Wki

Hoe je je partner weer liefde

Veel mensen vinden zichzelf te vechten met hun partners avond na avond. Ze willen bijna dat ze weg kon lopen en gewoon vinden een beter leven ergens anders. Hoe meer ze vechten tegen de meer ze moeite hebben om positieve gevoelens te komen over elkaar. Vaak, de ene partner wordt ontmoedigd en ervaart gevoelens van hopeloosheid over het voortbestaan ​​van het huwelijk.

Stappen

Hoe je je partner weer liefde. Je moet willen je relatie werken.
Hoe je je partner weer liefde. Je moet willen je relatie werken.
 1. 1
  Je moet willen je relatie werken.
 2. 2
  Reflecteren terug op de dingen die je gemaakt in de eerste plaats verliefd op je partner. Als een van u zijn veranderd en die dingen er niet meer zijn, kijk dan voor kwaliteiten in je partner dat je nog steeds aangetrokken. Vaak, een of beide echtgenoten zelfgenoegzaam worden in hun acties en plichten van zowel het huwelijk en echtgenoot. Veel mensen ten onrechte geloven dat na de bruiloft geen inspanning meer nodig is. Ex: "Mijn echtgenote weet al hoe ik me voel - Ik trouwde haar heb ik niet?" Een geslaagd huwelijk vraagt ​​net zo veel aandacht, vriendelijkheid, inspanning en bedachtzaamheid van elke echtgenoot zoals tijdens het dating proces.
 3. 3
  Wees eerlijk met je partner. Laat hem of haar weten wat je voelt en denkt. Het kan pijnlijk zijn voor je partner om te weten dat de vlam is stervende, maar het is beter dat ze kennen en kunnen steunen. Rijp beraad van beide partners kan helpen het werk door de moeilijke gevoelens en het formuleren van een actieplan u beiden eens kunnen worden over.
 4. 4
  Communiceren, communiceren, communiceren. Niet beschuldigen. Niet bedreigen. Niet nit pick. Dat zijn wiggen dat de sterkste relatie uit elkaar zal drijven. Braaklegging een afgesproken tijd voor discussies. Wees bereid om een ​​gesprek te starten. Dit is niet het moment om passief gedragen. Niet het delen van de verantwoordelijkheid voor het onderhoud huwelijk alleen verergert de gevoelens van de partner die al worstelt.
 5. 5
  Als je merkt dat je met gevoelens voor een andere persoon, je bent het aan jezelf, je partner, en de andere persoon te begrijpen waarom je die gevoelens. Het is oke als je echt ongelukkig bent in je huwelijk, veel mensen zijn. Maar als je alleen maar zien wat kwaliteiten in de andere persoon die uw echtgenoot ontbreekt, maar je houd nog steeds van je partner, probeer je partner te vertellen wat je wilt dat ze doen of te zijn zoals.
 6. 6
  Proberen om je partner te veranderen, en moedig hem of haar hun gedrag aan te passen. Echter, moet je bereid zijn om geduldig te zijn en uw eigen passen ook.
 7. 7
  Als alleen al, denk aan uw echtgenoot. Denk aan de manier waarop het was en beseffen dat (in veel gevallen) is het nog maar de tijd is de emotie afgestompt.
 8. 8
  Tot slot, stel jezelf deze vraag en naar waarheid beantwoorden, 'ik hou van mijn echtgenoot? " Als het antwoord ja is, dan doen wat nodig is om het te laten werken.
 9. 9
  Wees trouw aan je gevoelens en je partner, want als je ze vertelt dat je verliefd bent, maar uw acties het niet dan laten je partner zal je spel te denken met hun gedachten alleen maar om haar / zijn aandacht te krijgen. Dit gedrag is oneerlijk, creëert wantrouwen en onzekerheid en zal zeker uw echtgenoot verpakking versturen. Herinneren waarom je hield hem / haar en wat ze deed voor u om u te laten vallen in liefde met haar in de eerste plaats.

Tips

 • Uw partner moet uw klankbord niet de gestrafte persoon voor uw problemen.
 • Doe niets achter hun rug.
 • Wanneer u het nodig om te ontspannen na het werk, neem een ​​adempauze in een rustige plaats en reflecteren op je dag, dan en alleen dan beginnen aan de rest van je dag met je partner te delen.
 • Meditatie is altijd ontspannen.
 • Lavendelolie op je kussen zal altijd stress te verminderen.