Wki

Hoe je je ouders overtuigen te laten krijg je een kat (tieners)

Ooit verliefd geworden op die pluizige kleine balletjes van bont als tiener? Hier is de manier om een ​​te krijgen.

Stappen

Hoe je je ouders overtuigen te laten krijg je een kat (tieners). Zorg ervoor dat u wilt er een te krijgen.
Hoe je je ouders overtuigen te laten krijg je een kat (tieners). Zorg ervoor dat u wilt er een te krijgen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u wilt er een te krijgen. Zodra u een kat er is geen weg terug, dus echt goed over nadenkt. Niet alleen voor een tweede, maar voor een tijdje. Denk ook over specifieke rassen die u wilt.
 2. 2
  Maak een powerpoint presentatie of gewoon een toespraak. Dit kan hen echt winnen. Het laat zien hoe hard je werkt en hoeveel je er een wilt.
 3. 3
  Probeer te weten, als je niet al, het advies van je ouders over dat dier. Als ze hebben geen probleem met het des te beter. Als ze dat niet echt het idee, zal het lastiger. Drop enkele tips die u geïnteresseerd in katten bent.
 4. 4
  Verzamelen sterke en overtuigende argumenten, en maak een lijst op een vel papier. Bijvoorbeeld, kon je dat de kat is een onafhankelijk dier dat niet hoeft te worden gelopen, dat is schoon. Vergeet niet dat dit een van de belangrijkste onderdelen, volwassenen krijgen meer makkelijk te overtuigen door woorden en redelijke argumenten dan tranen en vechten.
 5. 5
  Bespaar je geld. Ouders liever het als je de kat 'gear' kopen, het toont je hebt jezelf echt betrokken.
 6. 6
  Maak een lijst van wat je nodig hebt en ga naar de supermarkt of discounter of kijk het internet om te zien wat de prijzen zijn. Plus, als je wilt een dure ras van de kat te kopen, kun je maar beter een hoop geld.
 7. 7
  Tonen volwassenheid, dat is een zeer belangrijk punt. Resultaat volwassenheid in uw dagelijks leven door, bijvoorbeeld, de afwas of andere dingen die van je verwacht voordat je vroeg bent (zonder te worden 'gezeurd') toont rijpheid en gereedheid voor geavanceerde verantwoordelijkheid. Volwassenheid suggereert u in staat om voor een kat, of ander huisdier bent.
 8. 8
  Proberen om uit te gaan naar een kattententoonstelling met je ouders. Ze kunnen worden aangesloten op een aantal schattige kleine kitty.
 9. 9
  Vergeet niet, de persoon die je moet waarschijnlijk overtuigen niet overtuigd willen worden en misschien niet willen met je in discussie. Dus wees geduldig en volhardend. Uiteindelijk zullen ze beseffen hoeveel u wilt een kat.
 10. 10
  Hoeft een kat niet alleen om iemand te imponeren! Dit is niet echt een goede reden om een ​​kat te krijgen. Je moet er een krijgt, want of je wilt verantwoordelijkheid te tonen of je gewoon graag poesjes of dieren. Vergeet niet dat u verantwoordelijk voor het verzorgen van de kat zal zijn.
 11. 11
  Misschien is het opzetten van een puntensysteem. Een ieder die verantwoordelijk is wat je doet, krijg je 1 punt. Je ouders kunnen een doel voor hoeveel punten je krijgt ingesteld. Als je dat veel punten, kan je een kat te krijgen. Zorg ervoor dat je een track van hoeveel punten u op dit moment te houden.

Tips

 • Daadwerkelijk zorgen voor uw huisdier!
 • Wanneer het proberen om je ouders te overtuigen, niet boos als ze nee zeggen. Wanneer je begint met woede, de schilden komen en het zal zijn als tegen een muur praat.
 • Geef nooit op, wat er ook gebeurt, het zal laten zien je echt wilt een. Echter, niet das je ouders op het punt van irritatie, hetzij. Dat zal alleen maken ze minder kans om met u eens, en zal afbreuk doen aan uw "volwassenheid" argument.
 • Je kunt maar beter kopen hoge kwaliteit spullen voor uw kat, zal het duren u langer en u zult geld besparen op de lange termijn.
 • Als je slechts mild allergisch, zijn er vele bronnen op het internet gewijd aan het helpen u comfortabel te leven met een katachtige metgezel.
 • Als u niet zeker weet wat voor soort kat je wilt of niet echt zorgen, ga dan naar uw lokale humane samenleving. U kunt ze goedkoop, gezond en vaak gesteriliseerd / gecastreerd reeds.
 • In plaats van het vertellen van je ouders "Ik wil echt een kat te kopen," als je er een te redden, zullen ze meer kans te geven inch Voor een reden, ze kosten veel minder, en voor de tweede reden, zou je redden van een het leven!
 • Investeren in een soort van een 'kat encyclopedie', zal het u helpen om argumenten te verzamelen en nog wat informatie.
 • Als u allergisch voor katten zijn zou je een niet-allergene kat (ja ze hebben katten dergelijks) te krijgen, maar het zal meer geld kosten.
 • Onderzoeken rond op katten, op het web, vraag je vrienden, familie misschien.
 • Mensen die allergisch zijn voor katten zijn niet echt allergisch voor haren van de kat. Integendeel, ze zijn meestal allergisch voor de Fel d4 eiwit dat voorkomt in de kat speeksel, of de Fel d1 eiwit afgescheiden door de talgklieren in de huid van de kat. Aangezien zowel speeksel en talg uiteindelijk op haar, betekent dit alleen dat bijna-haarloze kattenrassen (zoals de Sphynx) zal minder allergeen, maar er is geen echt hypoallergeen kattenras.
 • Allergie therapie kan een optie zijn. Dit kan jaren duren, vereisen veel geld (maar het kan ook worden gedekt door de verzekering) en enigszins pijnlijk als het wordt meestal gedaan door allergie shots. Als u uw hart ingesteld op een kat, maar dit zou de moeite waard zijn. Plus, wat is een betere manier om je ouders te overtuigen dat je serieus bent over het krijgen van een kat dan laten zien dat je bereid bent om zoveel van je tijd te investeren en opgemaakt met fysieke pijn bent bent?
 • Vertel hen een triest verhaal over een kat die werd misbruikt, zodat ze slecht over voelen.

Waarschuwingen

 • Geef niet op. Als u bent ingesteld op een kat dan proberen zo hard als je kunt.
 • Als u van plan op het negeren van de bovenstaande adviezen, dan in ieder geval contact op met uw arts, zodat hij of zij u kan voorschrijven een epi-pen.
 • Je mag wel gek over een van die kleine harige katjes, maar vergeet niet dat het kitten opgroeit tot een kat.
 • Allergieën kunnen en erger. Als je alleen niezen als je in de buurt van katten, kunt u waarschijnlijk overleven kat eigendom prima, maar als je netelroos als je in de buurt van hen, niet een kat anyways nemen. Die netelroos zou een dag worden anafylactische shock, dat is een levensbedreigende allergische reactie waarbij de keel van een persoon zwelt op, zodat ze niet kunnen ademen.
 • Als je van plan bent om te gaan naar de universiteit na de middelbare school, u waarschijnlijk niet uw kat mee te nemen naar de slaapzalen. Zorg ervoor dat uw ouders zal cool zijn het verzorgen van de kat na het verlaten. Anders zal je moeten kijken naar off-campus appartementen voor uw eerste jaar, waardoor het echt moeilijk om vrienden te maken zal maken.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld, afhankelijk van hoeveel de kat
 • Websites en boeken over katten
 • Leveringen en een dierenarts
 • Kitten / kattenvoer
 • Kattenbak met kattenbak / zand (zand niet klonteren dus het zou kunnen krijgen vuil)
 • Voedsel en water kommen.
 • Een krabpaal.
 • Liefde voor een kat (als je niet hou de kat dan krijg het niet!)
 • Willen zorgen voor de kat. ~ Overtuig ~ ~ Uw Ouders ~ naar ~ Laten ~ ~ Je krijgt ~ A ~ Cat
 • (TEENS)