Wki

Hoe je het huwelijk sleur na kinderen te voorkomen

Na het hebben van kinderen, sommige paren vinden dat de intimiteit die ze ooit hadden begint te vervagen. Hier is hoe die situatie te vermijden.

Stappen

Hoe je het huwelijk sleur na kinderen te voorkomen. Maak van uw huwelijk een prioriteit.
Hoe je het huwelijk sleur na kinderen te voorkomen. Maak van uw huwelijk een prioriteit.
 1. 1
  Maak van uw huwelijk een prioriteit. Kinderen zullen uiteindelijk opgroeien en verder weg en de twee van u zal worden overgelaten met elkaar. Uw echtgenoot moet komen voordat de kinderen-altijd. Dat wil niet zeggen dat er niet zullen tijden zijn dat de behoeften van de kinderen moeten eerst komt. Maar in het algemeen, geen gebruik maken van de kinderen als een excuus om geen tijd doorbrengen met je partner. Door dit voorbeeld, zullen uw kinderen leren om te verwachten hun echtgenoot hen ook prioriteit te maken. Ze zullen ook leren dat de wereld draait niet om hen.
 2. 2
  Presenteren een verenigd front neem nooit de kant van de kinderen tegen je partner, zelfs als ze verkeerd zijn. Als u het niet eens met elkaar over een onderwerp met de kinderen, bespreek het in prive. Maar in het openbaar, ALTIJD ondersteuning van uw echtgenoot. Doen die zal blijven intimiteit en vertrouwen tussen u iets wat vaak ontbreekt zodra de kinderen mee te gaan maken.
 3. 3
  Wees trots op je uiterlijk. Er aantrekkelijk uitzien voor je partner. Herinneren wat hij / zij aantrekkelijk vond over je voordat je had kinderen en blijven doen. Niet kopen in de leugen dat omdat je getrouwd bent kunt u "laten gaan".
 4. 4
  Geef complimenten. Zorg ervoor dat je haar laten weten dat ze nog steeds aantrekkelijk voor u. Laat hem dat je hem nog steeds te bewonderen en waarderen zijn harde werk in de ondersteuning en bescherming van het gezin.
 5. 5
  Onderhouden fysiek contact. Altijd en zo veel mogelijk. Niet alleen is het van vitaal belang voor u, is het essentieel je kinderen zien je liefde voor elkaar.
 6. 6
  Plan een regelmatige avondje uit, en als je niet kunt huren van een oppas zetten de kinderen vroeg naar bed. Doe iets dat jullie beiden zullen genieten, of probeer iets nieuws. Hebben romantische diners en baden.
 7. 7
  Communiceren. Maak elke dag tijd om te bespreken wat er gebeurt in je leven. U kunt de hele tijd praten, maar heb je echt gaan zitten en horen elkaar over alle kwesties aan de hand? Of heb je ze laten bouwen en op te blazen? die zijn kort en eenvoudig.
 8. 8
  Belangen hebben buiten het huwelijk, als een hobby of club. Op die manier heb je altijd wat tijd uit elkaar. Tijd apart als samen is van vitaal belang. De balans van de tijd die je samen doorbrengen met de tijd die u als een familie, en de tijd die je uit elkaar doorbrengen.
 9. 9
  Niet zeuren elkaar. Zeurende gebeurt wanneer onze verwachtingen niet wordt voldaan. Als u verwacht dat uw echtgenoot perfect te zijn en te voldoen aan al uw behoeften, zal je altijd teleurgesteld worden. Als u een probleem of behoefte iets goed nu aangepakt, in plaats van zeuren hebben, proberen om beter te communiceren. Vraag hem om iets, in plaats van de vraag dat hij het doen doen.
 10. 10
  Toon respect. Hekelen nooit je partner in het openbaar, in de voorkant van familie, uw kinderen, of iemand anders. Als u een probleem hebt, bespreek het particulier en rationeel. Schreeuwen en te wijzen op fouten alleen drijft een persoon weg.
 11. 11
  Tred te houden met de kleine dingen. Ze zijn wat er het meest toe., Schoenen, kleding, enz., voor haar en een favoriete maaltijd, kaartjes voor een concert of een wedstrijd, een hoed, enz., voor hem als een verrassing. Beschouwen elkaar.
 12. 12
  Romantisch zijn. Weet je nog hoe het was voordat u kinderen gehad - attent en romantisch met elkaar. Kaarsen, bloemen, massage olie, satijnen lakens, lingerie,, vullen haar auto met gas, film en diner... deze zijn essentieel in het houden van dingen lopen zo soepel mogelijk.

Tips

 • . Spelen met hen en hen te leren. Met hen te communiceren, en laat ze voelen dat ze een deel van de familie. Wanneer ze gaan slapen, maak tijd voor jullie twee.
 • Vraag grootouders om de kinderen te nemen voor het weekend of een overnachting bezoek als ze wonen in uw buurt. Besteed de tijd samen met uw partner.