Wki

Hoe je kauwgom uit weefsels te verwijderen

Kauwgom op gloednieuwe kleding en andere stoffen kan erg frustrerend zijn om te verwijderen. Hier zijn enkele tips.

Stappen

Hoe je kauwgom uit weefsels te verwijderen. Wrijf pindakaas in de stof met een tandenborstel.
Hoe je kauwgom uit weefsels te verwijderen. Wrijf pindakaas in de stof met een tandenborstel.

Pindakaas

 1. 1
  Wrijf pindakaas in de stof met een tandenborstel. Het werkt als een charme, zelfs het krijgen diep in tussen de vezels (voor ingeslagen tandvlees). Dit betekent echter u de geur van pindakaas en de mogelijkheid van een olievlek op het materiaal.
 2. 2
  Was en droog de ​​stof meteen.

Azijn

 1. 1
  Warmen azijn.
 2. 2
  Giet het op het tandvlees. Dit werkt, maar het kan niet verwijder alle gom die diep in de vezels van het materiaal vast.
 3. 3
  Was en droog de ​​stof direct aan de geur te verwijderen.

Ijskoud

 1. 1
  Wrijf een ijsblokje op het tandvlees totdat je bevroren het genoeg om afschilferen. Dit werkt, maar duurt uren. Ook als het tandvlees is diep in de vezels, zult u in principe rip de vezels dit apart te doen.
 2. 2
  Probeer het bevriezen van het hele item, als je kunt. Dit zal zolang het tandvlees niet diep in de vezels ingebed werken.

Butaan lichtere vloeistof

 1. 1
  Spuit de vloeistof direct op het tandvlees-getroffen gebied.
 2. 2
  Schraap krachtig het gebied met behulp van een credit card of dof boter mes. Dit zal het tandvlees bevriezen en u in staat om gemakkelijk te breken uit elkaar zal zijn.
 3. 3
  Adem lichtjes op het materiaal na je denkt dat je het allemaal afgeschraapt, en de lichtere vloeistof zal verdampen, zonder dat daarbij een vlek.

Verwijder gom uit leder

 1. 1
  Gebruik Scotch (transparant) tape drukt de tape in het tandvlees
 2. 2
  Abrupt "rip" het uit het leer. Een paar stroken tape moet worden alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

Tips

 • Goo Gone
 • WD40
 • Op een stof autostoel, de eerste toepassing van butaan krijgt 98% van het tandvlees. Elk volgend verzoek veroorzaakt waterdamp condenseert op de stof en binnenkort waterijs zal de stof stijf schakelen wanneer bevroren met butaan. Dit helpt niet. Het drogen van de stof met een föhn voordat een verzoek van butaan helpt om meer kauwgom, maar zelfs na 5 of 6 toepassingen, zullen niet alle gom verwijderd door vriezen met butaan. Wrijven de ontdooide, maar nog nat gebied met een microvezel doekje tijdens het drogen met de föhn alle zichtbare sporen van het tandvlees moeten verwijderd. Doe de butaan eerste, gevolgd door microvezel doekje en een beetje warmte.

Andere mogelijke opties

 • Koolzaadolie
 • Murphy's Oil
 • "Canned Air" als dat wordt gebruikt om stof elektronica kan ook worden gebruikt. Zet gewoon het blik ondersteboven en spuit op het tandvlees om het te bevriezen.
 • Olijfolie
 • De gasaansteker methode vloeistof duurt ongeveer 30 seconden en werkt beter dan pindakaas, olie, margarine, ijs "truc", diepvries "truc", eiwitten, tandpasta, WD40, olijfolie of koolzaadolie. Geloof me, ik heb ze allemaal geprobeerd. Probeer deze, en je zal niet anders. Er is echt geen reden.
 • Probeer dit niet op leer of wol omdat de butaan zal het bevriezen zoveel het kan het materiaal beschadigen.
 • Ijzer met vetvrij papier.

Waarschuwingen

 • Butaan is zeer licht ontvlambaar en zeer koud.