Wki

Hoe je in een gearrangeerd huwelijk vergadering praten

Het krijgen van koude rillingen voordat een verzoek een huwelijk te ontmoeten. Hier is een gids die u kunnen helpen het proces van een verzoek een huwelijk vergadering te verlichten.

Stappen

Hoe je in een gearrangeerd huwelijk vergadering praten. Bepaal wat voor soort meisje wil je.
Hoe je in een gearrangeerd huwelijk vergadering praten. Bepaal wat voor soort meisje wil je.
 1. 1
  Bepaal wat voor soort meisje wil je. Huis vrouw, lief en zorgzaam, familie-georiënteerd, zakenvrouwen etc
 2. 2
  Vergeet niet om de bio-data twee of drie keer lezen voordat die aan het meisje.
  • De bio data geeft je vonken van wat je kunt vragen. Bijvoorbeeld: waarom heb je dat doet b.com, oh je wilt koken, reizen, Heb jij net als buitenschoolse activiteiten.
 3. 3
  Raak de voeten van de meisjes ouders...... Als ze raakt je ouders voeten na het zien van je het doet, wil ze het huwelijk met u.
 4. 4
  Het meisje is zenuwachtig en zo ben je zo kalmeren en glimlach. Maak de tegenovergestelde persoon comfortabel voelen.
 5. 5
  Stel een paar eenvoudige vragen als vragen haar naam en dan vragen wat betekent haar naam betekenen.
 6. 6
  Vraag haar of ze echt wil om een te regelen huwelijk of een huwelijk uit liefde doen. Vele malen een meisje heeft familie druk om een ​​man te zien. Maak haar comfortabel voelen, zodat ze kan openen en de waarheid vertellen.
 7. 7
  Vraag haar wat ze wil zijn. Een huis vrouw, vrouwen of zij bereid is om een ​​dubbele rol spelen.
 8. 8
  Om een beperking van vraag een meisje of ze graag een kerngezin of zij graag een gezamenlijke familie.
 9. 9
  Vraag of ze gaat naar de tempel. Als ze gaat tempel dagelijks dan is het een goed teken dat ze een heel aardig meisje zal zijn. Als ze gaat uit en houdt haar religieuze overtuiging zijn matig.
 10. 10
  Praten over elkaars hobby's. Welke gewoonten zijn een bocht op en wat zijn een turn off. Veel meisjes zeggen dat het roken was een grote turn off van hen.
 11. 11
  Vraag of het meisje is open voor verandering als uw huidige behoeften kan een zakenvrouwen, 3 jaar vanaf nu de behoefte zal zijn voor een zorgzame moeder en een zorgzame schoondochter als je ouders zullen worden ouder en 5 jaar vanaf nu de behoefte zal te zijn van een huisvrouw. Zien of ze is flexibel.
 12. 12
  Meisjes vragen vaak hoe vrij de familie is ten aanzien van kleding. Heel eerlijk en vertel de waarheid. Antwoord van de waarheid van wat is toegestaan ​​in huis, wat is toegestaan ​​bij sociale functies en wat er bij uitstapjes worden toegestaan.
 13. 13
  Meisjes gaan naar een mate van te vragen hoeveel verdien je. Reageer als het vaste salaris of winst percentage. Leg uit als je niet mensen in loondienst. Je zou kunnen zijn winst georiënteerd. Een zakelijke familie wordt gedreven voor de winst en als het maakt verlies dan zal het pand al haar activa om ervoor te zorgen dat de familienaam niet krijgt verwend en salaris wordt betaald aan werknemers eerst.
 14. 14
  Nooit gevraagd een meisje over haar verleden. Ik weet niet waarom het ooit uit zou maken. Ik denk dat het verleden voorbij is en de bijeenkomst was om het heden en de toekomst van uw leven te beslissen.
 15. 15
  In het leven meisjes zijn gevallen voor een man en een heleboel meisjes berouw voor hun fout dus niet het verleden gegevens aanzetten.
 16. 16
  Wees duidelijk als je verwacht een meisje om een paar taken te doen. Als je grootouders die oud en ouders hadden twee keer geopereerd voor gezondheidskwesties en je wilde een huis vrouw te verzorgen van je ouders. Op dezelfde manier als hoe een meisje verzorgen van haar ouders en een moeder verzorgen van haar kind. Maak zo'n ding duidelijk.
 17. 17
  Maak het niet een monoloog. De bijeenkomst moet een gesprek zijn.
 18. 18
  Proberen te zoeken haar op facebook, gekoppeld in of twitter. Het geeft je een aantal details over haar.
 19. 19
  Niet akkoord gaat met het huwelijk na de eerste vergadering. Zorg ervoor dat u ten minste twee of drie goede vergaderingen voor het leveren van het definitieve besluit.
 20. 20
  Veel meisjes verbergen van de waarheid in de 1e vergadering en kan openen-up pas na de tweede of derde bijeenkomst.
 21. 21
  Zorg ervoor dat u uw eigen familie te spreken over het respecteren van uw huwelijkspartner zodra het huwelijk is afgerond.
 22. 22
  Verzoek gepast respect en privacy van uw gezin in termen van niet te overschrijden grenzen die worden geïmpliceerd binnen een unie van twee.