Wki

Hoe je gezond hondenvoer kiezen

Heb je ooit gescand de ingrediënten in een commerciële hondenvoer en dacht: "Hoe kan dit gezond zijn?" Sommigen denken dat de meeste honden-en kattenvoer in de winkel verkrijgbaar zijn tegenwoordig zo zeer verwerkt en vol conserveringsmiddelen, ze zijn niet beter voor onze honden dan chips zijn voor de mens. Echter, in tegenstelling tot chips, moet een petfood bewijzen dat het kan alle voedingsstoffen die nodig zijn door de hond, kat, puppy of kitten voordat het wordt verkocht bieden. Dus voordat je hond neemt nog een hap, lees deze tips over hoe je de gezondste voeding voor uw geliefde viervoeter te vinden.

Stappen

Hoe je gezond hondenvoer kiezen. Begrijp dat misschien wel, de beste verhoudingen voor het dieet van een gezonde hond zijn ongeveer 50% vlees, 50% groenten, en geen graan, tarwe, of andere goedkope vulstoffen.
Hoe je gezond hondenvoer kiezen. Begrijp dat misschien wel, de beste verhoudingen voor het dieet van een gezonde hond zijn ongeveer 50% vlees, 50% groenten, en geen graan, tarwe, of andere goedkope vulstoffen.
 1. 1
  Begrijp dat misschien wel, de beste verhoudingen voor het dieet van een gezonde hond zijn ongeveer 50% vlees, 50% groenten, en geen graan, tarwe, of andere goedkope vulstoffen. Kies voedsel voor huisdieren in de buurt van dit ingrediënt verhouding. Echter, dit soort informatie is niet beschikbaar in het gereguleerde deel van het etiket (dwz gegarandeerde analyse of ingrediëntenlijst).
 2. 2
  Zorgen dat vleesmeel eiwitbronnen zijn hoog in de lijst van ingrediënten. De maaltijd is eigenlijk de pre-gekookt vlees, die ervoor zorgt dat het niet meer zal verminderen naar beneden tijdens het kookproces. (Het duurt 5 pond van het dier vlees om een ​​pond van het diermeel te maken.) Je zou kunnen kijken voor drie van de eerste vijf op het etiket vermeld als een vorm van eiwitten, zoals kip maaltijd, lam maaltijd, hertenvlees maaltijd ingrediënten.

Hondenvoer no no's:

 1. 1
  Korrels kunnen lange termijn energiebron en energieopslag voor honden, maar ze kunnen ook worden gebruikt als een goedkope vulstof teneinde eiwitgehalte van het voedsel te verhogen. Kijk uit! Elke korrel u uw hond moet worden gebruikt in de hele vorm, zodat het levert meer vezels, vitaminen en mineralen. De beste korrels voor honden (wanneer gebruikt in de juiste percentages) gerold haver, gerst, quinoa, gierst en bruine rijst.
 2. 2
  Vaak zal lage kwaliteit hondenvoeding een vlees ingrediënt eerste lijst, die zal worden gevolgd door een aantal bijproducten en vulstoffen. In dit geval, hoewel vlees als eerste vermeld, zijn er eigenlijk MORE vulstoffen, die verandert de verhouding zoals hierboven vermeld.
 3. 3
  Een goed geplande vegetarisch dieet kan werken voor honden, maar honden zijn carnivoren door de natuur. Honden hebben dierlijke eiwitten. Zou een hond uiteraard vegetarisch? Nee, de meeste dierenartsen en holistische praktijk erover eens dat, hoewel een hond kan overleven op een vegetarisch dieet, kunnen zij niet gedijen op.
 4. 4
  Wees ervan bewust dat terwijl conserveringsmiddelen nodig om het voedsel eetbare kunnen worden gehouden, hebben conserveringsmiddelen te zijn kunstmatige chemische stoffen die mogelijk kankerverwekkende stoffen. Vermijd voedsel voor huisdieren dat chemische conserveringsmiddelen BHA, BHT en Ethoxyquine gebruiken. Vitamine E & vitamine C zijn grote conserveermiddelen die veel beter zijn voor uw hond.
 5. 5
  Kies premium merk hondenvoeding plaats van economie merk hondenvoeding. De goedkoopste ingrediënten zijn zelden de gezondste.
 6. 6
  Ga holistische. Holistische voedingsmiddelen zijn 100% natuurlijk en 100% voedzaam. Ze bevatten menselijke kwaliteit ingrediënten. Een holistische petfood fabrikant biedt een gratis online video " De waarheid over petfood "kunt u hier kijken. (Eigenlijk is de term 'human-grade "is een marketing techniek. Zoals' holistische '. In staat zijn om een ​​levensmiddel op de markt als' human-grade" het voedsel moet worden uitgevoerd door een reeks van proeven en tests die AAFCO officie. Als het voedsel niet voorbij AL deze tests en proeven het is eigenlijk illegaal om de term 'human-grade "op de zak.)
 7. 7
  Sommigen kunnen overwegen deze vuistregel: Als je niet zou eten, je hond moet waarschijnlijk ook niet eten. (Denk aan dierlijk vet en toegevoegde zout of suiker.) Maar er zijn sommige dingen die je zou eten (zoals chocolade, druiven, rozijnen, witte bloem en uien) die zijn niet goed voor uw hond. Maak niet de fout te denken alle menselijke voeding geschikt is voor uw hond. Honden en menselijke voedingsbehoeften en houdt van verschillen, zodanig dat wat geschikt en aantrekkelijk voor uw hond is niet iets wat je zorg te eten kan zijn. Bovendien hebben sommige bestanddelen als ongewenste Amerikaanse consumenten (bijv. bi-producten) zijn genoten door mensen in andere culturen.

Tips

 • Bij het wijzigen uw hond voedsel is het belangrijk om geleidelijk schakelen, omdat het gemakkelijker voor de honden spijsvertering en reacties op de nieuwe voeding zal in het algemeen minder ernstig. Het wordt aanbevolen dat u geleidelijk verhogen van de hoeveelheid nieuwe voeding in de volgende volgorde: 1/7, 1/3, 1/1, 3/1, 7/1, en 1, dit is het gedeelte van de nieuwe voedsel te oud voedsel (eerste verandering: [! dat een grote hond zou zijn] van een totaal van 8 kopjes van voedsel met een kop van nieuwe voedingsmiddelen met 7 koppen oud voedsel). Elke verandering moet geleidelijk met verscheidene dagen (5 dagen tot een week is het beste) tussen de veranderingen. Al met al een maand of meer moet nemen. Zelfs een 4-daagse overgang kan helpen voorkomen spijsverteringsproblemen.
 • Vaak zul je vinden wat lijkt een goede hondenvoer in bijna elk aspect te zijn, maar het heeft te veel graan. Te helpen de balans van de ratio's, probeer dan een korrelvrije ingeblikt hondenvoer als aanvulling op uw droogvoer met. Honden houden blikvoer gemengd met hun voedsel.
 • Als je echt wilt weten wat er in uw hond eten, probeer dan het maken van uw eigen hondenvoer. Het is niet zo moeilijk als het klinkt! Er zijn tal van recepten en maaltijd plannen online beschikbaar, maar pas op. Echt onderzoeken wat je doet. Neem contact op met uw dierenarts om te controleren of het dieet is goed uitgebalanceerd. Een zeer nuttig boek is "The Whole Pet Diet" door Andi Brown, en ze geeft een aantal goede recepten. Als u liever bespaart tijd en meer te betalen voor hetzelfde ding, produceert ze ook Stew Halo Spot's, dat is haar zelfgemaakte recept ingeblikt.
 • Soms kun je niet veroorloven het allerbeste voor uw huisdieren, dus het komt neer op het proberen om de beste die binnen uw budget past. Gebruik wat je hebt geleerd over ingrediëntenetiketten om de beste beslissing te nemen.
 • Een goede manier om te zien of uw hond de voeding geschikt is om te controleren hoe het komt uit het andere eind. Nee, je hoeft niet te dicht bij het, maar zoals u ophalen in uw kak scoop of zakje, controleren op consistentie en algemeen voorkomen. Uitgang Een gezonde hond moet stevig en zonder enige sporen van bloed of slijm.
 • Elke hond, net als ieder mens, heeft andere voedingsbehoeften. Het is erg belangrijk dat u met uw dierenarts om te bepalen welk voedsel het beste voldoen aan de behoeften van uw huisdier te controleren.
 • Raw food dieet is vaak te vinden het meest gunstig is voor de gezondheid van honden. U kunt vlezige botten vinden in de winkels of online bestellen. Daarnaast konden honden sommige groenten of fruit (tomaten, wortelen, appels, enz.) eten. Ook vitamines moet worden gegeven als supplement.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen geloven dat rauwe diëten zijn niet veilig.
 • Ga er niet vanuit dat uw hond moet eten wat de mens eet. "Mensen eten" zoals chocolade, druiven, noten, rozijnen, knoflook (in grote hoeveelheden) en uien zijn giftig voor uw hond.