Wki

Hoe je thuis gekookt voedsel te bereiden voor uw hond

Als je enige interesse in het bereiden van voedsel voor uw huisdier thuis dit artikel bevat een stap voor stap handleiding over hoe je gezond voedzame huisgemaakte maaltijden bereiden, zelfs als je in een haast. Er is een eenvoudig recept, die als een goede gids fungeert.

Stappen

Hoe je thuis gekookt voedsel te bereiden voor uw hond. Koop de volgende ingrediënten.
Hoe je thuis gekookt voedsel te bereiden voor uw hond. Koop de volgende ingrediënten.
 1. 1
  Koop de volgende ingrediënten:
  • Korrels keuze, 3 kopjes (Kies 1): Witte rijst, Whole Long Grain Bruine rijst, havermout, gerst of.
  • Groenten (Kies een paar soorten, en mix en match voor variëteit): bloemkool, selderij, alle groene bladgroenten (boerenkool, spinazie), wortelen, yam / zoete aardappelen, erwten.
  • Eiwit (Kies 1) 400 gms: Kip, Lam, Rund, hertenvlees of Kangoeroe.
 2. 2
  Vuistregel: 40% eiwit, 30% graan, 30% groenten
 3. 3
  Doe wat olijfolie in een pan en kook vlees.
 4. 4
  Cook rijst (of een korrel keuze).
 5. 5
  Pulp of hak ze fijn de groenten voor gemakkelijke absorptie.
 6. 6
  Wanneer vlees bijna gaar zijn, voeg de verpulverd groenten in de pot.
 7. 7
  Niet te gaar de groenten. Houd ze half rauw.
 8. 8
  Voeg 3 eieren toe en kook de groenten in de pot om het voedsel beter verteerbaar te maken.

Tips

 • Opwarmen het voedsel op kamertemperatuur met wat warm water. Voeg dan noodzakelijke supplementen zoals vitamine C, lijnzaadolie, zalmolie, vitamine E etc.
 • Voor het gemak, koken van uw huisdier huisgemaakte maaltijden tot levering van een week (of meer), afhankelijk van uw keuze. Bevries de rust in dagelijkse porties voor het gemak afzonderlijk.
 • Vergeet niet om voedselvoorziening volgende dag plaats uit de vriezer tot koelmachine compartiment van uw koelkast voor de volgende dag maaltijd. Plaats een opmerking op uw koelkast om u eraan te herinneren dat elke dag doen, zo niet, zal je arme dier geen eten te eten.

Waarschuwingen

 • Bewaak uw hond aandachtig en zoeken naar veranderingen in temperament, speelsheid en gezondheid. Als uw hond ziek of lusteloos kijkt terug te gaan naar het voeden van uw hond een commerciële hondenvoer.
 • Let op dat we voeding onze hond niet kan veranderen 's nachts als het maagklachten kan veroorzaken. Begin langzaam en mengen hun voeder geleidelijk totdat ze zijn afgerond overgestapt naar thuis gekookt voedsel.
 • Je moet een calciumsupplement te geven ter vervanging van de calcium honden krijgen van beendermeel in brokjes of rauwe botten in barf diëten. Vraag uw dierenarts voor begeleiding bij het geven van de juiste hoeveelheid calcium. Een calcium / fosfor onbalans is de belangrijkste oorzaak van gezondheidsproblemen in verband met zelfgemaakte hondenvoer.