Wki

Hoe je sleutels opgesloten in een auto te halen

De beste manier om in uw voertuig als uw sleutel is opgesloten in is om een ​​reserve sleutel ergens op uw persoon. Dit is vooral belangrijk als u uw auto hebt geparkeerd in een risicovolle omgeving of als er slecht weer. Echter, als je de juiste benodigdheden bij de hand houden - of liggen op loopafstand van een hoek drogisterij - u kunt uw auto open, zonder toevlucht te nemen tot een takelwagen bellen.

Stappen

Hoe je sleutels opgesloten in een auto te halen. Bevestigen dat alle deuren van uw auto zijn vergrendeld.
Hoe je sleutels opgesloten in een auto te halen. Bevestigen dat alle deuren van uw auto zijn vergrendeld.
 1. 1
  Bevestigen dat alle deuren van uw auto zijn vergrendeld. Meer dan een persoon heeft gebroken in door zijdeur van de bestuurder om de sleutels opgesloten in te halen, alleen te vinden een andere deur ontgrendeld.
 2. 2
  Haak uw vingers in de lip in de buurt van de top, rechterbovenhoek van de zijdeur van uw chauffeur. Trek tot je een gat dat is 1/4 inch (0,64 cm) breed.
 3. 3
  Schuif een bloeddruk manchet in de kloof die u hebt gemaakt. Laat de deur zodra de manchet stevig binnen.
  • Als u niet over de vinger kracht om dit te doen met je blote handen, kunt u een plastic hefboom gebruiken om de kloof die u nodig hebt. Gebruik geen metalen hendel, als het kan de lak van uw auto de deur maart Als slechts een metalen hendel beschikbaar is, wikkel het in een t-shirt of handdoek om schade te minimaliseren.
 4. 4
  Knijp de blaas bol van de bloeddruk manchet. Zoals het zich uitbreidt, moet het gat op de hoek van de deur te verbreden. Blijven knijpen tot je een 1/2- tot 1-inch (1,27-2,54 cm) kloof. Niet te blazen de blaas. Bij een hogere bandendruk kan het metaal buigen in uw deur, het breken van je raam of kloppen het off track.
 5. 5
  Untwist een draad kleerhanger om een lange, dunne indringende instrument te creëren. Als u niet beschikt over een kleerhanger, kunt u een stok of een soortgelijk voorwerp te gebruiken.
 6. 6
  Schuif uw kleerhanger in de opening die u hebt gemaakt met de bloeddrukmanchet. Gebruik het om de lock-knop haak, of het gebruiken om de automatische vergrendeling te drukken om uw auto te ontgrendelen.
  • In sommige gevallen kan het gemakkelijker zijn om haak en ophalen van de toetsen die u in uw auto hebt afgesloten - of om het deurslot knop op uw handzender indrukken. Het hangt allemaal af van de structuur van uw individuele auto.

Tips

 • Als uw kofferbak open is, op zoek naar een tab release op de wand van de stam die het dichtst bij de passagiersstoelen. Veel moderne auto's hebben een noodsituatie release die de zitting zal neerklappen en u laten kruipen door in passagiersgedeelte van uw auto.
 • Dit is de methode die vaak wordt gebruikt door sleepwagen chauffeurs die zal komen om uw auto te ontgrendelen. Lidmaatschap van AAA en hulp bij pech pakketten bij uw verzekering of auto lening kan dit een gratis, professionele service maken.

Waarschuwingen

 • Als uw auto heeft een alarm, kan dit proces het te verrekenen

Dingen die je nodig hebt

 • Bloeddrukmanchet
 • Draad kleerhanger
 • Plastic hendel