Wki

Hoe je garage muggen te doden met de hand

Muggen kunnen zijn vervelende beestjes die een verscheidenheid aan ziekten verspreiden. Doden ze met insectenspray kan een schadelijke ervaring zijn, dus probeer deze stappen om ze effectief te doden zonder het gebruik van giftige stoffen.

Stappen

Hoe je garage muggen te doden met de hand. Wacht tot de muggen om zich te vestigen op een oppervlak.
Hoe je garage muggen te doden met de hand. Wacht tot de muggen om zich te vestigen op een oppervlak.

Vliegenmepper techniek

 1. 1
  Wacht tot de muggen om zich te vestigen op een oppervlak
 2. 2
  Breng uw vliegenmepper op hen neer met een snelle en vloeiende bewegingen.
 3. 3
  Herhaal dit tot de gewraakte insect is dood.

Stofzuiger techniek

 1. 1
  Schakel de draagbare stofzuiger.
 2. 2
  Wacht tot de mug om zich te vestigen op een vlak oppervlak dat geen vuil dat per ongeluk omhoog kan worden opgezogen in de stofzuiger heeft.
 3. 3
  Vacuüm dat kleine donder op.

Elastiekje techniek

 1. 1
  Verleng rubberen band op de duim terwijl het houden van het andere uiteinde met 2 vingers.
 2. 2
  Richten en te laten gaan van de een die niet is op je duim

De snelle handtechniek

Er zijn twee opties: Hit it in het midden-lucht of wachten tot het eerste land

 1. 1
  Hit it in de mid-air
  • Muggen worden aangetrokken door uw geur, wanneer je een mug zweven om je heen, breng je handen in de voorkant van je hoofd. Houd uw adem gestage, adem zachtjes in de richting van de Mosquito (Mosquito is ook gevoelig voor kooldioxide uit je adem), en sloeg hem met een welgemikte klap!
 2. 2
  Wachten tot het land
  • Muggen zijn lastig kleine Buggers, zouden ze vliegen in alle richtingen en land overal (dus je kunt niet wachten tot ze in de buurt van een lichtbron). Als je wilt wachten tot het eerste land, zou u bijhouden van het in elke seconde te verliezen. Maar als je geluk hebt, na de mug landt, blijf zoals je bent en wacht een paar seconden voordat langzaam en gestaag nadert het doel. Bliksemsnel, sla er met uw snelste hand met een opwaartse actie (starten vanaf de onderste positie en strike boven). Houd open oog van het hele beeld, terwijl je het te raken, want als je de eerste hit mist, de mug zou waarschijnlijk af naar boven te nemen en het gemakkelijk zou zijn voor u om te ontdekken en te proberen om hem te raken in het midden-lucht weer! Maar deze keer moet je snel toeslaan!
 3. 3
  Een ander alternatief is een tuinslang nemen. Bedek alles wat je niet wilt nat of te verplaatsen items te krijgen naar een ander gebied. Deze techniek wordt het beste met een groot aantal insecten na geconcentreerd gebied. Als uw slang heeft een hoofd ertegen met meerdere druk en spuit instellingen verander het naar degene met de hoogste waterdruk, maar zorg ervoor dat het water niet te geconcentreerd. Als de slang niet over een hoofd dan gewoon met uw vinger om een ​​deel van de slang te dekken om ervoor zorgen dat de waterdruk hoger te zijn. Neem een ​​zaklamp of een andere bron van licht en zet hem aan (best om dit te doen 's nachts). Dan wanneer de bugs komen naar het licht, gebruik maken van de slang en blaas ze. Het zal in ieder geval vallen ze op de grond en als het niet dood ze gewoon stap op hen. Hoewel dit soort rommelig, het is erg leuk!
 4. 4
  Meestal is het aanbevolen om flick muggen dan swat hen. Flicking hen verwondt / desoriënteert / doodt hen tot het punt waar ze niet direct weer gaan achter je aan. Ook Flicking vermindert de kans op aandoeningen van de mug het invoeren van uw bloedstroom (als het landt op jou) en heeft een betere kans van je redden van de verplichting om muggen lef afvegen van je.

Tips

 • Deze technieken voor een verscheidenheid van vliegende insecten naast muggen.
 • Neem een ​​elektrische racket (Bug Zapper) algemeen beschikbaar in de markt, voor het doden van vliegen en muggen. Laad je racket en wacht tot de mosquitoes.Move je racket heftig waar de muggen zijn. Geniet Geur van barbecue. Go Get hen.

Dingen die je nodig hebt

 • Vliegenmepper
 • Draagbare stofzuiger
 • Een rubberen band
 • Tuinslang
 • En het belangrijkste: je handen.