Wki

Hoe je je vriendin vertellen dat je haar wilt trouwen

Heb je al uitgaan met een meisje zo lang dat je denkt dat het misschien tijd om haar te trouwen? Weet je hoe je haar of het juiste moment om haar te vertellen vertellen?

Stappen

Hoe je je vriendin vertellen dat je haar wilt trouwen. Zorg ervoor dat je weet dat je haar met heel je hart, anders dingen mogen niet soepel draaien op de lange termijn. Als u niet zeker weet dat je van haar houdt dan misschien moet je niet kijken naar dit.
Hoe je je vriendin vertellen dat je haar wilt trouwen. Zorg ervoor dat je weet dat je haar met heel je hart, anders dingen mogen niet soepel draaien op de lange termijn. Als u niet zeker weet dat je van haar houdt dan misschien moet je niet kijken naar dit.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je weet dat je haar met heel je hart, anders dingen mogen niet soepel draaien op de lange termijn. Als u niet zeker weet dat je van haar houdt dan misschien moet je niet kijken naar dit.
 2. 2
  Zoek uit of ze voelt op dezelfde manier. Je wilt niet om dingen te haasten als het te snel.
 3. 3
  Zoek ideeën van ringen die ze misschien leuk. Je moet een ring voor te stellen hebben.
 4. 4
  Koop de ring, maar zorg ervoor dat het een redelijke prijs, niet te veel en niet te weinig.
 5. 5
  Neem haar in het openbaar. Een chique restaurant is echt mooi en zeer romantisch.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je er mooi. Het is moeilijk voor een meisje om te zeggen "nee" als alles is romantisch.
 7. 7
  Tenslotte, aan het einde van het romantische avond, krijgen op een knie en zeggen: "(naam van meisje) zal je met me trouwen? '
 8. 8
  Als en wanneer ze zegt 'ja', zet de verlovingsring om haar vinger en opstaan ​​en haar als je wilt.

Tips

 • Vraagt ​​haar ouders is altijd een goed idee, want ze gaan je schoonouders zijn op een dag als je serieus bent over het trouwen met hun dochter zijn. Ook papa's vinden het heerlijk als ze worden gevraagd, omdat het laat zien dat je respect voor hen. Echter, je moet zowel volwassenen zijn, en sommige vrouwen denken dat je respect ze als je hun ouders te vragen voordat ze dus je moet weten wat het geval is.
 • Wees aardig voor haar. Ze zal het niet leuk als je schreeuwt de hele tijd.
 • Haar zich speciaal voelen, vertel haar hoe mooi ze eruit ziet en hoe bijzonder ze voelt u zich, Vrouwen houden om gewaardeerd te worden.
 • Belangrijker weet het meisje dat je op het punt om voor te stellen. Gewoon omdat de films zeggen een voorstel is zoiets als een ring in voedsel betekent niet dat het meisje van je dromen zal zich op dezelfde manier. Doe iets dat er iets zal betekenen voor de twee van jou.
 • Krijg haar een diamant. De meeste meisjes houden van diamanten (diamanten zijn een meisje's beste vriend), of erachter te komen wat ze liever omdat sommige meisjes houden niet van diamanten. Je vriendin zal denken dat het heel lief dat je zou nemen wat ze wil in aanmerking.
 • Als de ouders zeggen "nee", dan erachter te komen waarom. Misschien kun je veranderen.
 • Als uw potentiële verloofde's vader dezelfde taal als die van jou niet zeggen dat het slecht mojo om je vriendin voor je vertalen. In dit geval zou het beste zijn om te proberen de taal te leren.
 • Openbare aankondigingen zou mooi zijn, maar als ze je afwijst het zou kunnen leiden tot schaamte.
 • Je kon de ring in een cupcake of iets schattig dergelijks. Meisjes vinden het heerlijk als ze voorstellen als dat. Het is niet alleen leuk en romantisch, maar toont enkel hoeveel u geeft! Maar wees voorzichtig, sommige meisjes niet leuk glimmertjes over hun sieraden, dus misschien in een fortune cookie of iets van die aard.

Waarschuwingen

 • Wees niet bang voor afwijzing en worden voorbereid voor beide antwoorden. Ze zou zeggen "nee", maar als ze echt van je houdt zal ze zeggen: "ja."
 • Wees voorzichtig met haar ouders. Als ze niet willen, dan is het moeilijk voor hen om te laten gaan van hun baby om haar te laten je trouwen zou zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld voor de ring
 • De perfecte ring
 • Liefde in je hart voor je vriendin