunt kachels ontworpen om ontdooien vijvers, fonteinen, of birdbaths kopen. Drijven een tennisbal in het water zal je ook toestaan ​​om gemakkelijk te breken en te verwijderen ijs.