Wki

Hoe je je man om te stoppen controleren van mooie vrouwen

Heb je niet dames haat het als je man geeft sluw "de blik" naar een vrouw? Je weet - dat snel eens over van kop tot teen, dat hij denkt dat je het niet merkt? Hoe ga je dit probleem aan te pakken?

Stappen

Hoe je je man om te stoppen controleren van mooie vrouwen. Dit is volkomen natuurlijk voor de meeste mannen.
Hoe je je man om te stoppen controleren van mooie vrouwen. Dit is volkomen natuurlijk voor de meeste mannen.
 1. 1
  Dit is volkomen natuurlijk voor de meeste mannen. Het is bedraad in hen door het instinct. Het betekent niets. Het heeft geen zin over zijn relatie met jou. Moeder natuur wil hem om te kijken.
 2. 2
  Zorg ervoor dat hij inderdaad dit doet. Er is een verschil tussen een gapen en een blik - leren om het verschil te vertellen. Laten we hier eerlijk zijn - het schokeffect van de huid sommige vrouwen tonen kan iedereen staren maken, zodat het verschil begrijpen. Zet meer van de schuld op de vrouwen... Er is een oorlog die er zijn voor de harten en zielen van de mensen - laten we zetten de schijnwerper op deze vrouwen en schande ze op hun aandacht-zoekende.
 3. 3
  Praat openhartig met je partner over wat hij vindt in de felbegeerde hottie zo wenselijk. Geen dingen die woede je partner of maak hem willen niet naar je luisteren, zoals: "Schat, wil je me beter als ik gekleed als haar? 'Zeggen
 4. 4
  Niet in de verleiding van dressing losjes gewoon om mannelijke goedkeuring te winnen vallen. Mannen niet alleen kijken naar verleidelijke vrouwen beide. Ook, zorg ervoor dat je gekleed uw zeer mooiste. Bescheiden is het beste als je met je man. Geloof het of niet, mensen echt voelen zich meer zeker van u wanneer u uw lichaam genoeg respecteren niet om het daar te laten zien aan elke kerel.
  • Overall, Wees eerlijk met jezelf! Je vind het leuk als anders dan je man mannen naar je kijken met ogen willen... dus wees niet hard voor hem als hij hetzelfde doet!

Tips

 • Begrijp dat mensen niet worden aangetrokken door alle van de vrouwen dat ze staren - sommige zijn gewoon visueel gericht op een sieraad, een vreemd kapsel, wat funky schoenen - het is echt niet alleen maar lust dat een man te fixeren op iets trekt. Toch zullen sommige mensen altijd kijken, zelfs als je mooier bent. Het is gemakkelijk om dit te zien als een negatieve commentaar op je, maar dit is meestal niet het geval te zijn.
 • Als zijn op zoek maakt je slecht voelt, moet je bespreken met je man en laat hem weten hoe je je voelt. Hij zal waarschijnlijk niet stoppen met kijken, maar kan zijn gedrag veranderen om je heen.
 • Het feit dat hij getrouwd is met u, zegt hij houdt van vrouwen. Realiseren is er niets ongezond over hem op zoek.
 • Onderzoek jezelf elke dag in de spiegel om te zien als je op zoek bent naar het beste wat je kunt - je hoeft niet te taart op make-up en aankleden extravagant, maar kleed je best en aandacht voor detail (vraag een nauwe vriend om u te vertellen wat je anders zou kunnen doen).
 • Onderzoek jezelf elke dag om ervoor te zorgen dat u niet uitzonderlijk / nature jaloers en bezitterig. Als u bent, probeer dan te accepteren dat je niet alles van de mooie vrouwen in de wereld kan doden. Er zal altijd concurrentie. Vergeet niet, hij kiest om bij je.
 • Als dit een groot probleem moet je een tijd plannen voor de twee van u om een ​​therapeut / counselor zien. Onzekerheid van een vrouw kan een groot deel van het probleem. Als hij is ongevoelig of wreed over zijn op zoek kunt u dit bespreken ook.