Wki

Hoe je schop sneeuw

Heb je ooit wakker te vinden dat uw oprit is bedekt met sneeuw? Hoewel het lijkt vrij eenvoudig, er is een subtiele kunst om deze taak. Hier zijn een paar nuttige adviezen voor de aanpak van deze winter karwei.

Stappen

Hoe je schop sneeuw. Overweeg alle gezondheidsrisico's.
Hoe je schop sneeuw. Overweeg alle gezondheidsrisico's.
 1. 1
  Overweeg alle gezondheidsrisico's. Als je uit vorm bent, heb rugklachten, of hartaandoeningen, kan het eigenlijk gevaarlijk zijn voor u om schop sneeuw. Na een sneeuwval, worden de ziekenhuizen overspoeld met slachtoffers van een hartaanval en patiënten met rukte rug. Huur een lokale tiener of lenen van een buurman met een sneeuwblazer in plaats daarvan.
 2. 2
  Gebruik een goede sneeuwschuiver. Een goede shovel heeft een lang handvat, zodat u om te werken met een minimale buiging en is breed aan de onderkant. Het moet worden gebouwd voor sneeuwruimen, met een no-aanbaklaag en lichtgewicht constructie. Ergonomische schoppen hebben een knik in de handgreep en zijn uitstekend geschikt voor de job. Gebruik tuin of andere schoppen alleen in een snuifje, als sneeuw zal de neiging vast te houden aan deze tools.
  • Een non-stick oppervlak kan worden geproduceerd thuis. Gewoon jas het blad van de sneeuw shovel met verkorting of plantaardige olie. Dit zal ook helpen om ervoor te scheppen minder vermoeiend.
 3. 3
  Kies de juiste schop voor de taak. Er zijn twee basistypen. Een daarvan is een schop graven voor hoge hoeveelheden sneeuw, en de andere een duwende schop voor het duwen van lage hoeveelheden sneeuw off van opritten, voetpaden, enz.
 4. 4
  De juiste kleding. Je nodig hebt om warm te kleden, en handschoenen of wanten zijn een must. Kleden in lichte lagen. Zorg ervoor dat u kleding als je opwarmen verwijdert terwijl scheppen, zoals zweet klam kan draaien op uw huid en problemen daadwerkelijk leiden. Je huid moet warm (niet heet) en droog blijven.
 5. 5
  Begin scheppen. Als u nodig hebt om te graven (om naar uw auto, bijvoorbeeld), graven met behulp van een gestage, gemakkelijke beweging. Als u "duwen" (zoals het verwijderen van een oprit) Houd uw shovel in een lichte hoek en beginnen met het maken loopt heen en weer breedterichting langs uw oprit. Je moet maar zelden nodig hebt om uw schop te verplaatsen boven heuphoogte.
 6. 6
  Heb een plan. U moet overwegen wat is de meest efficiënte sneeuwruimen plan. Je zal ook moeten stapelen sneeuw waar je moet het gewoon weer te verwijderen voorkomen.
 7. 7
  Pauzeer regelmatig en veel water. Scheppen is extreem zwaar lichamelijk werk en je moet jezelf tempo om nadelige effecten te voorkomen. In de koude, je bent niet zo waarschijnlijk dorst, maar uitdroging kunnen in na zoveel lichamelijk werk. Haast u niet.
 8. 8
  Vergeet niet uw postbode. Zorg ervoor dat u rond uw mailbox elke keer het sneeuwt duidelijk. Als uw postbode kan niet eenvoudig uw mailbox bereiken dan kunnen ze niet leveren uw post!
 9. 9
  Zout en zand als nodig. Wees voorzichtig met zout, als het uw gazon, landschapsarchitectuur, en uw waterscheiding kan pijn doen. Gebruik zout indien de temperatuur warm genoeg.
 10. 10
  Heb een kop warme chocolademelk. Hoewel optioneel, het is traditioneel in de meeste besneeuwde locaties, en helpt vullen uw vloeistoffen. Als je niet van warme chocolademelk, help jezelf om wat thee, bouillon, of zelfs gewoon water.

Tips

 • Helpen of gehandicapt buren met hun wandelingen en opritten.
 • Zorg ervoor dat alle sneeuw van een openbare voetpaden te verwijderen; in veel gemeenten is dit een verplichting door de wet.
 • Als uw postbode levert uw e-mail om uw vak uit hun auto, rijdt uw auto naar uw box om te zien of u uw mailbox veilig kan bereiken tijdens de vergadering in uw auto en het dragen van je gordel. Als je gewist genoeg om deze test te slagen dan in ieder geval uw postbode zal net als u.
 • Samengeperste sneeuw is niet per se slecht te hebben op een oprit. En in sommige gevallen, zoals vuil of grind opritten, niet te vermijden.
 • Probeer niet te rijden op uw oprit voordat u de sneeuw kunt verwijderen.
 • Vele handen maken licht werk, moeten zo veel mogelijk mensen te helpen op deze fysieke taak.
 • Voor zeer lichte sneeuwruimen, kan een bezem werken.
 • Wacht tot de sneeuwschuiver door is gekomen voor het einde van de oprit, het zal meestal 'ploegen in "de oprit op zijn minst een beetje. Het kan makkelijker zijn om te gaan met slechts een keer wissen van de oprit.

Waarschuwingen

 • Niet uitstellen! sneeuw die is links op wandelingen en opritten zal de neiging om te comprimeren in de tijd, het creëren van een laag zeer moeilijk te verwijderen. De sneeuw kan ook smelten tijdens de middag en opnieuw invriezen 's nachts, het creëren van een laag van
 • Vermijd overmatige inspanning die kan leiden tot uitputting of een hartaanval.
 • Zorg ervoor dat je kleed je warm genoeg om te gaan met het koude weer nog niet oververhitten.
 • Bij het tillen, niet druk je rug. Als het te zwaar voor u om de schep af tillen van de grond, weg sneeuw af.

Dingen die je nodig hebt

 • Sneeuwschep
 • Warme kleding