Wki

Hoe je huis trainen uw hond

Het hebben van een hond te doen zijn "business" in uw huis kan een frustrerende en walgelijke ding tegelijk. Dit artikel zal u helpen train hem om "potje" buiten te gaan.

Stappen

Hoe je huis trainen uw hond. Hebben een aangewezen plek voor uw hond om te gaan naar de badkamer.
Hoe je huis trainen uw hond. Hebben een aangewezen plek voor uw hond om te gaan naar de badkamer.
 1. 1
  Hebben een aangewezen plek voor uw hond om te gaan naar de badkamer. Zorg ervoor dat u hem laten weten dat je verondersteld wordt om te gaan.
 2. 2
  Na 10-30 minuten nadat hij eet of slaapt, neem hem mee naar de plek en wacht tot hij gaat. Als hij dat doet prijs hem en aai hem. Een kleine voedsel traktatie kan worden aangeboden, maar zorg ervoor dat uw hond is niet het maken van een minimale eliminaties alleen maar om de behandeling te krijgen. Hij zou slaakte een vingerhoedje van de plas, wachten tot je hem het lekkers te geven, en dan wanneer je laat hem in, laat hij gaan als de Niagara Falls. Zorg ervoor dat je geduldig met de hond zijn. Immers, hij is niet zo slim als een mens dus doe rustig aan.
 3. 3
  Neem uw ​​hond naar buiten om de 2-3 uur. Na een tijdje, zal hij naar het toilet buiten.
 4. 4
  Als je gaat om buiten te zijn van het huis of slapen langer dan 2-3 uur, zet je hond in een bench als hij het ​​krat opgeleid of een afgesloten ruimte met papier langs de vloer. Dit zal ofwel ontmoedigen uw hond uit te schakelen terwijl u weg bent of vermindering van de hoeveelheid opruimen wat je moet doen als je thuis komt. Als u regelmatig gegaan voor langere tijd, overweeg dan het inhuren van een hond wandelaar om te komen en neem uw hond uit terwijl u weg bent.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u aandacht te besteden aan uw hond meestal heeft het een teken als pacing die zal helpen weet wanneer het nodig heeft om uit te gaan. Zien wat hij of zij doet wanneer het punt om "go". Snuiven de grond, bewegen in een cirkel, en buigen zijn voorkomende symptomen.
 6. 6
  Zodra u uw hond dit doet, neem hem of haar naar buiten (aan de lijn) en breng de hond naar een geschikte plek buiten.
 7. 7
  Wanneer uw hond doet wat hij zou moeten, huisdier en beloon hem.
 8. 8
  Neem uw ​​hond naar dezelfde plek elke keer. Zij zal haar eigen geur ruiken deze manier.
 9. 9
  Wees geduldig. Als uw hond geïnteresseerd is in slechts houdende in de tuin, kan het de beste tijd om hem uit zijn.

Hoe om te gaan met 'ongelukken'

 1. 1
  Als u uw hond te vangen op het punt om een ongeluk, klap in je handen te hebben en zeggen "nee" in een stevige, maar kalme stem.
 2. 2
  Als uw hond stopt met wat hij doet, neem hem mee naar buiten onmiddellijk. Prijs hem als hij elimineert.
 3. 3
  Als uw hond negeert u of als u ontdekt een ongeval na het feit, blijf kalm. Vergeet niet dat uw hond is nog aan het leren is en niet doelbewust probeert te maken je van streek.
 4. 4
  Opruimen van de rommel zo snel mogelijk met een enzymatisch reinigingsmiddel, zal deze verwijderen en traceren van de geur, zodat je hond zal niet denken die plek is ergens om zijn zaken te doen in de toekomst. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft u niet om uw hond te houden van het zien van je opruimen van de rommel,

Bell methode

 1. 1
  Koop wat klokken.
 2. 2
  Hangen de klokken op de deur die je zou willen dat de hond te gebruiken.
 3. 3
  Wanneer de hond aan het doen is # 1 of # 2 in het huis, schep ze op, zetten op een leiband, en sloeg de klokken. Neem het vervolgens te eindigen. Opruimen van de rommel.

Laat de klokken niet nemen als hij gaat plassen of poepen, want hij moet eerst leren waar de deur is en hoe hij gaat uit en het is te veel voor een klein puppy te hanteren als je belt de klokken als hij gaat plassen of kak.

 1. 1
  Zien of de methode werkt. Als je blijft dat doen, zal de hond uiteindelijk vangen op.
 2. 2
  Proberen te komen met een ongewoon woord dat niet wordt gebruikt in een gesprek zeggen herhaaldelijk buiten, die de opdracht zal zijn om naar de wc gaat. Zodra uw hond gewend raakt aan het, zal je moet zeggen minder en minder elke keer, naar de plaats waar je het te zeggen een keer en het is gedaan.

Tether trainingsmethode

 1. 1
  Hier krijg je een 15 meter touw of riem.
 2. 2
  Sluit het ene uiteinde aan je riem en de andere aan de halsband van uw hond. Dit zal uw hond in uw ogen de hele dag te houden.
 3. 3
  Kijk voor lichaamstaal die aangeeft dat uw hond nodig heeft om uit te gaan.
 4. 4
  Neem uw ​​hond naar buiten en prijs hem of haar het gewenste resultaat oplevert.

Krat trainingsmethode

 1. 1
  Heb een krat klaar, bij voorkeur vóór of wanneer u uw hond thuis te brengen. De kist moet net groot genoeg voor uw hond om op te staan ​​en draaien volledig rond comfortabel.
 2. 2
  Zet uw hond voedsel en water in de kist.
 3. 3
  Zet uw hond in de bench 's nachts en wanneer u het huis verlaat of wanneer u gaat slapen. Uw hond zal beginnen om de kist als een den beschouwen en terughoudend op te heffen in de kist.
 4. 4
  Neem uw ​​hond naar buiten wanneer je hem uit de kist. lof goed gedrag.
 5. 5
  Als uw hond niet meteen zijn of haar zaken te doen, introduceren een commando als "opschieten" of laten we gaan. "Dit zal helpen uw hond begrijpen van het doel van deze uitstapjes in de toekomst.
 6. 6
  Wanneer uw hond zijn of haar bedrijf doet, geef veel lof. Traktaties, pats, en veel verbale lof zijn goede manieren om je hond weet dat hij of zij heeft gedaan wat je wilt.
 7. 7
  Blijf dit doen wanneer uw hond tekenen van nodig om "go". Uw hond zal beginnen te leren dat hij of zij wordt geacht om "go" buiten.

Tips

 • Beginnen met het trainen van uw hond zo snel mogelijk.
 • Leer de "I gotta go out now!" signs. Elke hond is anders.
 • zeker op te pikken na uw hond. Op sommige plaatsen zijn er wetten over. Zelfs als u in de buurt niet "pooper-scooper" wetten hebben, opruimen na uw hond zal uw erf en omgeving aangenaam en je buren blij om u en uw hond levend in de buurt hebben te houden.
 • Houd in gedachten dat ongevallen zijn waarschijnlijk, zelfs onvermijdelijk. Uw hond is te leren wat er van hem verwacht en kan alleen worden verwacht dat "vasthouden" voor zo lang. Zeer jonge pups in het bijzonder hebben zeer beperkt controle over wanneer ze gaan. Als u uw pup laat gedurende acht uur per keer, is de pup gaat om een ​​ongeval te hebben. Ofwel het huren van een hond wandelaar of beperken de pup naar een plaats waar de rotzooi uw tapijt niet zal beschadigen en kan gemakkelijk worden opgeruimd.
 • Koop wat echt goede tapijtreiniger.
 • Als uw hond een ongeluk (dit is voor harde vloeren) schoon te maken met keukenpapier, dan is een desinfecterende vegen, dan spuit Nature's Miracle ontgeuringsinstallatie rond de vlek en veeg. Dit voorkomt dat meestal de hond uit te gaan in "haar regelmatige spot" omdat ze niet kunnen vinden (geen geur!). Maar, als uw hond blijft hier weg, herhaal dan de volgende, en spuit Bitter Apple rond het gebied, en veeg omhoog. Ook al is dit een voorproefje afschrikmiddel, neem het van een ervaren trainer die honden houden niet van de geur niet. Ze zult staken waardoor er voor een periode van tijd.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te "straffen" van uw hond voor ongevallen. Schreeuwen, slaan, of wrijven de neus van uw hond in de puinhoop zal niet leren de hond iets nuttigs. Als u nog niet uw hond gevangen in de handeling, zal hij geen idee wat je zo boos over. "Schuldig looks 'zijn niet een teken dat uw hond begrijpt wat hij verkeerd heeft gedaan; uw hond is boos omdat je boos bent. Zelfs als uw hond niet sluit uw boze gedrag van de rommel op de grond, kan het averechts werken. Uw hond zou kunnen concluderen dat je niet wilt zien hem te elimineren helemaal en ga naar meer moeite om het te verbergen van u, waardoor inbraak nog moeilijker.
 • Korte trips buiten voor de hond om "go onbenullig" zijn geen vervanging voor de uitoefening of wandelingen. Zorg ervoor dat u uw hond regelmatig te bewegen.

Dingen die je nodig hebt

 • Bells
 • Tapijtreiniger
 • Een werf
 • Een riem