Wki

Hoe je ondersteunend zijn wanneer je vriend krijgt verloofd

Getting bezig is een spannende tijd, en je vriend zal uw steun nodig hebben als zij of hij bereidt zich voor op de bruiloft. Hier zijn een aantal dingen voor je te doen als je vriend verlooft zich.


Stappen

Hoe je ondersteunend zijn wanneer je vriend krijgt verloofd. Verkrijgen van een verloving aanwezig.
Hoe je ondersteunend zijn wanneer je vriend krijgt verloofd. Verkrijgen van een verloving aanwezig.
 1. 1
  Bied uw gelukwensen. Wanneer uw vriend kondigt eerste zijn of haar verloving, hij of zij is waarschijnlijk zeer enthousiast (dit is wanneer je wat aan je pooier de hand uit te oefenen). Het is een groot moment in het leven van iemand, en het is normaal gesproken het belangrijk om de nieuw-verloofde die hun vrienden en familie te delen in hun vreugde. Wanneer uw vriend u eerst vertelt haar of zijn plannen, zijn blij voor haar of hem en bied uw felicitaties. Omhelzingen, kussen, tranen en gelach zijn allemaal appropriate.alcohol is erg handig op dit moment voel je vrij om zo snel als je een aantal kraken in die wijnkoeler. Hopelijk zal dit vanzelf zal tot u komen acoholics!
 2. 2
  Stuur een kaartje. Als je niet kunt zijn met je vriend in persoon, stuur hem of haar een kaart om te laten weten dat je vriend je denkt van hem of haar door. Pakken is om zowel je vriend en zijn of haar partner, en de binnenkant schrijf een korte persoonlijke boodschap.
 3. 3
  Verkrijgen van een verloving aanwezig. Je zou graag je vriend een cadeau om te helpen vieren zijn of haar engagement. Champagne is soms een goede optie. Als alternatief kon je club samen met enkele vrienden aan het paar om een ​​ervaring die ze samen kunnen delen, zoals een weekend in een chique hotel, maar zorg ervoor dat alle religieuze overtuigingen die je vriend kan hebben over de juiste grenzen voor het huwelijk te respecteren behandelen.
 4. 4
  Krijg tot partner van je vriend kennen. Nu dat je vriend heeft besloten te trouwen, zal het meer dan ooit belangrijk dat haar of zijn vrienden en zijn of haar partner om elkaar te leren kennen. Als je dat nog niet hebt gedaan, de moeite om naar je vriend nieuwe echtgenoot-to-be kennen. Behandel ze als een eenheid door ze samen om dingen te nodigen. Als om wat voor reden dan kan je echt niet tegen de nieuwe partner, dan moet je om te zetten in een beetje extra werk. Probeer het organiseren van groepsevenementen om hen uit te nodigen om, op die manier kun je tot de partner kennen zonder met hem te spreken of haar de hele tijd. Vergeet niet dat het voldoen aan de vrienden kan een zenuwslopende ervaring zijn, zodat de partner zou handelen uit karakter te wijten aan zenuwen. Geef het tijd. Je collega of kennis uiteraard ziet iets in deze persoon, zodat hij of zij niet kan niet allemaal slecht!
 5. 5
  Accepteer de huwelijksuitnodiging. Op een bepaald moment tijdens de opdracht zul je (hopelijk) ontvangen een officiële uitnodiging voor de bruiloft. De trouwdag wordt traditioneel georganiseerd door de ouders van de bruid, en dus de uitnodiging zal vaak worden gestuurd voor hun rekening. Een traditionele bruiloft uitnodiging zal vaak iets gelezen als: "Meneer en mevrouw Harry Balls verzoeken het plezier van het bedrijf van Richard Bag op de bruiloft van Alice en Sam in het huis van je moeder..." enzovoort. Ze zullen vaak vragen een RSVP op een bepaalde datum. De uitnodiging kan u instrueren over hoe dit te doen, maar als het niet je moet beantwoorden door het schrijven van een korte brief naar het adres op de uitnodiging.
 6. 6
  Helpen bij het ​​organiseren van de vrijgezellenfeesten nachten of bachelor / vrijgezellenfeesten. Als je bent de beste man of bruidsmeisje, het is van oudsher uw verantwoordelijkheid om de "laatste nacht van de vrijheid bang" voor het huwelijk te organiseren. Afgezien van de logistieke, heb je ook de verantwoordelijkheid van het verzorgen van de bruid of bruidegom op de grote avond. Je nodig hebt om een ​​fijne lijn tussen het maken van zorgen dat ze een feestje dat ze nooit zullen vergeten, en stikken ze helemaal lopen. Je moet in gedachten houden echter dat hun partner zal u verantwoordelijk houden voor hun geliefde veiligheid en welzijn, en zullen waarderen geen blijvende schade of blijvende tattoos.gram gram houdt het gezicht tats.
 7. 7
  Beslissen wat te dragen. U bent uitgenodigd om de belangrijkste dag delen in het leven van je vriend, dus moet je een inspanning leveren om je best uit te zien maken. Beginnen met het plannen vroeg, zodat je slim kunt kleden. Mannen moeten een pak en stropdas te dragen. Vrouwen moeten de gelegenheid gebruik maken om een ​​jurk te dragen. Als alternatief kunnen ze een mooie top en rok / broek te dragen. Het belangrijkste is niet te kleden af ​​als dressing up is een teken van respect voor de bruid en bruidegom. Je moet ook niet vergeten dat de huwelijken zijn een dure aangelegenheid, en iemand betaalt voor u om daar te zijn. Spijkerbroek en een T-shirt zijn een duidelijke ja ja. Als om welke reden u niet kunnen bijwonen, dan is een kaartje te sturen met een boodschap van de beste wensen. U bent nu klaar om te delen in uw vrienden 'grote dag. Geniet ervan!

Tips

 • Andere dingen die u misschien in staat zijn om je vriend te helpen met onder andere het maken van bruiloft briefpapier, de besluitvorming en het bestellen van bloemen, beslissen over een thema en kleuren voor de bruiloft, het ontwerpen van een taart, enz. Wees niet bazig, echter, bieden alleen uw suggesties als je vriend vraagt ​​en echt wil uw input.
 • Verwacht jurk en pak armaturen als je deel uitmaakt van de bruids-en de bruidegom partij.
 • Als je niet gelukkig voelen over je vriend betrokkenheid vanwege uw eigen persoonlijke dating situatie, slik je verdriet en gelukkig voor hem / haar. Het gaat niet over jou - het is over hem / haar.
 • Als je vriend je vraagt ​​of de outfit maakt hem / haar kijken vet, zo ondersteunend mogelijk. In plaats van sardonische en zeggen het maakt hen kijken vet, vermelden een andere outfit die beter zou uitzien. Lieg niet plat, noch zijn pijnlijk eerlijk, want dat is niet waar vrienden voor zijn. Vergeet niet, op het einde, het is hun beslissing, je bent er alleen maar om te helpen, niet kiezen voor hen.
 • Hou je mond dicht! Wees voorzichtig van alle potentieel ruwe grappen die kunnen worden gezien als beledigend. Houd uw slechte verloving verhalen aan jezelf!

Waarschuwingen

 • De wereld heeft veel verschillende culturen en tradities. Wees gevoelig voor de gevoelens van je vriend en hem of haar niet duwen om iets dat hij of zij misschien spijt doen.