Wki

Hoe je tape up hardnekkige Duitse herder puppy oren

Duitse herder oor tapen is iets dat veel GSD puppy eigenaren niet serieus nemen totdat het is veel te laat. De Duitse herder oor taping proces - het helpen van die koppige GSD puppy oren omhoog

Stappen

Hoe je tape up hardnekkige Duitse herder puppy oren. Instructies over duitse herder oor taping follow (het geen kwaad om een helper hebben).
Hoe je tape up hardnekkige Duitse herder puppy oren. Instructies over duitse herder oor taping follow (het geen kwaad om een helper hebben).
 1. 1
  Instructies over duitse herder oor taping follow (het geen kwaad om een helper hebben): 1) Koop de grote roze sponsachtige perm rollen (Goody's ® is een merk) van Wal-Mart, enz. voor de Duitse Herder oor taping proces. Neem de harde plastic clip uit het midden van elke rol en gooi het weg. U hoeft alleen de sponzige roze schuimroller deel houden. Isolatie van de leidingen buizen, Grey, geloof ik, van Home Depot werkt zo goed als je de roze schuim rollen niet kunnen vinden. U moet deze op lengte gesneden, terwijl de roze rollen zijn al de juiste lengte te beginnen en ze (de roze rollen) zijn ook de beste en makkelijkst te gebruiken om mijn ervaring.
 2. 2
  Bij uw plaatselijke drogist koopt de dunne witte chirurgische tape (het soort dat is flinterdun en tranen gemakkelijk). De 3M Micropore tape, 2 "breed werkt goed. NOOIT zelfs maar te overwegen het gebruik van een tape, zoals duct tape, elektrische tape en dergelijke voor de Duitse Herder oor tapen. Als u niet beschikt over de juiste soort tape zal het meer schade te doen op de GSD pups oren dan goed als je om de tape te nemen uit voor een of andere reden als je het verkeerde type band in de eerste plaats te gebruiken. Ook aankoop Huid Bond te gebruiken met de chirurgische tape en je krijgt een geslepen potlood om te gebruiken in de Duitse Herder oor taping proces.
 3. 3
  Steek het potlood (een onscherp eind) in de roze schuim roller ongeveer een centimeter of zo om het gemakkelijker maken om te houden. Vervolgens zet de huid Bond op de roze schuim roller over 3/4s van de weg rond de roller, dus het is goed bedekt maar niet lekt of druipt van de wals op geen enkele manier. Je wilt niet dat de lijm te druppelen uit de roller in uw pups gehoorgang bij het oor taping uw GSD puppies oren. Je wilt niet de lijm op je handen te krijgen, hetzij terwijl in het midden van dit proces. Dat is waar het potlood komt inch
 4. 4
  Houd het potlood einde, wikkel de GSD pups oor rond de gelijmde schuimroller en dan tape ze in een vrij strakke rol (maar niet te strak), in een rechtopstaande positie. Haal het potlood uit de spons roller. Leg de rol in de Duitse Herder oorflap zelf vrij diepe, waardoor ongeveer een twee vingers ruimte opening boven de Duitse herder pups hoofd en de onderkant van de rol in het oor flap. Niet helemaal de gehoorgang blokkeert met de roller als oor tapen de Duitse Herder pup. De GSD pup zal nog moeten horen bij de rol binnen in haar oorkleppen. Optioneel: Neem een ​​popsiclestok en bevestig deze aan de bovenkant van beide van de GSD puppy oren in een horizontale positie. De Duitse Herder pup zal de band scheuren of plakken van de oren een paar keer. De sleutel tot deze stap is om te blijven retaping de oren met de popsiclestok als het wordt afgebroken. Vroeg of laat zal de GSD pup zal alles bij elkaar vergeet de band en laat het met rust.
 5. 5
  Afleiden van de GSD pup met voedsel of met een bal spelen, enz. Voor ongeveer vijf minuten tot de lijm stopt jeuk en is goed ingesteld. De rol zal vallen op zijn eigen in ongeveer een week of zo als niet door u of uw Duitse Herder pup uit genomen. Blijven de re-taping proces tot de Duitse herder puppy oren staan ​​op hun eigen.
 6. 6
  Belangrijk: Als de Duitse herder puppy oren zijn niet met 7 of 8 maanden oud zijn ze waarschijnlijk niet van plan om te komen. Wanneer de GSD oren staan ​​niet op hun eigen er oor implantaten die operatief kan worden toegevoegd. Ik heb geen ervaring met dit persoonlijk, maar als je pech genoeg om een ​​Duitse herder wiens oren zal niet staan ​​op hun eigen zijn, is dit een optie. Neem contact op met uw dierenarts of GSD fokker met eventuele vragen die u hebt met betrekking tot de Duitse herder oor tapen.
 7. 7
  Neergehaalde GSD oren zijn niet het einde van de wereld, echter, staande oren zijn een deel van de duitse herdershond rasstandaard. Rechtopstaande oren zijn niet alleen gezonder algemeen voor de hond, maar meer nog, ze zijn knap en weer, een deel van de rasstandaard en de manier waarop de Duitse Herder is gefokt om te kijken.

Tips

 • Het is heel gebruikelijk voor GSD pups te oren hebben die kantelt en flop op deze manier en dat als ze winnen kracht op eigen benen te staan. De Duitse herder oren kunnen alle materie vormen (1 omhoog, 1 naar beneden, 1 op deze manier, 1 op die manier) nemen totdat ze volledig up. Raak niet in paniek wanneer dit gebeurt met uw Duitse Herder pup. Het is volkomen normaal. Als u vragen heeft over de Duitse Herder oor taping proces hebben, neem dan gerust contact op met uw Duitse Herder fokker of de plaatselijke GSD rasvereniging in uw omgeving of uw dierenarts.
 • Het is niet ongewoon voor de Duitse Herder pup oren niet te zijn tot 3 1/2 tot 5 maanden oud. Het is ook heel gebruikelijk voor een GSD pup die zijn / haar oren op een dag om ze te zien vallen de volgende dag weer - vooral wanneer gaan door de kinderziektes proces en om deze cyclus te herhalen als de Duitse Herder pup rijpt.
 • Allereerst is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat uw GSD pup is in goede gezondheid. Zorg ervoor dat de Duitse herder puppy op het juiste schema van wormings en vaccinaties wordt gehouden. Het is ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat de GSD pup is op een goede kwaliteit eten. Als u twijfelt, contact op met uw lokale dierenarts of Duitse Herder fokker voor suggesties over een dieet dat geschikt is voor uw GSD pup zou zijn.
 • Duitse herder oor tapen is iets dat veel GSD puppy eigenaren niet serieus nemen totdat het is veel te laat. Duitse herder puppy oren kan komen op hun eigen elk moment tussen 8 weken en 6 maanden. Puppy oor tape is vaak een belangrijke procedure in de ontwikkeling van de GSD puppy oor set.
 • Als de GSD puppy oren zijn niet met 4 maanden, erg geïnteresseerd in hun Duitse Herder pups oren en de hele Duitse Herder oor taping proces. Een suggestie: bijdragen aan het stimuleren van uw GSD puppy om hun oor spieren te gebruiken om te helpen bij hun oren omhoog sneller natuurlijk, niet door middel van aanraking van de aanbieding oorweefsel, maar door het maken van interessante geluiden, enz. naar uw GSD pup die ervoor zorgen dat de pup om die te gebruiken rijpen oren en ze staan ​​op hun eigen.
 • Het is nog geen tijd voor paniek, echter, is het tijd om te zitten en kennis te nemen. Toen de Duitse herder puppy oren zijn afgeplakt na 7 of 8 maanden oud het heeft zeer weinig kans van slagen. Duitse herder oor taping is een belangrijk proces dat niet hoeft te worden gedaan met alle Duitse herder pups, maar sommige GSD pups doen het extra hulp nodig hebben.

Waarschuwingen

 • Zachte oren zijn genetische. Fokken van een hond nooit met zachte oren.
 • Het proces van tandjes in het algemeen neemt waardevolle calcium uit de Duitse herder pups ontwikkelen oor structuur als die van de ontwikkeling van tanden en dat is een goede verklaring voor het gehele proces van GSD puppy oren zijn op een dag, en dan naar beneden de volgende.