Wki

Hoe je kunstwerk schilderen voor uw muren

Hier is hoe om kunstwerk voor uw muren die uw interieur past creëren, kost heel weinig, en is leuk om te maken, zelfs als u "artistiek uitgedaagd".

Stappen

Hoe je kunstwerk schilderen voor uw muren. Beslis over een "thema" voor het schilderij.
Hoe je kunstwerk schilderen voor uw muren. Beslis over een "thema" voor het schilderij.
 1. 1
  Beslis over een "thema" voor het schilderij. "Abstract" werkt vrij goed omdat iedereen kan trek een paar vormen en smack verf op canvas om een ​​mooi stukje werk van de abstracte kunst te creëren. Als u zich meer artistieke, na te denken over een van de meest voorkomende thema's voor kunst - een stilleven van bloemen of fruit, een landschap met een schattig klein huis en een aantal velden, of een portret van een huisdier of een persoon.
 2. 2
  Kijk naar de muur en beslissen hoe groot een schilderij je wilt op. Enkele veel voorkomende canvas maten zijn 8 "x10", 16 "x20" en 24 "x36". Er zijn ook kleinere of grotere als je wilt een serie kleine schilderijen of een echt reusachtig doen.
 3. 3
  Hier krijg je een stuk papier en teken uw idee. Als u het papier in hetzelfde formaat dat uw kunst zal zijn in, dat is geweldig, maar als het niet kan krijgen (dat wil zeggen, als je met behulp van een enorm doek en gewoon niet hebben dat extra rol van kunst papier rondslingeren), dan gewoon schetsen het op schaal en maak je geen zorgen. Denk na over welke kleuren je wilt voordat je naar buiten om uw materiaal te krijgen.
 4. 4
  Ga naar een hobby of hobbywinkel en koop een opgespannen doek in uw gekozen formaat.
 5. 5
  Halen wat acrylverf in kleuren vergelijkbaar met de kleur thema in uw kamer. Als je hebt besloten op verf kleuren voordat je het huis verliet, controleren om te zien dat je alle degene die je wilde. Zwart en wit zijn niet altijd goed om te hebben voor het maken van kleuren lichter of donkerder te maken tinten, gebruik het tegenovergestelde van de kleur donkerder is. Gebruik bijvoorbeeld groen voor een donkerder rood. Gebruik een paar penselen of sponzen om het te krijgen uit de fles op het doek!
 6. 6
  Spreid wat kranten of een doek onder je doek om uw meubels te beschermen. Prop het doek op een stoel, tafel, of ezel terwijl u werkt, en zitten of staan ​​als je je comfortabel voelt.
 7. 7
  Schilderen! Veel plezier met het - nogmaals, probeer niet perfect te zijn.
 8. 8
  Zodra je voelt dat het klaar-met rust laten!
 9. 9
  Hang uw nieuwe artwork en geniet van de complimenten van vrienden!

Tips

 • Wees niet bang om te verknoeien. U kunt altijd overschilderen iets je niet bevalt.
 • Vergeet niet dat schetsen ruw is - probeer niet perfect te zijn, enkel licht gebruik je potlood om de vormen of figuren in uw idee te schetsen. De verf zal in de details invullen.
 • Als je bang bent om je creativiteit los bent, laat een jong kind je laten zien hoe. Je kan veel leren van het gebrek aan creatieve remming meeste kinderen hebben.
 • U kunt een papieren ontwerp over op het doek met behulp van de oude "kleur van de rug, dan traceren van de lijnen" techniek - als je een groot ontwerp op papier gehad en zijn bang dat het niet zo goed werken op doek, kunnen deze dingen makkelijker te maken.
 • Veel plezier, je bent gewoon proberen om iets aan de kleuren in je kamer te vullen, niet overschrijden prestaties Picasso's vinden.
 • Niet te veel zorgen te maken over wat de kunst stijl eruit ziet. Vergeet niet, dingen zijn niet altijd wat ze lijken (Samenvatting) en als ze zijn, hoeven ze niet te zijn professioneel uitziende. Zodra u tevreden bent met het eindproduct bent, laat het dan en zijn er trots op te hangen.
 • Dit is een goedkope manier om kunstwerken te maken, maar wees bereid om een ​​goede brok van geld uitgeven aan grotere doeken. Kleiner is beter voor een doe-kunstenaar op een begroting.

Waarschuwingen

 • Acryl zal komen meestal makkelijk af met water als je ze vangen voordat ze drogen. Toch gebruiken die druppel doek!

Dingen die je nodig hebt

 • Potlood en papier
 • Kamer in nood van het versieren
 • Canvas
 • Verven
 • Penselen, sponsjes, enz.
 • Drop doek of krant
 • Plastic wegwerp borden of bekers om verf te zetten in
 • Kopje water voor het uitspoelen van penseel