Wki

Hoe je ten minste een jurk maat druppel voor uw bruiloft

Het is een vrouw de ergste nachtmerrie. Je hebt eindelijk de man van je dromen, gegaan door de frustratie van het plannen van een bruiloft en dan besef je al van de bruids douches en feesten hebben veroorzaakt u om op gewicht.
Je grote dag nadert snel en je bent bang dat je niet past in die droom trouwjurk die je hebt gekocht. Volg deze eenvoudige aanpak om u te helpen uw doel en het gemak van uw trouwdag angst.

Stappen

Hoe je ten minste een jurk maat druppel voor uw bruiloft. Eet 6 maaltijden per dag.
Hoe je ten minste een jurk maat druppel voor uw bruiloft. Eet 6 maaltijden per dag.

Water, water en meer water

Hydratatie is van cruciaal belang. Hoewel de voordelen zijn legio, dit is een van de moeilijkste dingen om te implementeren in uw dagelijkse routine. Water verlaagt lichaamsvet, flushes cellulite, verbetert de spijsvertering, krijgt ontdoen van donkere kringen onder de ogen, en maakt je een vol gevoel. Dit zijn slechts een paar van de voordelen van het drinken van de benodigde 2,5 liter / liter water per dag.

Breek de bedragen in hanteerbare hoeveelheden:

 • Houd een fles water naast je bed. Voordat je naar drank 1/2 van de fles (NB: dit zal hoogstwaarschijnlijk toenemen de behoefte om te urineren tijdens de nacht) slapen en zodra je wakker wordt (voordat je voeten de vloer raken) drinkt de resterende 1/2 fles.
 • Voor elke maaltijd drink een halve fles water.
 • Carry water met u en drink het gedurende de dag.

Ga voor een wandeling elke dag

Begin met een wandeling van 10 minuten, u kunt altijd later toenemen na het routine wordt. Het is genoeg om voorzichtig stimuleren uw stofwisseling en houdt u actief. Om gewicht te verliezen u wilt schieten voor 45 minuten tot een uur van gemakkelijke oefenen, zoals wandelen.

Eet gezond

 1. 1
  Eet 6 maaltijden per dag. Geen paniek, het is makkelijker dan het klinkt. Elke 3-4 uur vanaf het moment dat je wakker wordt, eet een beetje iets. Uw spijsvertering is veel efficiënter in het omgaan met een reeks van kleine maaltijden dan het is op het aanpakken van een grote maaltijd. Bijvoorbeeld, kon je eten bij 07:00, 10:00, 01:00, 16:00, 07:00 en 22:00. Beperk uw mini maaltijden tot 250-300 calorieën per maaltijd.
 2. 2
  Beperk de grootte van uw maaltijd porties (vlees, groenten, koolhydraten) om niet groter zijn en niet dikker dan de palm van je hand.
 3. 3
  Omvatten een eiwit, een koolhydraat en een groente of fruit in elke maaltijd. Hier is een voorbeeld van dagelijkse maaltijd plan om mee te beginnen:
  • Maaltijd een: Eiwit shake met 1% melk (wei-eiwit drankjes zijn ook goed)
  • Maaltijd twee: Een half appel en kwark of yoghurt
  • Maaltijd drie: Stuk van kip (zonder vel) en een kleine salade
  • Maaltijd vier: Kaas en de balans van de appel
  • Maaltijd vijf: Stuk van mager vlees, rijst of aardappelen, groenten
  • Maaltijd zes: Low fat chocolate pudding gemengd met eiwitpoeder
 4. 4
  Kies een dag per week als je beloning dag en eten wat je wilt en zo veel als je wilt. Of u nu van pasta, koekjes, ijs of chocolade. Maak je geen zorgen, je zult niet winnen vet als je dit doet, omdat de afgelopen zes dagen je lichaam is gewend aan het eten "schoon" food. Op de zevende dag je lichaam denkt dat je gaat om hetzelfde te doen en wanneer je het niet, het wordt voor de gek gehouden en elimineert de effecten van de "junk" food. In wezen bent u tricking je lichaam op je beloning dag, maar je moet netjes eten op de volgende dag.

Tips

 • Op koers te blijven en je zult versteld staan ​​van de resultaten. Eet goed, drink veel water en, als je vooruitgang, gewoon stel uw bruidegom ziet u voor de eerste keer in je trouwjurk en het kijken naar zijn kaak daling sprakeloos stilte.
 • Deze eenvoudige technieken zal niet alleen helpen u snel, veilig en effectief verliezen ten minste een jurk maat, maar ze zullen je ook helpen voelen zich energieker, levendig en gezond (niet op de positieve effecten die zij zullen hebben op uw huid textuur en de algehele uitstraling te vermelden ).

Waarschuwingen

 • Als een van je zes maaltijden is een snack, niet gaan allemaal uit en schuiven een ton van marshmallows in je mond. Gematigdheid is de sleutel.
 • Terwijl je moet meer maaltijden te eten, zorg ervoor dat ze kleinere maaltijden. Het eten van 6 grote maaltijden zal niet helpen gewicht te verliezen.