Wki

Hoe je kippen te beschermen tegen wilde dieren


kunnen zeer kwetsbaar zijn voor roofdieren zoals vossen, coyotes, en andere carnivoren zoek naar een eenvoudige maaltijd. Het beschermen van kuikens vereist een beetje vooruit denken en wat regelmatig onderhoud en controle om ervoor te zorgen dat ze veilig worden bewaard. Dit artikel presenteert een aantal manieren om kippen te beschermen.

Stappen

Hoe je kippen te beschermen tegen wilde dieren. Maken om roofdieren te verhinderen graven om toegang te krijgen.
Hoe je kippen te beschermen tegen wilde dieren. Maken om roofdieren te verhinderen graven om toegang te krijgen.
 1. 1
  Zorg voor een stevige en veilige woonplek voor kippen. Een hok of een klein schuurtje speciaal gebouwd of aangepast voor kippen moet vrij zijn van gaten of gaten in de muren, loopt en alle hekken die leiden tot een aangrenzende buiten foerageergebieden zijn. Gebruik "kippengaas" om runs en bijgevoegde outdoor voeden gebieden te creëren. De draad moet gaan ondergronds om roofdieren te voorkomen dat graven (zie volgende stap).
 2. 2
  Maken om roofdieren te verhinderen graven om toegang te krijgen. Zorg ervoor dat de hekken gaan ten minste een halve meter (1.6 voet) onder het maaiveld. Hiermee wordt voorkomen dat roofdieren van het graven onder de omheining. Dit is een van de beste manieren om je kippen te beschermen. Zorg ervoor dat u ook controleren aan de basis van loodsen voor eventuele lacunes waar een roofdier zou kunnen beginnen te graven. Dek deze in kippengaas en breiden de draad in de grond.
 3. 3
  Zorgen voor extra barrières roofdier. Als je een stijve hek, zet voetplaten naast het hek, op de grond liggen. Roofdieren zal proberen en graven direct naast het hek; voetplaten zal helpen om ze te voorkomen.
 4. 4
  Introduceren de geur van de mens. Sommige mensen geloven dat de geur van de mens is off-putting aan roofdieren, er is waarschijnlijk niet veel bewijs voor dit idee, maar als je het wilt proberen hier zijn enkele methoden:
  • Hang kleine geperforeerde zakjes, zoals sokken, vol van haar je hebt verzameld uit uw borstels uit het hok of een nabijgelegen boom.
  • Bind panty (gebruikt) op het hek rond het hok, vooral bij mogelijke entree punten.
 5. 5
  Lock-up van de kip hok elke dag zonder mankeren. Als je kippen die voedergewassen buiten hun hok, zorg ervoor dat een routine moeten de ingang vast zodra de kippen naar bed zijn gegaan bij zonsondergang gesloten. Een moment van vergetelheid kon het moment dat een roofdier maakt gebruik zijn.
 6. 6
  Af te schrikken roofdieren. Meer informatie over methoden om roofdieren weg te houden van uw woning in de eerste plaats. Het is misschien een geval van het verwijderen van het verbergen van spaties, of wacht houden dieren of van het gebruik van chemische of fysische barrières en afschrikmiddelen. Dit zal afhangen van de aard van de predator en waar u woont. Vraag om hulp van lokale autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor wilde dieren voor suggesties.

Tips

 • Dienst van het gebruik van een voordelige predator. Een outdoor hond zal helpen beschermen zijn "kudde."
 • Te waarschuwen voor geluiden van de kippen hok. Als er een commotie, is het verstandig om het meteen controleren.
 • Hebben meer dan een persoon die verantwoordelijk is voor het houden van een oog op de veiligheid van de kippen '. Een gedeelde karwei is altijd een gemakkelijker een.

Waarschuwingen

 • Het is nooit OK om gewoon laten zetten van kippen weg voor een nacht. Vossen zijn waargenomen controle op een coop elke nacht, wachtend op de nacht, wanneer de kippen niet worden opgesloten en dat is de avond dat ze toeslaan. Ze zullen een hele kudde te doden als ze de kans en kan draad schalen met gemak. Ze zijn niet sterk genoeg om open te breken van een kippenhok, dat wel.
 • Als een roofdier doet naar uw kippen, moet u zeer waakzaam. De meeste roofdieren zal terugkeren naar de plaats van het misdrijf, omdat ze weten dat het een gemakkelijke plek om een ​​maaltijd te verkrijgen. Bevestig alle toegangspunten gebruikt het roofdier en overwegen humane en legale methoden voor het verwijderen van het roofdier permanent.