Wki

Hoe je je vrouw liefde volgens de bijbel

Zo wist u dat er bijbelse opdrachten voor echtgenoten? Echtgenoten moeten verantwoordelijkheden aan hun vrouw lief te hebben en te eren. Wilt u een echtgenoot die zijn vrouw liefheeft, zoals Christus de Kerk bemind worden...

Stappen

Hoe je je vrouw liefde volgens de bijbel. "Heb uw vrouw, zoals Christus de Kerk bemind.".
Hoe je je vrouw liefde volgens de bijbel. "Heb uw vrouw, zoals Christus de Kerk bemind.".
 1. 1
  "Heb uw vrouw, zoals Christus de Kerk bemind." (Efeziërs 5:25) Risico uw leven te helpen of op te slaan uw vrouw. Christus 'liefde voor de kerk is zonder grenzen, wordt niets achtergehouden. Hij heeft zijn leven voor de kerk - voordat je Hem hield. Zijn liefde is niet afhankelijk van uw liefde voor Hem. Onder Gods gezag - van je vrouw als dienst - als het geven van uw leven aan God.
 2. 2
  "Heb uw vrouw op dezelfde manier waarop je van je lichaam en je leven." (Efeziërs 5:28-33) Je zorg voor uw lichaam dagelijks om zo goed gevoed en gezond mogelijk. U zorg snel van eventuele behoeften of verlangens. Elke seksueel verlangen als een man moet worden verzorgd met je vrouw. Op dezelfde manier, zorg voor de behoeften van uw vrouw en welzijn. Voel je pijn en de ziekte van uw vrouw en zich verheugen in haar gezondheid als ware het je eigen leven. Een man moet de seksuele verlangens van zijn vrouw zien en opperste inspanningen om ook die behoeften te voldoen. In principe, haar behoefte of verlangen of financieel, fysiek, emotioneel of spiritueel in je relatie je volledige inspanning moet ontvangen. Alleen op deze manier kan je van haar houdt en voor haar net zo goed als jij voor jezelf.
 3. 3
  'Wees attent als je leeft met je vrouw, met respect... "(I Peter 3:07) De Bijbel zegt dat als we verwaarlozen deze opdracht, onze gebeden zal worden belemmerd! Om attent, sluit alle irritante gewoonten! Als ze moeten worden geholpen dragen van zware voorwerpen, doe het! Als ze tijd nodig heeft kunt u zorgen voor de familie! Help je vrouw met al je energie, toon je liefde voor haar met alle aandacht. Bid om te zien waar u onachtzaam kan zijn.
 4. 4
  "Wees niet hard met je vrouw." (Kolossenzen 3:19) Als een vrouw is gevoelig beseffen dat harde antwoorden, boze blikken, geïrriteerde toon van de stem en ongeduld diep zullen beïnvloeden je vrouw. Verheugen dat ze is een dame en is niet zoals jij - vergeet niet dat ze is een kostbare gave die God je gegeven heeft.
 5. 5
  "Het lichaam van de man behoort niet alleen aan hem, maar ook voor zijn vrouw." (I Korintiërs 7:3-5) Neem je vrouw fysiek. Haar niet beroven van wat ze nodig heeft. Seksueel genot is iets dat wordt gegeven, niet gedwongen of genomen. Bespreken wat haar behoeften zijn zowel binnen als buiten de slaapkamer.
 6. 6
  "Verblijdt u in uw vrouw al uw leven. Laat haar lichaam dat je tevreden te stellen. Laat je betoveren met haar." (Spreuken 5:18-19) Geen mens moet kijken naar andere vrouwen of foto's van andere vrouwen als hij een vrouw op wie hij kan dagelijkse blik. Een man moet volledig tevreden geworden met het lichaam van zijn vrouw. Ongeacht wat de grootte of vorm, als een man zal laten gebeuren, en vraag God om hem te helpen, kan hij groeien om echt vinden borsten van zijn vrouw om de meest aantrekkelijke in de wereld te zijn. Dit is de ware geest van wordt geboeid met je vrouw. Zo'n vrouw zal voelen sexy, aantrekkelijk, en het meest van al, ladylike.
 7. 7
  "En dat vrouwen kunnen worden gekleed in eenvoudige kleding, met een rustige en serieuze lucht; niet met ijdelheid over haar haren en goud of juwelen of dure kleding," (1 Timotheüs 2: 9) Moedig je vrouw bescheiden te zijn in het openbaar en erotische in prive met u. Een bescheiden vrouw is een dame. Er is veel zonde en verleiding dat de resultaten van vrouwen tonen te veel huid in het openbaar. Denk maar aan het plezier van de wetenschap dat niemand ziet te veel van de benen van je vrouw, maar je! Je zal verbaast zijn hoe deze manoeuvre je gevoel van mannelijkheid en haar gevoelens van vrouwelijkheid zal toenemen.
 8. 8
  "Laat u niet verleiden door andere vrouwen." (Spreuken 05:20) Het vinden van andere vrouwen aantrekkelijk en kijken naar hen zal je eigen weergave van je vrouw eroderen. U zult minder tevreden met haar zijn en zij zullen minder speciaal voor jou voelt. Geen mens kan een gewoonte van blikken bouwen zonder onbewust doen van het in gezelschap van zijn vrouw. En ze zullen merken. Vergeet niet om te worden geboeid met je vrouw en niemand anders. Ze zal voelen als de Koningin van de wereld en je zal verder verliefd op haar vallen.
 9. 9
  "Roep je vrouw 'gezegend' en loven haar." (Spreuken 31:28-29) Zeg haar dat ze bijzonder is en is groter dan elke andere vrouw op aarde. Niet alleen noemen haar fysieke schoonheid, maar haar zorg voor u, haar harde werk en haar ladylike attributen. Kijken naar de bloem van uw vrouw zal bloeien als je herhaaldelijk vullen haar oren met uw lof. Ze verlangt naar die woorden en ze wil ze van u horen! Natuurlijk moet je niet trots hoeft, maar dat betekent behoefte en verlangen van de vrouw te worden gekoesterd niet veranderen.
 10. 10
  "Vertel je vrouw hoe geboeid bent u met haar lichaam." (Hooglied 4:07; 7:1-8) Een echte liefhebber zal ervoor zorgen dat zijn vrouw weet dat hij vindt geen gebrek in haar. God heeft je vrouw. God maakt geen fouten. Als je een deel van haar lichaam gebrekkig vinden, dan is het je geest die moet worden veranderd. De verantwoordelijkheid bij de mens om te groeien om lief te hebben en te uiten liefde voor elk deel van zijn vrouw en ook om respectvol en haar sensueel vertellen dus. Het zal niet helpen om haar te bekritiseren of te sarcastisch. Denk aan hoe goed ze zal voelen wanneer zowel u als ze echt geloven dat je bent verliefd op elk deel van haar!
 11. 11
  "Eer uw huwelijk;. Houd het puur door trouw te blijven aan je vrouw in alle opzichten" (Hebreeën 13:04) Jezus zegt dat ". Wellustige looks zijn overspel" (Matteüs 5:28) Dit is vergelijkbaar met 'want waar uw schat is daar zal ook uw hart zijn... "(Lucas 00:34). Doe niet zo lustfulness geen schat in elk gebied van het leven, maar ontkennen toegang tot je hart. Houd uw huwelijk puur door het trainen van je hart en ogen om trouw aan je vrouw te zijn. Uw huwelijk zal oogsten enorme voordelen als je dat doet!
  • Dank de Heer voor de schoonheid en het op prijs stellen, maar houd je ogen, vreugde, geest en hart voor de vrouw.
 12. 12
  "Wees dankbaar voor je vrouw en realiseren van de gunst die je van God hebt ontvangen." (Spreuken 18:22) Denk maar aan hoe eenzaam je zou zijn zonder een vrouw. Adam was alleen en het was niet goed voor hem om alleen te zijn, dus God gaf hem een ​​vrouw. Je hebt een levenslange metgezel, een vriend en een minnaar om elke dag te genieten. Wat een zegen! God danken en bidden voor haar dagelijkse. Ze is een enorme "prijs" van God.
 13. 13
  "Wees een vlees met je vrouw in alle opzichten." (Matteüs 19:05) Geniet van het leven met haar alsof je onafscheidelijk waren, maar leef je leven bedachtzaam. Lang om bij haar zoals je deed toen je voor het eerst ontmoette. Haasten thuis van werk naar haar. Denk na over haar gedurende de dag. Bel haar elke dag. Leer als een paar om het eens: zijn gelijkgestemde. Geniet van intimiteit en seks vaak. Je moet seks hebben zo vaak als nodig is om de verlangens van welke echtgenoot heeft de sterkere seksuele drang te voldoen is, en zoals schema's en gezondheid vergunning. Breng tijd door gewoon te praten en het delen van gebeurtenissen van de dag. Tonen een oprechte interesse - aandachtig luisteren - het geven van uw volledige aandacht en oogcontact. Je vrouw is belangrijker dan iets of iemand, maar Jezus Christus. Wees als een met je vrouw.

Tips

 • Uw huwelijk kan worden gebroken, maar God geneest hartzeer en neemt zorgen, want alle dingen zijn mogelijk in Jezus naam.
 • Voor bemoediging Lees deze verhalen over hoe God gebroken huwelijken kan herstellen.