Wki

Hoe je magnetron maïskolven

Wil je wat warm, knapperig, sappig maïskolven meteen? Niet willen koken uit de vitamines? Kreeg een magnetron? Hier is hoe je verse maïs te bereiden in de kortste en gemakkelijkste manier!

Stappen

Hoe je magnetron maïskolven. Haal een frisse-als-mogelijk suikermaïs (wit of geel).
Hoe je magnetron maïskolven. Haal een frisse-als-mogelijk suikermaïs (wit of geel).
 1. 1
  Haal een frisse-als-mogelijk suikermaïs (wit of geel). Probeer een kruidenier, een magazijn club, een boerenmarkt, of zelfs uw eigen tuin als je slim of geluk hebt om je eigen groei geweest. Maar zorg ervoor dat elk oor heeft nog steeds de schil eromheen.
  • Vruchten rijpen door het verkrijgen zoeter en zachter. Maar maïs, waar je eigenlijk het eten van een cluster van zaden, wordt steviger en zetmeelrijke loop van de tijd, en is daarom minder gewenst hoe langer het wordt bewaard na het oogsten. Koop alleen wat je kunt eten binnen een paar dagen en houd het gekoeld te vertragen dit proces.
  • Als je te veel maïs op de hand na een oogst, koken en het.
 2. 2
  Als u van uw koren effen of gewoon beboterde of gekruid, gewoon magnetron in de schil:
  • Snijd de maïs. Snijd de uiteinden om ervoor te zorgen dat de maïs oren past in de magnetron. Verwijder ook alle zeer losse of zeer droge bladeren, of uitstekende lange, droge zijde, om de kans op het creëren van een brand te beperken.
  • Plaats een of beide oren in het midden van de magnetron is. Meer zou kunnen werken in een grote magnetron, maar elk oor zou moeten zijn in de buurt van het centrum en gescheiden van anderen, zelfs voor de blootstelling aan de microgolven.

In de magnetron, om zelfs de belichting en verwarming van elk oor zorgen, regelen de oren in een driehoek van drie oren, of een vierkant van vier oren. Zorg ervoor dat de oren niet raken elkaar. Koken voor de helft van de tijd, dan rol elk oor over en magnetron de resterende tijd.

 1. 1
  Magnetron het koren. Probeer twee minuten op hoog in een gemiddelde 700-1000 watt magnetron voor een gekoelde oor, drie minuten voor twee.
  • Als alternatief kunt u vinden dat de koren vereist 2-4 minuten per oor, of een totale kooktijd van 6-8 minuten voor 2 korenaren.
 2. 2
  Laat de maïs te gaan zitten verpakt voor een minuut of zo om zijn warmte verspreiden en kook verder. Het bevat weinig water, dus het zal koel blijven.
  • Controleer op gaarheid door te pellen de schil en gevoel of zelfs knabbelen een paar kernels om de temperatuur en de veerkracht van de kernels te testen. Leg de schil terug naar beneden voor meer microwaving indien nodig. De zacht geworden, verzwakte kaf en koren zijde zal gemakkelijk loskomen.
  • Als de maïs is verschroeide of papperig, is het gaar - Gebruik minder tijd in de toekomst. Maar je zou kunnen hebben om het smalle uiteinde van het oor gaar naar de rest van de maïs goed te krijgen.
 3. 3
  Verwijder de schil en zijde. De maïs oor en zijn dichte, waterige stalken wordt warm na het koken, een verblijf warm in de schil. Schil de maïs zorgvuldig om te voorkomen dat u zich brandt.
 4. 4
  Roll in boter en seizoen (tijdens warm) met zout en peper als je wilt. Laat het afkoelen voor het eten.
 5. 5
  Eten de maïs en geniet. Microwaved maïs is vers en lekker, het kan worden gegeten met uw handen of met behulp van speciale maïskolf gereedschappen.
  • Als alternatief kunt u de pitten voor een bijgerecht te verwijderen of te gebruiken in de keuken. Als je dit doet, vermijd kruiden de kernels op de kolf.

Het toevoegen van smaak voordat de magnetron

 1. 1
  Voeg smaken. Indien u liever een gearomatiseerde maiskolf, schil de maïs toe en kook de smaken er recht in, zoals voorgesteld in de volgende stappen.
 2. 2
  Shuck het koren. Trek de gehele diepte van bladeren en maïs onder hen weg in een keer, alsof het pellen van een banaan in plaats van een ui. Ze zullen elkaar blijven voor het netjes verwijderen. Niet in een vuilophaal, ze zijn te vezelig - probeer de prullenbak of. Laat de stam op voor een handvat, maar dan wel een die zal opwarmen als ze worden gekookt, of scheur het af met de schil.
  • Verwijder de resterende zijde. Pak het uit of spoel het af en dep of schud overtollig water uit de maïs.
 3. 3
  Plaats de maïs op een bord of in de magnetron-safe vat en voeg aroma, of zelfs toppings zoals geraspte kaas. Schik de oren in een enkele laag met de ruimte tussen de maïskolven voor nog koken.
  • Vloeibare smaken zoals citroen-of limoensap kunt gaan op een papieren handdoek om de maïs te maken voor een klein bedrag te weken over het oppervlak.
  • Hark de pitten met eerst een vork om de absorptie te verbeteren.
 4. 4
  Bedek het koren. Misschien wilt u het koren te bedekken met een papieren handdoek, plastic folie, of een loszittende magnetron veilige deksel drogen te voorkomen. Maar als je het kookt snel, en huiden van de kernels 'intact zijn, moeten ze het werk doen.
 5. 5
  Magnetron. Zoals met maïs in de schil, een oor duurt ongeveer 2-4 minuten op hoog en meer iets langer duren. Sommige microgolven zou slechts 90 seconden per oor nodig

Snel en eenvoudig

 1. 1
  Week de koren in de schillen, in het water voor ongeveer 15 minuten voor de magnetron. Magnetron op keukenpapier 3 minuten per oor.

Tips

 • Als de maïs was niet volledig gehuld in haar huid, indien je hem kocht, schil en spoel deze schoon te maken.
 • Warmte wanten, met name de enige-matig-isolerend, maar vuil-en waterdicht siliconen vorm, zijn zeer geschikt voor het schillen van hete maïs.

Als u het type dat liever wachten tot uw koren hebben na het eten van de maaltijd, wikkel de maïs in een schone theedoek met de schil op. Dit zal de maïs warm en vochtig te houden totdat u klaar bent om het te eten zijn.

WACHT DIT IS HET BESTE: Kook met het kaf op en dan als compleet, maak een cirkelvormige snede rond de kolf aan de basis. Trek de schil af van de top en al de haren zullen komen uit!

 • Haal alleen het einde van een stok van boter en gebruik het als een pen op hete maïs. Breng het aan de ene kant langs de lengte van de maïs en het zal doorsijpelen in alle spleten.

Waarschuwingen

 • Wachten voor een tijdje voorafgaand aan het nemen van een hap van het koren als het gaat uit de magnetron. Het zal erg heet.
 • Als je weinig "corn houder" behandelt in de uiteinden van het koren te gebruiken om je vingers koel te houden, niet metalen die zetten in de magnetron. Plastic schroef in degenen werken echter geweldig, en zijn zelfs beter voor het koken, omdat ze afkoelen zeer snel.

Dingen die je nodig hebt

 • Magnetronoven
 • Plaat
 • Papieren handdoek (optioneel)
 • Mes en snijplank