Wki

Hoe je LED Throwies maken

Een LED Throwie is een leuke, goedkope en mooie decoratie ideaal voor koelkasten. Het zal blijven branden voor ongeveer een week, maar ze zijn makkelijk te maken, zodat je nooit zou opraken!

Stappen

Hoe je LED Throwies maken. Tape de LED op de accu.
Hoe je LED Throwies maken. Tape de LED op de accu.
 1. 1
  Ken uw batterij. Uw schijfvormige batterij heeft een positieve kant en een negatieve kant. De negatieve kant heeft minder oppervlakte dan de positieve kant. De positieve kant is groter en heeft een (+) teken en omvat de zijkant van de batterij.
 2. 2
  Onderzoek uw LED. Het ziet er waarschijnlijk als een klein plastic kogel met twee benen of leads. Een lead is langer en mogelijk donkerder is de anode en moet de positieve zijde van het batterij aanraakt. De andere leiding is korter en mogelijk lichter, is de kathode en moet de negatieve zijde van het batterij aanraakt. Als de kathode leiding raakt de positieve kant van de batterij, zult u waarschijnlijk een storing in de LED. Kunt u zien welke kleur van de LED op de juiste bevestiging aan de stroomvoorziening, de batterij. Een LED is een lichtgevende diode, niet een gloeilamp. De kleur wordt niet bepaald door de plastic kogelvorm, maar door het halfgeleidermateriaal in de LED.
 3. 3
  Tape de LED op de accu. Snij een 1 "x 7" stukje duct tape. Vasthouden van een draad van de led aan elke kant van de platte batterij, wikkel de band rond de buitenkant van de draden en de batterij. Wikkel het een keer rond, netjes en strak. De LED moet gaan branden. Als het flikkert, je deed het verkeerd. Doe dan. Je moet hebben een deel van de tape riem opknoping aan een kant.
 4. 4
  Bevestig de magneet. Plaats de magneet tegen de zijkant van de gewikkelde batterij en verder wikkelen van de band rond tot boven de magneet. Vanaf dit punt, niet pikken het Throwie door de LED. Omgaan altijd door de batterij / magneet.
 5. 5
  Gooi de throwie. Lichtjes gooi het apparaat op de voorkant van uw metalen koelkast of een soortgelijk oppervlak. De sterke magneet zal hechten aan de koelkast en blijven branden zolang de batterij meegaat.

Tips

 • U kunt Throwies die vasthouden aan allerlei voorwerpen door ze te omwikkelen met dubbel-plakband te maken.
 • De spanning van een diode daalt constant is, dus het toevoegen van een weerstand in serie zal je batterij langer meegaat. Als de diode wordt ingeschakeld bij 1.8V, moet een 3V batterij 1,2 V vallen op de leidingen, waardoor de buurt van oneindige stroom. Het plaatsen van een weerstand in de huidige verblijf te verzekeren in toom. Maar zorg ervoor dat de waarde kan de stroom over de LED om voldoende helder te zijn.
 • Als u eigenaar bent van een stalen brug of toren, kunt u een aantal van deze op zeer hoog gooien en plak ze aan verlichte ontwerpen vormen in het donker. Klim omhoog en verwijder de Throwies voordat ze vervallen in een soort van gevaar afval.
 • Batterijen zal waarschijnlijk langer duren op groen, blauw of wit LED's, dan rood, geel, of oranje LED's.

Waarschuwingen

 • Gooi de batterijen veilig.
 • Laat geen kleine kinderen slikken de throwie of batterijen.

Dingen die je nodig hebt

 • LED's in elke gewenste kleur. Ze kosten overal van 3p-15p elk. Rood, geel en groen zijn goedkoopst. Standaard 10mm formaat is het beste.
 • Plakband, zoals Duct Tape
 • Kleine Neodymium magneten, 0,5 x.125 ". Je kunt kopen 25 voor 10€ 0,00 online. Houd deze krachtige magneten uit de buurt van uw computer en andere elektronica!
 • CR2032 Button batterijen graag gevonden in rekenmachines, 3V Lithium.