Wki

Hoe je gipsplaten tape repareren dat is het scheiden van uw muren

Als je gipsplaten tape scheiden van uw muur, is het het beste te nemen van de peeling tape en installeer nieuwe tape. Hier is hoe dit te doen. U zult gipsplaten tape en spackle (of gelijkwaardig plakken) nodig.

Stappen

Hoe je gipsplaten tape repareren dat is het scheiden van uw muren. Gebruik een scheermes om netjes te snijden van de tape net buiten de randen van de "slechte omgeving", en verwijder mislukte tape van de muur.
Hoe je gipsplaten tape repareren dat is het scheiden van uw muren. Gebruik een scheermes om netjes te snijden van de tape net buiten de randen van de "slechte omgeving", en verwijder mislukte tape van de muur.
 1. 1
  Gebruik een scheermes om netjes te snijden van de tape net buiten de randen van de "slechte omgeving", en verwijder mislukte tape van de muur.
 2. 2
  Reinigen stof en kruimels van beschadigde gebied om een betere hechting te bevorderen.
 3. 3
  Plaats een nieuw stuk van glasvezel tape over de naad waar de oude tape werd verwijderd. Papieren tape kunnen eveneens worden gebruikt, maar het is niet zelfklevend en modder moet worden toegepast op de eerste wand, op het papier cassette in de modder. De meeste 'beginners' vinden dat de zelfklevende gaas tape is gemakkelijker te gebruiken.
 4. 4
  Vul gebied waar de band was met een overvloedige gladde laag van spackle of, beter nog, pre-mixed gipsplaten compound. Zorg ervoor dat de verbinding gekozen is "schuurbaar", zoals sommige van de plank plamuur droogt heel hard (water stopverf enz.).
 5. 5
  Laten drogen.
 6. 6
  Zand glad tussen iedere vacht aan een plamuurmes merken en high-vlekken te verwijderen. Als het gaas of papier tape begint te tonen, stoppen schuren. Het is tijd voor de volgende laag.
 7. 7
  Spackle over de band met een andere laag van de gipsplaten compound, en maak oppervlakte glad met oppervlak van de muur. Op een muur met weinig tot geen structuur, veer modder uit wijd van de reparatieplek om de zichtbaarheid van de patch te minimaliseren.
 8. 8
  Opmerking, als je muren hebben een textuur, moet u de textuur na de tweede (laatste) laag van stof is opgedroogd voegen. Sommige textures kan worden toegevoegd met meer modder en een plamuurmes, anderen moeten op te spuiten. Voor bespoten textuur check uw lokale huis centrum of bouwmarkt voor een klein blikje ontworpen om uw textuur (bv. sinaasappelschil of knockdown textures) overeenkomen.
 9. 9
  Schilderen muur met kleur aan te passen; er zeker van te primer eerst te gebruiken op gebied of de patch ook zichtbaar zijn. A kan van verf primer (Zinsser of Bulls Eye) of andere primer kan worden gebruikt als u niet beschikt over PVA primer (blad rock primer)

Tips

 • Het gebruik van kleur veranderen (roze naar wit als het droog) spackle zal u helpen om te weten wanneer de spackle droog is, maar wacht vijf minuten na de spackle is wit.
 • "Spackle" is een poeder mengsel van gips en lijm. Zodra dit wordt gemengd met water, vormt het een plastic-achtige pasta. Spackle is een Noord-Europees product, vraag dan uw lokale leverancier of aannemer om een ​​geschikte muur barst en gat filler aanraden als je niet kunt krijgen.
 • Heb geduld voor spackle te drogen.
 • Als er een zeer kleine scheiding van de tape van de muur, zet een kleine hoeveelheid kalefateren of witte lijm achter de cassette en druk het terug op zijn plaats.
 • "Gipsplaten" is ook bekend als gipsplaat in diverse landen EN ALS, "SHEETROCK" IN DE VS
 • Tape en joint compound, All Purpose en of Topping kan worden geschuurd of spons als het droog. Schuren doet de beste afwerking, maar sponzen is voldoende onder platte latex en waar stof is een overweging. Primer is doorgaans niet noodzakelijk tenzij een goede harde huid vereist, wanneer veel verf wordt gebruikt als een roller en of twee lagen worden gebruikt.
 • Bij het verwijderen van tape helemaal, uitknippen en trek los tape. Solliciteer modder verbinding en pers in nieuwe stukje tape direct in het oude spoor. Goed bevochtigd tape, zal zelfs 's nachts te gaan in dunner. Bedekken met modder, een of twee lagen.
 • Als tape wordt geborreld, kunnen doorprikken en split met scheermesje mes, en slip joint compound in de gleuf onder de cassette en druk op moeilijk te muur. Bedek de spleet met modder of stopverf. Gebruik smalle een inch stopverf mes. Gebruik altijd papieren tape als mesh kraakt vaak. Om gebarsten mesh band, band repareren dan met papier tape en modder.
 • Als tape is slechts los aan een kant kan een plamuurmes slip eronder los te maken, zet dan tape en joint compound onder hele stuk van losse band, druk dan op moeilijk te muur. Kan dekken scheur met modder of stopverf.
 • Ook kunt u gebruik maken van 'All Purpose' tape en joint compound voortaan de naam 'Mud' voor grotere problemen, omdat spackle heeft niet veel of geen stok aan het en eigenlijk zou het niet adviseren, behalve voor kleine aanraken-up. Zie Patch een muur.
 • Metalen hoek kraal wanneer randen niet worden afgeplakt kan barsten. Tape en modder scheuren. Papier edged hoek kraal die niet wordt geschroefd, maar alleen mudded in, kan barsten en lostrekken. Papieren tape over.
 • Als hele stukje tape los is, kan terug trekken wat los zonder te breken is, leg joint compound in spoor en druk op tape terug naar de muur. Kan bedekken met modder of niet of gebruik spackle.

Waarschuwingen

 • Wacht stopverf drogen.
 • Test verf op een klein gebied van de muur om te controleren of de kleur zal overeenkomen. Als u behoefte aan nieuwe verf match een verf chip op uw muur en breng het naar uw lokale verf winkel om de kleur op elkaar afgestemd.
 • Controleer voor de onderliggende oorzaken van losse tape zoals vocht binnendringen of losse gipsplaat. Vocht toont meestal een vlek, maar een vochtmeter is nauwkeuriger. Losse gipskartonplaten kunnen rammelen als je de muur klap stevig met een open hand. Als een van deze problemen bestaan, ze op te lossen voordat lastig met de tape reparatie / vervanging.
 • Wees voorzichtig rond het stof veroorzaakt door schuren joint compound. Hoewel nieuwere joint compound is relatief veilig, sommige oudere joint compound mengt bevatte asbest (die verschillende vormen van kanker veroorzaakt). Je moet een stofmasker toch dragen, zoals het inademen van een soort van stof is niet gezond voor je.