Wki

Hoe je je paard te leren om te stoppen met bijten


Happen en bijten zijn slechte gewoonten. Jonge paarden hebben de neiging te smoren als ze zijn speels, en indien onbehandeld ze kunnen opgroeien en deze slechte gewoonte wordt het een ernstig probleem. Bijten gebeurt niet alleen als gevolg van een slechte gewoonte kan gebeuren als gevolg van een beknelling singel of een prikkeling onder het zadeldek. U moet controleren alle mogelijkheden van pijn en irritatie voordat je je paard discipline.

Stappen

Hoe je je paard te leren om te stoppen met bijten. Krijg je paard uit de paddock, is het essentieel dat u het paard te controleren voordat je zelfs beginnen te rijden.
Hoe je je paard te leren om te stoppen met bijten. Krijg je paard uit de paddock, is het essentieel dat u het paard te controleren voordat je zelfs beginnen te rijden.
 1. 1
  Krijg je paard uit de paddock, is het essentieel dat u het paard te controleren voordat je zelfs beginnen te rijden. Met behulp van uw hand, raakt het paard overal, uitgaande van de onderbenen en hoeven de schouders en dan de nek. Naarmate je verder reizen langs de rug en onder de singel en dan langs zijn rug en achterpoten. Het kan zijn dat een kriebelende plek waar je paard kan proberen te smoren bij jou. Uw paard kan ook een beetje girthy. Houd hiermee rekening bij het opzadelen.
 2. 2
  Wrijf het paard in een cirkelvormige beweging met de roskam, dit zal alle vuil en stof te verwijderen.
 3. 3
  Gebruik de dandy borstel om eventuele harde modder te verwijderen of te wrijven op elk vlekken, zal uw paard ook leuk vinden langs zijn vat.
 4. 4
  Bestrijk hem met korte snelle films in de richting van de vacht. Dit helpt om de olie naar de oppervlakte brengen krijgen van die mooie glans. Het is ook goed voor het reinigen van uw paard gezicht, want het is zacht en zal zijn ogen niet kwetsen. Uw paard wordt nu geborsteld, en je moet alle sporen van vuil en stekels hebben verwijderd. U moet de verzorging met de hoef pick schoon te maken uit de hoeven, duwen het vuil weg van de hiel te voltooien.
 5. 5
  Gebruik de manenkam om voorzichtig kammen eventuele boren en stekels van de manen. Gebruik de borstel voor de staart, moet een staart alleen worden geborsteld op een need-to basis, want het trekt die lange mooie haren die maanden in beslag nemen om te groeien. Gebruik uw spons, schoon rond je paarden ogen en de snuit, het verwijderen van gedroogde slijm en gras. Gebruik de tweede spons schoon te maken rond de bil, het verwijderen van vlekken en geharde mest. Gebruik tot slot de witte doek om het paard te wrijven in de richting van zijn vacht, zal dit oppikken alle sporen van vuil, en je kunt echt zien hoe goed een verzorging baan die je hebt gedaan. Als het paard bijt of gaat om altijd bijten tijdens de verzorging, wekken op het paard in een strenge en zinvolle toon. U wilt beginnen met een waarschuwing, zoals een scherpe "Ehh!" graag een spelshow zoemer.
 6. 6
  Vind uw zadel en zadel doek. Je moet dit klaar hebben voordat je je paard te krijgen van de paddock. Plaats voorzichtig het zadel doek op het paard. Als hij bijt op je af, grommen terug, maar blijven het plaatsen van de pad op hem. Zodra het pad is in de juiste positie, krijg je zadel en leg het voorzichtig op je paarden terug. Nogmaals, als je paard bijt of gaat te bijten, grommen en indien nodig raakte het paard met je hand op de schouder en de lagere nek. Dit is de tweede waarschuwing na het grommen.
 7. 7
  Omtrek van uw paard. Veel paarden zijn girthy, dus kijk zowel zijn voor-(oren en snuit) en zijn achterpoten (achterpoten en de staart) Om dit te kunnen doen effectief, sta aan zijn omtrek, en het gezicht van hem, die in de centrale positie, je bent ver genoeg van wordt geschopt en je bent in staat om ook te kijken of hij zal proberen om u te bijten. Draai de singel dus het is op de tweede hole. en laat je paard staan, je wilt rustig en zacht en niet snel te gaan, omdat dit de singel haren zal knijpen. Het is nu dat je nodig hebt om zijn benen te strekken. Je strekken voorpoten van het paard om het haar te voorkomen knijpen en kwetsen van het paard. Een been op een moment til ze omhoog alsof het schoonmaken hen uit, maar terug te gaan zodat ze worden naar voren gestrekt, zullen sommige paarden ervaring hebben op dit dus het zal makkelijker zijn, zullen anderen niet zo zacht zijn en vertrouwende, want dit is een training. Je moet in staat zijn om te zien de haren komen uit onder de singel, waaruit blijkt dat de haren zijn niet knijpen. U kunt nu singel van het paard tot een reeks van gaten in aa moment, elke keer stoppen en belonen van uw paard met een zacht klopje. Niet doen de singel up te strak, want het zal niet alleen stoppen met het verkeer, maar zal pijn je paard en zijn oncomfortabel. Op zijn beurt kan hij op je af bijten of smoren.
 8. 8
  Hoofdstel uw paard, zorg ervoor dat je geen leer zetten in zijn ogen of zetten het bit in zijn neus. Zodra het is op hem, zorg ervoor dat de manen en spie niet worden gebogen onder de kroon stuk. Voordat je dat doet je geen bandjes zorgen ervoor dat het bit correct monteren, zoals het paard boos en smoren kan worden als het hem wringt. Er moet een rimpel of een 'smile' in elke hoek van zijn mond zijn. U kunt nu de neus band en nekkoord. U bent nu in staat om oplopen.
 9. 9
  Beweeg je paard naar een veilige montage gebied. Bij de montage, zullen sommige paarden proberen je te bijten, dus door op te staan ​​in de centrale ligging, kunt u een oogje houden op beide uiteinden. Houd je teugels in je linkerhand klaar om te monteren, zorgen de teugel dichtst bij u is korter, dus als je paard probeert te smoren dat hij niet kan bereiken. Opstapelen en controleer de singel. Als je paard probeert te bijten tijdens het zweefmoment van montage, sta terug naar beneden en controleer de teugels zodat ze strak genoeg en probeer het opnieuw, telkens grommen naar hem en wacht tot hij zijn oren terug naar luisterfunctie of totdat hij gestopt op zoek naar jou.
 10. 10
  Rijd uw paard als normaal, of een wandeling rond en afstappen en uit het zadel werpen. Een sthis is een oefening, wil je langzaam gaan en zorg ervoor dat het paard krijgt. Beloon hem met een grote schouderklopje en een wrijven neer. Misschien zelfs een te behandelen. Ervoor zorgen dat je bemoedigend woord te allen tijde het een goede ervaring te maken. Als je paard bijt of bijt een andere dan tijdens wat wat hier is uitgelegd tijd, gebruikt u de waarschuwing methode.
  • Growl of een vaste stem,
  • Growl en dan een stevige hit op de schouder of nek.
  • een Growl met meer klank, een harde klap en een andere grommen. De laatste waarschuwing is voor die paarden die zijn erg boos en kan chiropractie hulp of een massage nodig.
  • Growl, slap, grommen en staan ​​hem naast je. Niet sloegen hem of klap hem meer dan eens onnodig, want dit zal het een negatieve situatie te maken.
 11. 11
  Verwijder eventuele versnelling zodat je alleen een halster en leiden op hem.
 12. 12
  Bind hem vast voor een uur of twee (let op hem van een afstand, zodat hij niet in de problemen komen.) Dit is down time, en leert hem geduld.

Tips

 • Een paard zal over het algemeen alleen nip op je, dit is een speelse noot voor een jong paard, en kan dit doen tijdens de verzorging. Als ze je bijten, dit is slecht gedrag, en je moet streng en stevig te krijgen. Niet slaan of verwonden van het paard, sloeg hem op de hals en grommen naar hem.
 • Dit is een methode die wordt gebruikt op elk Pony Clubs en maneges, op elk gewenst moment je kan nodig zijn om advies in te winnen van een Gekwalificeerd Riding Instructeur of Trainer van het Paard. Streef niet naar advies van een vriend of een persoon die je kent.
 • Wanneer haltering een paard, of leidende hem, als hij bijt, flick zijn snuit met duim en middelvinger van de palm van het vegen. Als hij bijt, pak zijn snuit met je vingers en knijp hem voor een paar seconden en laat en lopen op.
 • Sommige paarden zullen heel goed reageren op woorden en waarschuwingen. Deze methode van het gebruik van waarschuwingen, maar het schot van het paard wordt gebruikt door een aantal zeer goede trainers, en de paarden zijn alleen te worden geraakt als het paard erin slaagt op het daadwerkelijk krijgen van zijn / haar tanden in aanraking met de huid.
 • Sommige paarden gedragen zich beter als je een gewas of een dressuur zweep te houden, probeer dit nadat u de waarschuwingen hebt geprobeerd.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig tijdens de verzorging tijd, paarden wanneer ze worden klaargestoomd als aan bruidegom rug als in de paddock en kunnen per ongeluk terug bruidegom u.
 • Veiligheid te allen tijde - Een helm moet waarschuwen zijn, dus als het paard bijt het niet het hoofd verwonden. Draag beschermende schoeisel en kleding, dus als het paard bijt je arm zal hij een hap van kleding krijgen in plaats van je.

Dingen die je nodig hebt

 • Grooming gear
  • Roskam (rubber of metaal maakt niet uit)
  • Dandy Brush (stijve haren)
  • Body Brush (zachte haren)
  • Hoof Pick
  • Manenkam
  • Tail Brush (Net als een mens haarborstel)
  • 2 Sponzen en een emmer (Emmer moet warm water hebben in het)
  • Schone doek (White is beter)