Wki

Hoe je konijnen te verhogen

Konijnen zijn leuke huisdieren te hebben, ze zijn tam en speels, en ze zijn sociaal. Maar het vergt wel een hoop werk om te zorgen voor een konijn. Lees verder zodat je op de juiste manier van de zorg voor dit prachtige dier weet.

Stappen

Hoe je konijnen te verhogen. Zorg ervoor dat het konijn heeft een schone, veilige hok om in te wonen en genoeg ruimte om te bewegen.
Hoe je konijnen te verhogen. Zorg ervoor dat het konijn heeft een schone, veilige hok om in te wonen en genoeg ruimte om te bewegen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat het konijn heeft een schone, veilige hok om in te wonen en genoeg ruimte om te bewegen. Als het leeft buiten, moet het een waterdicht dak, en in de zomer, moet het hok in de schaduw worden geplaatst, zodat het konijn niet te warm krijgen. De beste hokken om te kopen zijn die met twee 'kamers', een met een beveiligde draad raam en een eigen kamer voor de konijnen om te slapen. Het hok moet een goed slot hebben, zodat het konijn niet kan ontsnappen.
 2. 2
  Heb een run voor het konijn dus het kan dagelijkse oefening krijgen. Het zou het beste zijn als de run was verbonden aan het hok, maar als dit niet mogelijk is, zet een punt in uw tuin. De run moet ruim bemeten zijn, maar het moet veilig zijn in het geval het konijn of konijnen proberen te ontsnappen. Als zijn warm, houd de punt in de schaduw en watervoorziening.
 3. 3
  Maak de kooi als je wilt een gezond en schoon konijn. Uiteindelijk moet je weten waar je konijn gaat naar het toilet te gaan, en je kon een aantal kranten hier neer te zetten, zodat je gewoon kunt verwijderen het papier als het gaat om het schoonmaken van de kooi uit. Bevuild beddengoed, voedsel dat niet in de kom of fruit of smeken dat niet is opgegeten moet dagelijks worden verwijderd. Reinig het hok wanneer het konijn in de vlucht, zodat ook krijgen oefening. Schoon uit de voerbak en dagelijks veranderen het voedsel.
 4. 4
  Zorg ervoor dat je een flesje water voor je konijn. De beste soort zijn die aan de zijde van de kooi worden geplaatst op de buitenkant en gezicht in de kooi. Dit is beter omdat het konijn niet kan kloppen het over. De fles moet worden schoongemaakt en vers water moet elke dag worden geleverd.
 5. 5
  Voed uw konijn vers fruit en groenten en pellets per dag en zorg ervoor dat er altijd veel vers hooi. Feed alfalfahooi voor de teelt van konijnen en hooi voor volwassenen
 6. 6
  Verzorgen van uw konijn is ook belangrijk. Als je een kortharig konijn, borstel het elke week. Probeer het en vind een borstel speciaal voor konijnen en wees voorzichtig als je ze borstelen. Als je een langharig konijn, moet verzorgen dagelijks worden gedaan. U moet de konijnen haar te knippen of om een ​​trimmer om het te doen, zodat het niet te lang te laten groeien. Langharige konijnen moet dagelijks zodat hun vacht niet krijgt gematteerd worden geborsteld.

Tips

 • Koop een kooi die een gemakkelijke toegang tot het gemakkelijker maken voor jezelf om schoon te maken heeft.
 • Wanneer u reinigen van uw konijnen fles water, zorg ervoor dat het mondstuk goed schoon met warm water om iets te groeien in het te voorkomen.
 • Als uw konijnen beginnen met het ontwikkelen spronggewricht (hun voeten) zweren van de draad, kunt u draad kunststof beschermers kopen op elk TSC winkel, ook veel dierenwinkels.
 • Als je konijn in zijn run, is het veilig om hen te voeden paardebloemen of voor hen om paardebloemen eten (als ze niet pesticiden op hen hebben).
 • Hier krijg je een boek over het houden van konijnen
 • Als een kooi kopen met een draad vloer kan het de konijnen voeten irriteert na verloop van tijd.
 • U kunt houten stokjes kopen bij de dichtstbijzijnde Walmart winkel.

Waarschuwingen

 • Geef niet je konijn te veel fruit of groenten als het hen diarree kan geven.
 • Konijnen hebben geen bad nodig hebben, kunnen ze vinden het stressvol.
 • Geef nooit konijnen chocolade, omdat ze alleen maar willen meer, en het kan dodelijk zijn indien gegeven in grote hoeveelheden. Als je wat moeten delen, maar voer een stukje van de grootte van uw kleinste teen-nagel.
 • Snijd nooit uw konijnen haar, tenzij het ​​een Angora. Als u bang om uw Angora een hair-cut geven bent, hebben een fokker die is ervaren, doe het voor u. U kunt van hen leren ook, en ze kunnen je leren als ze het doen.