Wki

Hoe je een paard te vervoeren

Transport en reizen met een paard of pony is een veel voorkomende gebeurtenis voor paard, of het nu drijft je paard naar een show of wedstrijd, het nemen van een paard naar de dierenarts of hoefsmid, of zelfs het oppakken van een last van paardenvoer. Echter, is het vervoer van een paard of pony aangeraden worden gedaan door iemand die vertrouwd is met het reizen met een grote aanhangwagen, of zwanenhals. Dit artikel verwijst naar het transport of de paarden in de belangrijkste paard voertuigen: - Paard Drijft, Horse Trucks en Goosenecks en wat je bent ook comfortabel met.

Stappen

Hoe je een paard te vervoeren. Maak uw trailer zien er uitnodigend uit om uw paard.
Hoe je een paard te vervoeren. Maak uw trailer zien er uitnodigend uit om uw paard.

Met behulp van een paard vlotter

 1. 1
  Stel de trailer. Zorg ervoor dat uw trailer correct is aangebracht en bevestigd aan uw trekkend voertuig is zeer geschikt voor het slepen van het gewicht. Voer een totaal veiligheidscontrole, inclusief remlichten, bandenspanning en de hoeveelheid gas in de tank. Zorg ervoor dat een mobiele telefoon, juridische en medische documenten paard en een kaart of aanwijzingen zijn in het trekkende voertuig. Wees altijd voorbereid op problemen die zich kunnen voordoen.
 2. 2
  Maak uw trailer zien er uitnodigend uit om uw paard. Paarden zijn fundamenteel claustrofobisch en zal zelden of nooit, loopt in een kleine donkere ruimte. Als je een laadplatform, zakken en wat beddengoed dan het te laten lijken meer vertrouwd om uw paard te strooien. Wijd open alle andere deuren en ramen te laten in zoveel licht als mogelijk. Als je kunt, probeer wat hooi in een plaats die duidelijk zichtbaar is voor uw paard van buiten de trailer.
 3. 3
  Bereid je paard voor de rit. Gebruik altijd een breakaway-stijl halster met een beschermende hoofd bumper, been wraps te beschermen met scheepvaart laarzen. U kunt uw paard poetsen, maar het is niet nodig. Als het een warme dag kunt u wilt vliegen spray op je paard, zodat je paard niet stomp zo veel, het minimaliseren van de mogelijkheden van de verwondingen. Deken hem in voorkomend geval, in gedachten houden dat het aanzienlijk warmer in uw trailer dan is het buiten zou kunnen zijn. Als u Windows in uw trailer open ze, maar laat het scherm omhoog zodat de paarden hoofden zijn niet uit de trailer. Zorg ervoor om kalm te blijven tijdens het gehele proces, als uw paard zal ingaan op alle stress.
 4. 4
  Het laden van je paard in de trailer. Leidt hem rustig de helling of de stap en in zijn individuele parachute. Als hij nerveus is, hebben een rustig paard gaan voor hem of zelfs gaan in eerste jezelf. Het idee is om hem te laten zien dat de trailer is een veilige, niet-bedreigende omgeving. Controleer altijd of de zwaardere paard of een paard alleen reist is aan de bestuurders kant van de trailer. De tweede of lege ruimte moet zich aan de passagiers kant. Als u verdere problemen hebben, raadpleeg dan uw trainer of een ervaren paard persoon.
 5. 5
  Beveilig uw paard in de trailer. Sluit alle deuren en vergrendel of sluit ze. Double-check dat er geen deur of raam dat ons zou kunnen bewegen in een aangrenzende rijstrook. Als je paard heeft een metgezel met hem of je zenuwachtig dat hij rond zou kunnen bewegen tijdens de reis zijn, binden hem aan een veilige haak in je trailer ontworpen voor dit gebruik. Als u liever te vertrekken ons paard ongebonden zorg ervoor dat uw trailer veilig is. Paarden zou nooit in staat zijn om moeilijke neuzen terwijl zonder toezicht in een trailer, kan dit een strijd veroorzaken.
 6. 6
  Hit the road. Vergeet niet om te proberen en te voorkomen dat wegen en altijd op of net onder de maximumsnelheid rijden. Houd in gedachten dat elke beslissing die je maakt kan zet je paard en je leven in gevaar. Het kan helpen om een ​​andere gereden in een andere auto achter de trailer, zodat de bestuurder met de trailer rijstrook kunt veranderen achter u zodat u genoeg ruimte om te bewegen.

Met behulp van een horse truck

 1. 1
  Voer een veiligheidscontrole op de vrachtwagen. Je moet ervoor zorgen dat de truck wordt geregistreerd en road legal. Een gespecialiseerde vrachtwagen monteur is in staat om te inspecteren uw auto, of u kunt de auto geïnspecteerd door de Wegen en Verkeer Authority krijgen. U kunt ook een fundamentele veiligheids controle op de vrachtwagen te doen, moet u het volgende controleren:-Break verlichting, knipperlichten, bandendruk en bandprofiel, gas of brandstof, water en alle noodzakelijke vloeistof of olie
 2. 2
  Bereid het paard voor de reis. Ervoor te zorgen dat het paard is klaar voor de trek, zullen veel paarden de eerste keer dat ze reizen op een vrachtwagen stribbelen, zoals veel worden gebruikt om de gemeenschappelijke twee-en 3 paarden praalwagens. Houd alles vertrouwd, door hetzelfde te doen voorbereidende procedures tot wat je zou doen met een paard vlotter. In paard drijft, kunnen ze behoorlijk warm binnen geworden, en paarden vereisen slechts een lichte reis blad echter met vrachtwagens, velen van hen zijn niet volledig afgesloten en kan heel tochtig. Dit betekent dat een lichtwaaier waarschijnlijk voldoende zijn, maar worden bereid met een zwaardere deken voor wanneer het weer afkoelt. Reizen laarzen zijn essentieel, evenals de hellingen of de achterklep van een vrachtwagen is veel steiler en groter dan een gewone paard plat, als een paard was te glijden over de rand, worse case scenario, dan zou het paard zijn benen verwonden. Een afgescheiden halster is het meest geschikt voor op reis, maar zal een goede kwaliteit halster volstaan. Je moet echter ervoor zorgen dat het touw is van goede kwaliteit en langer dan een normale lood. Omdat in de vrachtwagens vastbinden toegangslussen in een andere positie zal een float, (vaker zullen zij hoger) een lange draad nodig om de veiligheid en het comfort van het paard te verzekeren.
 3. 3
  Bereid de heftruck voor reizen. Als je een steile helling of achterklep, dan zal het nodig zijn om wat houtkrullen op de oprit naar het meer uitnodigend en zo het paard niet wegglijdt maken. De meeste vrachtwagens zullen geopend rails, of ramen voor de ventilatie hebben, opent deze naar de vrachtwagen lichter te maken. Dit zal het meer uitnodigend voor het paard te maken. Paarden zijn gemakkelijk omgekocht door het gebruik van een voeding verleiding. Om temp koppig of nerveuze paarden, plaats een hooinet of diervoeder emmer op de vloer van de vrachtwagen. Voor paarden die gemakkelijk reizen en vlotter, gewoon een hooi net of voeremmer beschikbaar voor de reis. Omdat de meeste trucks hebben mechanische oprit apparaten dat kan nogal luid en lawaaierig, het is beter om de oprit voor het paard die naar de truck, op deze manier te verlagen, is er een kleinere kans op het paard steeds opgewonden of nerveus van het geluid. Zorg ervoor dat u alle benodigde apparatuur voor de reis, met inbegrip van: - Registratie papers en paard documentatie, een EHBO-kit voor zowel mensen als paarden, een mobiele telefoon of mobiele telefoon, een zaklamp, reservewiel, mechanische apparatuur, zoals jack, sleutel etc. Evenals water en voedsel voor beide partijen. Zorg ervoor dat alle of de meeste apparatuur is gemakkelijk te bereiken, zoals in het handschoenenkastje of in de cabine opgeslagen.
 4. 4
  Plaats het paard op de trailer, maar rekening houden, dat veel vrachtwagens niet afstandhouders van verdelers hebben, en meerdere paarden zouden blij moeten zijn met de nabijheid van elkaar te delen. Als je een paard dat groen te reizen, laadt een ervaren en zachte paard eerste, zal het groener paard vertrouwen van het eerste paard te krijgen, en zullen minder snel te stribbelen of geagiteerd. Als u alleen groene vakantiegangers, ervoor zorgen dat de groenste paard gaat op de eerste, alsof er een paard wordt onrustig, kan het een kettingreactie tussen de andere paarden vonk. Als reizen met meerdere paarden, ze laden als normaal, maar probeer dan het gemakkelijker om paarden te behandelen naar de achterkant, als er een probleem zijn tijdens de reis, kan je ze af en je minder last van zal hebben als je moet stop aan de kant van een weg, omdat de paarden gemakkelijk te hanteren. Wanneer koppelverkoop ze op, bind met behulp van een quick release knoop, en zorg ervoor dat elk paard is rustig en veilig voor het laden van de volgende paard.
 5. 5
  Hit the road. Veel mensen gewoon rijden en je geen zorgen over de belasting totdat ze naar hun bestemming. Als u op reis bent voor een korte tijd, dan zal dit waarschijnlijk het geval zijn, maar als je van plan bent om te reizen langer dan 2 uur, dan is het best te plannen voor haltes langs de weg. De paarden zullen waarschijnlijk ok, maar als je moe word je kan zetten u en uw paarden in gevaar. Plan je stopt, en als je gaat naar een show, extra tijd voor stops of pauzes. Als je op reis bent extreme afstanden, zorg ervoor dat u laat uw paarden uit de truck en lopen ze rond, net als mensen, moeten ze de bloedtoevoer naar de benen en lichaam. Als je om te gaan zitten voor uren op eind, kan je benen gevoelloos geworden en in slaap vallen, paarden zijn hetzelfde, en vereisen beweging voor de doorbloeding. Je kan zijn gelukkig genoeg om te kunnen een tussenstop bij een vriend thuis, of op een paard motel hebben, maar zo niet, het plannen van uw reis en laat de tijd voor stops.

Met behulp van een zwanenhals

 1. 1
  Voer een veiligheidscontrole op de zwanenhals. Je moet ervoor zorgen dat het tuig is geregistreerd en road legal. Een gespecialiseerde monteur is in staat om uw rig te inspecteren, of u kunt de auto geïnspecteerd door de Wegen en Verkeer Authority krijgen. U kunt ook een fundamentele veiligheids controle op de zwanenhals te doen, moet u het volgende controleren: - Break verlichting, knipperlichten, bandendruk en bandprofiel, gas of brandstof, water en alle noodzakelijke vloeistof of olie, Rig Bijlagen
 2. 2
  Bereid het paard voor de reis. Ervoor te zorgen dat het paard is klaar voor de trek, een zwanenhals is heel comfortabel voor een paard om te reizen in stijl in, maar sommige paarden kunnen krijgen een beetje achterdochtig van de grootte. Houd alles vertrouwd, door hetzelfde te doen voorbereidende procedures tot wat je zou doen met een paard vlotter. Zoals met paard drijft, kan het paard behoorlijk warm binnen geworden, en paarden vereisen slechts een lichte reis blad echter Goosenecks kan ook tochtig als ze geopend ventilatieopeningen in plaats van gesloten ramen. Een lichte blad zou waarschijnlijk voldoende zijn, maar worden voorbereid door het hebben van een zwaardere deken beschikbaar voor wanneer het weer afkoelt. Reizen laarzen zijn essentieel, de oprit van een zwanenhals is vrij vlak met niet een steile helling, voornamelijk te wijten aan de achterkant ook het hebben van een extra swing-open deur. Neem alle veiligheidsvoorschriften, als een paard was naar de rand, worse case scenario afglijden, dan is het paard zou haar benen verwonden. Een afgescheiden halster is het meest geschikt voor op reis, maar zal een goede kwaliteit halster volstaan. Je moet echter ervoor zorgen dat het touw is van goede kwaliteit en langer dan een normale lood. In Goosenecks, zal het vastbinden lussen vergelijkbaar met een paard Float zijn, maar er kan de oneven een met een hogere band lus zijn, wordt dan ook een langere doorlooptijd nodig is om de veiligheid en het comfort van het paard te verzekeren.
 3. 3
  Bereid de rig te reizen. Als je een steile helling of een achterklep of een paard wordt gebruikt om te worden gestald, dan zal het nodig zijn om wat houtkrullen op de oprit naar het meer uitnodigend en zo het paard niet wegglijdt maken. De meeste Goosenecks zal worden ingesloten, en hebben ramen voor de ventilatie, opent u deze aan de binnenkant helderder te maken. Dit zal het meer uitnodigend voor het paard te maken. Paarden zijn gemakkelijk omgekocht door het gebruik van een voeding verleiding. Om temp koppig of nerveuze paarden, plaats een hooinet of diervoeder emmer op de vloer van de Gooseneck. Voor paarden die gemakkelijk reizen en vlotter, gewoon een hooi net of voeremmer beschikbaar voor de reis. Omdat een Goosenecks helling is niet erg steil, zal een paard meestal op te lopen zonder problemen, maar zorg ervoor dat de oprit en swing deur worden geopend voorafgaand aan het brengen van het paard aan het tuig. Zorg ervoor dat u alle benodigde apparatuur voor de reis, met inbegrip van: - Registratie papers en paard documentatie, een EHBO-kit voor zowel mensen als paarden, een mobiele telefoon of mobiele telefoon, een zaklamp, reservewiel, mechanische apparatuur, zoals jack, sleutel etc. Evenals water en voedsel voor beide partijen. Zorg ervoor dat alle of de meeste apparatuur is gemakkelijk te bereiken, zoals in het handschoenenkastje of in de cabine opgeslagen.
 4. 4
  Laad het paard in het paard compartiment zoals je zou voor een vlotter, hoewel rekening houden, dat veel goosenecks niet afstandhouders van verdelers kunnen hebben, en meerdere paarden zouden blij moeten zijn met de nabijheid van elkaar te delen. Als je een paard dat groen te reizen, laadt een ervaren en zachte paard eerste, zal het groener paard vertrouwen van het eerste paard te krijgen, en zullen minder snel te stribbelen of geagiteerd. Als u alleen groene vakantiegangers, ervoor zorgen dat de groenste paard gaat op de eerste, alsof er een paard wordt onrustig, kan het een kettingreactie tussen de andere paarden vonk. Als reizen met meerdere paarden, ze laden als normaal, maar probeer dan het gemakkelijker om paarden te behandelen naar de achterkant, als er een probleem zijn tijdens de reis, kan je ze af en je minder last van zal hebben als je moet stop aan de kant van een weg, omdat de paarden gemakkelijk te hanteren. Wanneer koppelverkoop ze op, bind met behulp van een quick release knoop, en zorg ervoor dat elk paard is rustig en veilig voor het laden van de volgende paard.
 5. 5
  Hit the road. Veel mensen gewoon rijden en je geen zorgen over de belasting totdat ze naar hun bestemming. Als u op reis bent voor een korte tijd, dan zal dit waarschijnlijk het geval zijn, maar als je van plan bent om te reizen langer dan 2 uur, dan is het best te plannen voor haltes langs de weg. De paarden zullen waarschijnlijk ok, maar als je moe word je kan zetten u en uw paarden in gevaar. Plan je stopt, en als je gaat naar een show, extra tijd voor stops of pauzes. Als je op reis bent extreme afstanden, zorg ervoor dat u laat uw paarden uit de zwanenhals en lopen ze rond, net als mensen, moeten ze de bloedtoevoer naar de benen en lichaam. Als je om te gaan zitten voor uren op eind, kan je benen gevoelloos geworden en in slaap vallen, paarden zijn hetzelfde, en vereisen beweging voor de doorbloeding. Je kan zijn gelukkig genoeg om te kunnen een tussenstop bij een vriend thuis, of op een paard motel hebben, maar zo niet, het plannen van uw reis en laat de tijd voor stops. Veel Goosenecks kan worden uitgerust met gemakkelijke yards. Als een passende functie beschikbaar is, dan kan dit de beste optie voor meerdere dagtochten, of bij het reizen over de staatsgrenzen of Country.

Tips

 • Bij het reizen een paard in een twee-paard trailer laadt het paard aan de kant van het trekkende voertuig door de bestuurder.
 • Eten: Uw paard zal vers hooi nodig hebben voor de reis. Houd rekening met de reisafstand en de hoeveelheid voedsel die nodig is voor de reis. Je moet regelmatig pauzes te nemen om uw paard te water te geven, houden altijd het paard goed gehydrateerd. U kan het gemakkelijker en rendabeler om een ​​professionele vervoerder paard huren.
 • Misschien wilt u een beschermende hoofdbedekking te gebruiken voor een groot paard wanneer het paard steigert terwijl in de trailer.
 • Heb je al een noodvoorraad kit in geval van ongevallen / noodgevallen tijdens het reizen.
 • Paard verzendkosten kledij: Je paard moet een halster dragen tijdens de reis. De meeste mensen suggereren lederen halsters (geen nylon of touw). In geval van nood de leer gemakkelijker door te snijden. Afhankelijk van het klimaat waarin u reist u wel of niet wilt dat uw paard het schip met een deken. Verzending laarzen of beenbeschermers kan zeer nuttig zijn bij het verzenden van uw paard. De laarzen geven extra steun en bieden bescherming tegen letsel tijdens de reis (zorg ervoor dat de laarzen goed passen bij uw paard of ze kunnen meer kwaad dan goed doen).
 • Bedreven zijn in de reis-modus voordat de aanpak van langere tochten.
 • Indien mogelijk, krijgt een trailer die is ongeveer 10 centimeter langer dan de normale stahoogte van uw paard.
 • Altijd hebben een back-up plan bij langere reizen of meerdaagse trips. Een tweede persoon is het beste om te rijden in een auto in het geval van een lekke band van onvoorziene problemen, op deze manier kun je rijden naar Vet, Werkplaats Mechanica, en Winkelcentrum etc. bv
 • Paarden onbekend met aanhangwagens kunnen bang zijn voor het invoeren van te zijn en kan mogelijk gewond raken als de handler is niet voorzichtig. Het is een goed idee om te oefenen laden van je paard in de trailer van tevoren om het paard gebruikt voor het lopen in een kleine, donkere plaats te krijgen.
 • Vertrekken in de vroege ochtend, en als staat, laat gewoon op licht, op deze manier bent u in staat om het aankoppelen en laden van paarden te zien, indien het wordt gedaan in het donker, iets wat mogelijk niet goed gedaan. Als je moet vertrekken in de vroege ochtend of late avond, belasting en hapering in een goed verlichte ruimte, om zo eventuele ongelukken te voorkomen.
 • Leren dat er verschillende soorten trailers en manieren die paarden op een aanhangwagen kan worden geladen. Neem contact op met uw vervoerder voor het exacte type en de indeling van de trailer om te zien dat het voldoet aan zowel u en eisen van je paard.
 • Gezondheid eisen: U ontvangt een gezondheidsverklaring van de dierenarts waarin staat dat uw paard heeft zijn huidige vaccinaties, evenals een negatieve Cogginstest in de laatste 6 maanden nodig. Controleer de staat richtlijnen voordat u op reis om te zien of er nog aanvullende vaccinaties nodig. Opmerking: Dit moet worden gedaan op voorhand, te wijten aan de tijd die het zou duren voor de dierenarts om de papieren bij elkaar te krijgen.
 • Zorg ervoor dat de trailer is goed geventileerd. Na aankomst op de plaats van bestemming te geven het paard een grondig lichamelijk. Controleer alle verbindingen, controleren of er geen krassen of snijwonden, en zorg ervoor dat het dier is niet het runnen van een koorts.
 • Zorg ervoor dat alle veiligheids-apparatuur en uitrusting is de dag voor geladen, op deze manier, wordt u niet haasten in de vroege uren van de ochtend om je show handschoenen, of een speciaal formaat halster vinden.
 • Hebben altijd beschikbaar, spare halsters en leidt, evenals tapijten enz. Als je om vast komen te zitten op een snelweg of in het midden van de bush en een van de paarden halsters brak, dan zou je een vervanging snel nodig. Als met een kleed, als het ineens koud, of een vorst of een storm cam in, dan zult u wilt deken uw paard.

Waarschuwingen

 • Paarden hebben de neiging om 2-5 kilo lichaamsgewicht verliezen voor elk uur reizen ze in koud weer. Dit kan toenemen bij warm weer, dus zorg ervoor dat het paard is goed gehydrateerd te allen tijde.
 • Het is het beste niet om je paard graan te voeden voordat u op reis want het is moeilijker te verteren.
 • Scheepvaart laarzen, wraps, en beschermers kunnen uitglijden of loskomen met uren van slijtage. Het is belangrijk om beenstukken van je paard regelmatig meer dan 4 uur te controleren op reizen. Als het been beschermer niet goed gedragen het kan pijn doen benen van het paard.
 • Probeer niet te reizen op het heetst van de dag. Als het onvermijdelijk is, nemen meer water breekt, waardoor het paard te komen van de trailer voor lucht.
 • Vervoeren slechts een zeer zieke paard als het absoluut noodzakelijk is. Het is het beste om geen zieke dieren bloot aan andere paarden.
 • Paardentrailers en aanhangwagens kunnen niet dragen onbeperkt gewicht. Controleer de fabrikanten handboek en een schatting van het gewicht van uzelf, apparatuur en paarden.
 • Vermoeidheid is een groot probleem bij het reizen voor lange uren, of aan elk uiteinde van de schaal AM / PM. Zorg ervoor dat u bent klaar voor de reis en niet moe, als je moe bent, een goed ontbijt en ofwel koffie (als je een koffie persoon) of Pure Juice. Op deze manier wordt u wakker en klaar.
 • Paarden zijn onvoorspelbaar, en Equestrian disciplines zijn een van de meest gevaarlijke sporten. Wees voorbereid op alles en nog wat. Het is beter om het niet nodig en hebben dan nodig te hebben en niet te hebben.
 • U kunt een bekwaam bestuurder te zijn, maar het is de andere weggebruikers die je nodig hebt om naar te kijken, zorg ervoor dat alle voorzorgsmaatregelen zijn gemaakt om een ​​ongeval te voorkomen. bijv. Lichten aan, Hazard Lights on toen getrokken over enz.

Dingen die je nodig hebt

 • Gezondheidscertificaat
 • Voedsel (vers hooi)
 • Water
 • Aanhangwagen in goede staat (verlichting, trekhaak, enz.)
 • Halter, kabels, beschermende dekens, enz.